Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2017 21:35 - Ниво на планетарна секретност или "операция разкриване" - 10
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3161 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Някои странности

Радиусът на Земята R = 6378 km;
Радиусът на Луната R = 1738 км;
RЗемя +RЛуна = AB = 8116 км;

 image

Ъгъл на наклона на пирамидата = 51.5040; 4 * С = 8 * R = 51024 km;
Р = 2 * 8116 * π = 50994,331953 ..;
Разлика = 29.7 (в рамките на грешката в измерването). Съотношението на площта на квадрата (около Земята) към площта на окръжност с радиус AB D = 0.78631 ... и Arcsin (D) = 51.840.
Масонски кръст (компас).
Периметрите на кръга и квадрата са равни.
R = f2 = 1.618 ... С = 2 * R * π = 10.1664 ...
Страна на квадрата
а = 2.5416017 ... (дюйм);
a / 2 = 1.2708. AB = 0.6944678.

 image

Дюймът се получава от задачата "квадратура на кръга". a / R = 0.7850258 .. α = arcsin(a / R) = 51.757927.
Примерно ъгъла на пирамидата на Хеопс. Точността при изчислението може да бъде всякаква. Стойността на дюйма е независима от физическите величини.
Камерата на фараона - площта на напречното сечение е равна на половината от площта на основата на пирамидата.

  image

Основата на пирамидата е S = 53185.5844 m2;
Площ на нивото на камерата на фараона
Sk = 26592.7922 m2;
Половината от страната на основата
P = 115.31 m;
Половината от страната на среза
Pk = 81.5364829 m;
Камерата на фараона е на височина
h = 42.98207986 m;
PK / PV = 6,1988
PK / h = 0.555614874105621
Реципрочната стойност на Pk / h = 1.79980782565739;
Стойността 0.555 играе изключителна роля в генетиката. Това е кодът на комплекса.
И трите пирамиди стоят на спирала от златното сечение. Посоката на погледа на Сфинкса е Сириус. Това е открито през 1985 година.
Пътечката, идваща от третата пирамида е насочена точно към другата точка в съотношението f1 от голямата страна на правоъгълника със златното сечение. Ще разделим правоъгълника вертикално. Тази линия минава точно и успоредно на равнината на вертикалния фронтон на главата на Сфинкса. Ако удължите линията на южната основа на втората пирамида, тя ще докосне дясното рамо на Сфинкса, маркирайки специално място.
Централната линия, равна на дългата страна на правоъгълника, минава точно по предния край на главата. С други думи, краят на главата отбелязва точно центъра на надлъжната посока на правоъгълника със златно сечение, доказвайки, че Сфинксът не е поставен случайно в пясъците.
Защо е отбелязана линията В? Астрологичното колело е взето, свързано към Северния полюс и поставено на една линия с Кайро. Краят на линията попада в специално място на планетата Земя - зона с 4 ъгъла в САЩ - границите на щатите Юта, Колорадо, Ню Мексико и Аризона. За индианците зоната на четирите ъгъла е белязана от четири планини. Ъгълът на наклон на пирамидата (изчислен) 51051"24 ".
Ако пирамидата е построена правилно, тя ще изпомпва вода без движещи се части.

 image

Ако начертаем кръг на Земята, неговият диаметър ще бъде 4 километра. Вярвало се, че Изтокът е посоката, накъдето гледат пирамидите и Сфинкса, но това не е вярно. Три източно ориентирани ъгли на пирамидите са на линии, събиращи се в една точка на хоризонта (по дъга). Точката на хоризонта е точката на хеликалното издигане на Сириус, която не се намира директно на Изток.

 image

На 23 юли Сириус се издига за минута преди слънцето да изгрее и в този момент Земята, Слънцето и Сириус образуват прав ред. Очните ябълки на Сфинкса гледат на едно и също място. 12 сектора - колелото на времето. На Земята бяха поставени три пирамиди точно в съответствие с трите звезди на Орион. Отклонението от 3,6" е свързано с ориентацията.

 image

Пирамидите са в съзвездията Дева и Лъв. Ако от върховете, ъглите и т.н. се спуснат прави линии през центъра, това би насочило към спектър от точни дати между Водолей и Риби, т.е. за периода от време, в който живеем - епохата на Рибите, която преминава в епохата на Водолея.
Тук е уместно да поговорим за "приказки, открития, предположения, глупости" и т.н.
Племето ДОГОН в района на Тимбукту (Мали) има скални рисунки на риба, Сириус А и Сириус Б (който се върти около Сириус А), описания на сириусианците. Информацията е потвърдена около 80-те години. Догоните знаеха как са изглеждали Нептун, Плутон и Уран. В скалите са изобразени траекториите на Сириус А и Сириус Б за периода от 1912 до 1990 година. (потвърдено чрез изчисления). В Африка, където живеят Догоните, звездата Сириус изчезва от хоризонта и става невидима няколко месеца, а след това в утрото на 23 юли отново се появява на небето, миг преди Слънцето да се издигне - рубиненочервена, блестяща, почти точно на Изток. След 60 секунди Слънцето се издига - това е хелиакически (в лъчите на зората) изгрев на Сириус. В този момент Сириус, Слънцето и Земята са подравнени по една линия (както казахме по-горе).
В много храмове има малка дупка в стената, същата малка дупка е в друга (срещуположна) стена и така нататък до някаква тъмна стая. В тази стая обикновено има нещо като куб или златен правоъгълен гранит, разположен точно в центъра и имащ малък знак. По времето на хеликалното издигане на Сириус рубинено червената светлина пада върху олтара за няколко секунди, което означава началото на новата година и на първия ден от сирийския или Сотичния календар.
Установено е, че Слънчевата система се движи в Космоса по спираловиден модел, по продължението на продълговата спирала. Тясна връзка със Сириус.
Не само догоните, но и шумерите знаеха за всички външни планети - как изглежда Слънчевата система, когато я приближите от Космоса. Шумерите описваха сравнителните размери на различните планети, сякаш минаваха покрай тях в Космоса. Те описват как изглеждат планетите, какъв цвят са те (3000 г. пр.н.е.). Те знаеха за прецесията на равноденствията. Те са знаели, че наклонът на Земната ос до равнината на орбитата около Слънцето е 23 градуса и че прави пълен кръг в период от 25,920 години.
Между Марс и Юпитер имаше планета Тиамат (или Фаетон, разрушена от нашествениците).
На всеки 3600 години планетата Мардук влита в Слънчевата система (тя е Нибиру за шумерите). Тази планета "влетяла" в последно време се превърна в истинска заплаха за Земята. Движението на планетите обикновено е между Марс и Юпитер.
Третата планета, излязла от Сириус Б (Океания), е дом на китове и делфини. Планетата е напълно под водата.
Всички пирамиди са свързани чрез структура, изградена на принципа на спиралата на златното сечение.
Започвайки от Ушмал (полуостров Юкатан) са построени 7 храма, аналогични на 7 структури по Нил. От Ушмал до Лабна, после до Киба, после до Чичен Ица, после до Тулум, близо до океана, после се спуска, минавайки край Белиз и Коунлих и се простира по протежение на континента към Паленке. От Паленке структурата се разделя на север и на юг.
На юг - до Тикал в Гватемала (началото на нова октава). В края на спиралата има места като Мачу Пикчу и Саксаюман, близо до Куско в Перу. Една от основните спирали завършва на място, наречено Чавин в Перу (където е бил най-важният религиозен център на империята на инките). Оттук отива до езерото Tитикака до точка на половин миля от острова на Слънцето (Боливия), след това прави завой на 900 и отива на остров Пасха и накрая до Mуреа, където отива под Земята. Тази структура носи името "женски компонент на решетката". Това е информационна структура, която минава през основните комплекси на Земята. Тя е предназначена за контрол.
"Мъжкият компонент на мрежата" се движи на север от Паленке. Преминава през руините на ацтеките и се издига нагоре през пирамидите на американските индианци (Албакърки, Ню Мексико). След това спиралата отива до Синьото езеро близо до Таос (Ню Мексико), което е близнак на езерото Титикака. Това е една от най-важните области на Съединените щати, отдавна защитавана от индианците таос. Близо до Синьото езеро отново има обръщане на 900. Оттук спиралата се движи по планината, преминавайки през планината Ут (близо до границата с Колорадо) и други планини и изкуствени структури. Преди да напусне брега на Калифорния, спиралата продължава през езерото Тахо, езерото Донер и езерото Пирамида. Оттук, през подводната планинска верига, тя достига до Хавайските острови, където един от основните й възли е кратерът Халеакал, след което отново се връща на юг. Преминава през веригата на Хавайските острови, които се простират на хиляди километри до остров Муреа.
Това е огромен незатворен кръг, който се движи по Земята, от Ушмал (образувайки перфектни спирали по посока на и наобратно на часовниковата стрелка) до остров Муреа в южната част на Тихия океан.
Eбрите са построили няколко пирамиди и на Тибет.
Пето заключение. По време на пребиваването си на Земята Ебрите (шумерите, догоните и др.) са блокирали системите за подпомагане на живота на Земята, като поставят на пътищата за преминаване на силовите системи КОНТРОЛНИ СИСТЕМИ, за да предотвратят тяхното използване.
Шестото заключение. За да контролират движението на Земята в определена посока, ебрите използваха собствените си структури и обекти, като им осигуриха изкуствени контролни структури под формата на пирамида на Хеопс.
Под сфинкса има затворени една в друга 9 кристални вази (от теориите).
Музей на Изтока (Ташкент): 9 топки, вложени една в друга. Топките не са изключени, всички са видими.
Император Ашока, Индия, от 273 г. пр. Хр. - общество от 9 неизвестни с дешифриране на имена:
Техниката на пропагандата и психологията на войната.
Физиология.
Микробиология.
Трансформации на метали.
Средства за комуникация - земни и неземни.
Гравитация.
Космогонията.
Свойства на светлината.
Социология и закони на еволюцията на обществата.
Всеки от деветте членове на обществото имал книга, в която знанието е влязло и непрекъснато се допълва в определена област на науката. Между другото, били известни 64 начина за криптиране на текстове. В допълнение към референтната функция, пирамидата на Хеопс все още изпълнява функцията на комуникация.
Да разгледаме мястото в горната част на пирамидата и като норма за обичайната пирамида и получаваме: Ъгъл = 20,9051550 ... това е ъгълът в додекаедрона (връх на додекаедрона, център, половина на лицето). Като се има предвид, че атмосферата на Земята има външна додекаедърна структура, тази пирамида е пирамида на свръзката.
Октава на свръзката 51,125,125.
Контурът на пирамидата е радиационната решетка 53.375 октави.

 image

За разлика от решетката за ориентация, която има отклонение 6" на юг, пирамидата на свръзката е точно по оста на йонната пирамида.
Ориентировъчната пирамида има структурата 53,625. УСТРОЙСТВА, които определят тази честота, НЯМА, но тя се възприема биологично. Пирамидата е проектирана да работи в първоначалната структура на атмосферата (додекаедър). Обръщам внимание на това.
При отправна точка - мястото на пирамидата на Хеопс, те получиха златна пирамида. Предвид неточността при предоставянето на входни данни (размери), те все пак получиха резултат, който показва не само смисъла на пирамидата на Хеопс, но също така и това, че не са я построили онези, които са тичали с лъкове и стрели.
Златната пирамида: NM / 2 * PM / NM = 1,6180339 ... и това е свързано с комуникационната система. В продължение на хиляди години йонната структура се е променила, но стриктното съответствие се запазва и днес, за сметка на радиационните контури.
Сега, разчитайки на тази информация, ще разгледаме нещата, които са по-близо до нас по местоположение.


Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684681
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031