Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2015 17:50 - НУЖЕН Е НОВ НАРОДЕН СЪД ЗА КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПОДЛОГИ У НАС.АЛЧНАТА МЕЖДУНАРОДНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА МАФИЯ РАЖДА ВСЕКИДНЕВНО МИЗЕРИЯ, МРАК И МЪРТВИЛО В БЪЛГАРИЯ.
Автор: avekuku Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2372 Коментари: 8 Гласове:
15

Последна промяна: 09.02.2015 18:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На крак презрени, на крак - роби на труда! Потиснати и унизени, ставайте срещу врага! Искайте и ще ви се даде; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори; защото всеки, който иска - получава; който търси - намира; и на тогова, който хлопа - ще се отвори.
   На крак презрени, на крак - роби на труда! Потиснати и унизени, ставайте срещу врага!

  КАПИТАЛИЗЪМ - БЕЗ МАСКА И БЕЗ ГРИМ, ТОВА Е СВИРЕПО КРЪВОЖАДНО ОЗВЕРЯЛО КУЧЕ, КОЕТО ОТНЕМА ПОСЛЕДНИЯ ЗАЛЪК ОТ РЪЦЕТЕ НА МИЗЕРСТВАЩИЯ БЪЛГАРИН И ГО ПРАЩА НА БУНИЩЕТО ДА РОВИ В ОТПАДЪЦИТЕ...
imageИли го кара да се организира на борба, опълчение и протест срещу кръволошките тирани във властта и уродливи капиталяги в богаташките палати...
   Българските властници - президенти и премиери са проводници на чуждите икономически интереси и са основните виновници за българското ПАДАНЕ В ЯМАТА НА МИЗЕРИЯТА, в коЯто вече 25 години се дави българския народ!

image
=
    Граждани се самоорганизираха в социалните мрежи и протестираха пред президентството вчера.
   Те се обявиха против плановете на управляващите за създаване на команден център на НАТО в София
Снимка Мариета Томова 9. Февруари 2015
www.duma.bg/node/94802
image=
Проф. Андрей Пантев: Никъде, където Алиансът се е намесил, не е станало по-добре  
   Богатите на планетата нямат интерес да се избиват взаимно, по-коварно е да се воюва с посредници, казва известният историк. /  Велиана Христова
www.duma.bg/node/94755
==========

И село Лозен скочи срещу ЧЕЗ

Токът спирал по 20 пъти на ден, жителите са завели дело срещу ЕРП-то
9. Февруари 2015
, брой: 31
www.duma.bg/node/94803
   Със скандирания "Искаме си тока" и "Мафия" около 400 жители на село Лозен протестираха вчера срещу електроразпределителното дружество ЧЕЗ и блокираха Южната дъга на София.
   Хората негодуваха срещу честите прекъсвания на тока, заради които са изгорели и много от електроуредите им. Заради същите проблеми в събота срещу дружеството протестираха и жителите на Горубляне.
Вчера множеството носеше плакати "ЧЕЗ, платете ни електроуредите", "ИзЧЕЗвайте!", "ЧЕЗ, вършете си работата или си ходете вкъщи".
    Има дни, в които токът се спира по 20 пъти на ден, заяви Веселин Веселинов, един от организаторите на протеста. Той каза, че жители на селото вече са завели дело срещу дружеството, което от една страна отрича за съществуването на проблем, а от друга - уверява, че в рамките на 3 месеца той ще бъде решен. Даваме на ЧЕЗ срок до 1 юни да отстрани нередностите, после преминаваме към радикални действия, зарече се Веселинов.
    Време е ЧЕЗ да си отидат, ние сме сериозни данъкоплатци, а те нито носят отговорност, нито правят инвестиции, категорична бе Иванка Панагонова, цитирана от БГНЕС. Тя подчерта, че от дружеството всеки момент трябва да знаят дали има авария или не, но това съвсем не е така. Когато позвъня на телефона за обслужване на клиенти, първо ме питат дали съм си платила сметката, след това искат да се представя, а отговорността от другата страна липсва, оплака се тя.
    Друг жител на село Лозен - Лиляна Василева, обвини ЧЕЗ в кражба на електроенергия, тъй като в сметката й е начислен ток за 1300 лева. Василева се оплака, че в дома й вече са повредени и няколко електроуреда.
"Протестираме заради спирането на тока. Това се случва постоянно, откакто тези чешки мошеници са тук", заяви Тодор Георгиев и допълни, че в Лозен се намират много производствени цехове и постоянното спиране не електроенергията вреди и на местната икономика.
    Протестиращите се опитаха да блокират и магистрала "Тракия", но дежурните полицаи не ги допуснаха до пътя. 
Междувременно от ЧЕЗ съобщиха, че подобрява електрозахранването в Лозен с нова кабелна връзка.
   На 6 февруари представители на оперативното ръководство на "ЧЕЗ Разпределение България" са посетили с. Лозен и са се срещнали с кмета на община Панчарево – Димитър Сичанов, с главния инженер на район Панчарево – Николай Цеков, с кмета на Лозен – Васил Станчев, както и с жители на селото.
ЧЕЗ очаква разрешение за строеж и е в готовност веднага след неговото получаване да стартира изграждането на обекта. Компанията се ангажира в срок от три месеца проектът да бъде приключен, с което качеството на доставяната в Лозен електроенергия ще се завиши и ще се минимизира рискът от смущения в електрозахранването. Досега съществуващата схема на захранване на селото ще се поддържа в изправност и ще осигурява алтернативен вариант за електроподаване при евентуални аварийни прекъсвания, се казва в съобщението на ЧЕЗ.
=
image
=
    Граждани се самоорганизираха в социалните мрежи и протестираха пред президентството вчера.
   Те се обявиха против плановете на управляващите за създаване на команден център на НАТО в София




Гласувай:
16



1. kunkata - "Не питай управника защо е ...
09.02.2015 17:57
"Не питай управника защо е глупак, питай себе си защо е управник"
цитирай
2. avekuku - Българските властници - президенти и премиери са проводници на чуждите икономически интереси и са основните виновници за българското ПАДАНЕ В ЯМАТА НА МИЗЕРИЯТА
09.02.2015 18:02
kunkata написа:
"Не питай управника защо е глупак, питай себе си защо е управник"

Българските властници - президенти и премиери са проводници на чуждите икономически интереси и са основните виновници за българското ПАДАНЕ В ЯМАТА НА МИЗЕРИЯТА, в коЯто вече 25 години се дави българския народ!
цитирай
3. avekuku - Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори – защото всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на тогова, който хлоп
09.02.2015 18:13
Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори – защото всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на тогова, който хлопа, ще се отвори.
цитирай
4. avekuku - Потопи, свлачища и преливащи язовири – това е бъдещето. Не е черногледство, нито прокоба за апокалипсис, а самата реалност.
09.02.2015 18:38
Лъжат, че обстановката в страната след наводненията се нормализира. Нищо не се нормализира. Хиляди хора са отчаяни, защото изгубиха всичко, което имаха. Къщите им са в кал и вода, домовете им се срутват и заедно с тях в тинята потъва целият им живот. И ще става все по-тежко. Оттук нататък ни чака това. Казаха си го и те самите – нашите предводители – това ще се случва тепърва, още и още. Застраховаха се, за да няма изненадани. Потопи, свлачища и преливащи язовири – това е бъдещето. Не е черногледство, нито прокоба за апокалипсис, а самата реалност.
цитирай
5. apostapostoloff - Съвременният български пролетарий е
09.02.2015 18:49
завършил информационни технологии и получава 6000 лева заплата. Има да чакате от умрял писмо...
цитирай
6. kenefski - Съскането на един външен. Даниел Митов да отиде да си прегледа нервите. Необходимо е спешно външният министър Даниел Митов да отиде да си прегледа нервите. Защо
11.02.2015 12:09
Съскането на един външен. Даниел Митов да отиде да си прегледа нервите.
Необходимо е спешно външният министър Даниел Митов да отиде да си прегледа нервите. Защото тяхното изпускане от телевизионния екран представлява една доста нелицеприятна гледка. Тези дни американският храненик публично истеряса и нарече всички приказки срещу разполагането на команден център на НАТО "ненормални" и ги сравни с криминално поведение.
цитирай
7. ok3223 - Този храненик на САЩ ...
12.02.2015 11:56
това нищожество, което се зъби и плаши гаргите, требе да се озапти и сложи у ред, и научи да не лае и зъби като изтерясал дръгглив пес.
Има ли мъже в БГ бе, за които БГ, родината да е над всичко ....
ИМА ЛИИИ ...
цитирай
8. slavimirgenchev1953 - Тук се е събрала
15.02.2015 08:53
червената блогова измет. Бездарници смотани.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: avekuku
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 145608
Постинги: 73
Коментари: 125
Гласове: 295
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930