Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2013 14:47 - ШОКИРАЩИ ДАННИ ЗА ДЕЦАТА, ИЗРАСНАЛИ В ХОМОСЕКСУАЛНИ "СЕМЕЙСТВА"
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 29711 Коментари: 9 Гласове:
26

Последна промяна: 24.02.2013 04:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image 

ПЪРВО ИЗСЛЕДВАНЕ В СВЕТА ЗА ТРАГЕДИЯТА НА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ХОМОСЕКСУАЛНИ "СЕМЕЙСТВА"

 

Андрей Гурензай, «ВсеНовости»

 

Какви ще израснат децата, възпитавани от хомосексуалисти? Отговорът на този въпрос отдавна интересува всички.

Привържениците на еднополовите партньорства яростно твърдят, че за децата е все едно дали си имат татко и мама, или пък ги отглеждат двама мъже (или две жени).

И обратно: организациите, които защитават семейството, все по-високо заявяват, че децата, израсли в атмосфера на хомосексуални отношения, ще бъдат психологически травмирани и непълноценни в живота си.

Но поради обстоятелството, че узаконяването на еднополовите партньорства, още повече с лепването към тях на етикета "брак", започна да се извършва едва наскоро в отделни страни, до неотдавна липсваха обективни научни заключения.

Причината беше проста: все още не беше израснало поколение от такива деца.

Но през есента на 2010 г. Марк Регнерус - доктор по социология и професор в Тексаския университет в Остин (САЩ), започна едно изследване, което днес е вече известно и предизвика шок в цял свят, на тема:

"Какво отличава порасналите деца, чиито родители имат еднополови отношения?"

Ученият завърши труда си за година и половина - през 2012 г. Анализът на данните продължава и досега - те са достъпни за всички заинтересовани учени благодарение на подкрепата от Междууниверситетския консорциум за политически и социални изследвания на Мичиганския университет.

 

ШОКИРАЩИТЕ ПОСЛЕДИЦИ

В изследването са участвали 3000 пълнолетни респондети, чиито родители са били в еднополови сексуални отношения.

Равносметката е, че получените данни шокирали всички.

Естествено, тези данни били нормално да се очакват...

Но за пръв път то е доказано от авторитетен учен от авторитетен университет - а резултатите са публикувани в не по-малко авторитетното издание «Social Science Research».

 

 


 

Ето някои от тези резултати:

 

Високо ниво на венерически болести.

В публикуваните данни се съобщава, че 25% от възпитаниците на хомосексуални двойки са имали или имат венерически заболявания - поради специфичния начин на живот на партньорите.

За сравнение: същата група в нормалните хетеросексуални семейства е 8%.

 

Неспособност да се пази семейна вярност.

Възпитаните от хомосексуални партньори с лекота възприемат съпружеската изневяра - 40%.

Аналогичният показател в нормалните, хетеросексуални семейства - 13%.

 

Психологически проблеми.

Сред децата, отгледани от еднополови двойки, 24% са замисляли самоубийство.

Същият процент в нормалните хетеросексуални семейства - 5%.

Възпитаници на хомосексуални партньори, които са се обърнали за помощ към психиатър - 19%.

В нормалните хетеросексуални семейства - 8%.


image 



Социално-икономическа безпомощност.

Сред хората, израсли при лесбийки, безработицата е 28%.

При тези от нормални семейства - 8%.

69% от израслите при лесбийки и 57% от тези при мъже-педераси съобщават, че "родителите" им са получавали социални помощи.

В нормалните семейства този дял е 17%.

38% от възпитаните от лесбийки и досега живеят от социални помощи.

Само 26% от възпитаниците на лесбийки имат постоянна работа.

Само 34% от възпитаниците на педераси имат постоянна работа.

За сравнение: от израсналите в нормални, хетеросексуални семейства само 10% живеят от социални помощи, а 50% имат постоянна работа.

 

Разстройство на сексуалната самоидентификация.

Ето и цифрите, които окончателно разрушават мита, че възпитанието в еднополово т. нар. "семейство" не било влияело върху сексуалната ориентация на порасналото дете.

Само 60-70% от израсналите при хомосексуални партньори се определят като напълно хетеросексуални.

За сравнение - при пълнолетните, възпитани в нормални семейства, този процент е 90%.

 

image

 

Опитите да се запуши устата на Регнерус.

Показателно е, че докато Марк Регнерус подготвял за публикуване тези данни, срещу него започнала агресивна информационна кампания. Джендър-активистите настоявали резултатите от изследването да не бъдат съобщавани никому. Най-разпалените лесбийки и педераси започнали да го клеветят, като го наричали "мошеник" и "шарлатанин" и настоявали да бъде уволнен от Тексаския университет. (Може би именно така се подразбира "свободата на словото").

Дори мнозина учени се опълчили против своя колега.

Тогава Тексаският университет внимателно проучил всички обвинения и щателно анализирал всички данни, получени от Регнерус.

Отделно и специално била проверена методиката на изследването.

Резултатът бил следният: научното изследване е от най-високо качество и съответства на всички академични изисквания.

 

Журналистите от интернет-вестника ВсеНовости се свързаха с професор Марк Регнерус, за да се изясни тази ситуация.

ВЪПРОС: Кой и с каква цел подложи на съмнение Вашето изследване? Кой проведе разследването и до какъв извод стигна комисията?

ОТГОВОР: Доколкото разбирам, интересува Ви прецедентът с разследването, проведено тук, в Тексаския университет, дали съм спазил научната етика? Решението да се извърши такова разследване беше взето, след като един ню-йоркски обществен активист и блогер подаде оплакване, като твърдеше, че съм нарушил научната етика. Научно-изследователският отдел на Университета проведе разследване и направи извод, че липсват доказателства за такова обвинение. По този начин въпросът се изчерпа.

 

 

image

ВЪПРОС: Как бихте си обяснили настойчивото желание на джендър-обществата да бъдете уволнен от Университета, а Вашето изследване да бъде забранено за публикуване?

ОТГОВОР: С това, че в САЩ правата на сексуалните малцинства и борбата за признаване на еднополовите т. нар. "бракове" е крайно чувствителен въпрос. Именно затова всички етапи на моето изследване - от работата ми като автор, до рецензионния процес, бяха проверени "под микроскоп".

Но аз отговорих на критиката в ноемврийския брой от 2012 г. на списание «Social Science Research» и публикувах получените резултати. Всички заинтересовани учени от тази сфера имат възможност да анализират тези резултати и да правят собствени изводи. А самите конкретни данни, които ние публикувахме, са точни.

 

 

image

Също така е показателно, че на това изследване беше посветена голяма статия в "Ню Йорк таймс". Това авторитетно издание също сметна за необходимо публично да извести читателите за резултатите, получени от професор Марк Регнерус.

По този начин световната общност за пръв път получи авторитетно изследване, което разкрива трагичните последици от възпитанието на децата в хомосексуални "семейства".

 

Превод: Л. Чолаков

 

 




Гласувай:
30


Вълнообразно


1. djani - Прави Ви чест,
23.02.2013 15:33
Че публикувате статията,тъй като подсъзнателно всички очаквахме ситуацията да е такава. Или според поговорката, крушата пада до дървото...
цитирай
2. lyubomircholakov - Че публикувате статията, тъй като ...
23.02.2013 15:41
djani написа:
Че публикувате статията,тъй като подсъзнателно всички очаквахме ситуацията да е такава. Или според поговорката, крушата пада до дървото...


Благодаря, но честта е за професора, който е направил това изследване. Както и за украинските колеги, взели интервюто. Но понеже данните са важни и в България подобна информация се укрива, тъй като журналистите ти е страх от "неправителствените" организации, разполагащи с доста пари, за да ги тормозят и тероризират съдебно - просто всеки трябва да използва интернет според възможностите си, за да достигнат тези сведения до по-голям брой хора. Става дума за съдбата на десетки хиляди деца, които, ако това явление не бъде спряно, ще стават все повече.
цитирай
3. dedenze - Трагедията е в прокламирането, че това е нормално и естествено състояние !
23.02.2013 15:46
Хормоналните и генетични аномалии не зависят от потърпевшите, затова е нужна толерантност и хуманно съобразяване, но не бива да се обявяват за естествени и обект на подражание! Особено страдат децата в подобни семейства, защото в основата на възпитанието и обучението стои подражанието, още повече, че при тях всичко е нормално и няма повод за хомосексуализъм ! Изключвам реакцията на улицата срещу тези деца!? Истината е, че отглеждането на нормално поколение е работа и задължение на двама родители от различен пол от всякаква гледна точка - медицинска, социална, образователна и пр.....
цитирай
4. zarenkow - Време е като разумни същества ,
23.02.2013 16:19
да отчитаме правата заедно с последиците им. Нищо лично когато става дума за негативните последици. Не става дума за отношение към различните , а за превенцията.
цитирай
5. raders - Разбира се, че децата ще са травм...
23.02.2013 23:27
Разбира се, че децата ще са травматизирани и нещастни, разбира се, че няма как да бъде нормално, че е престъпление да се предоставят за отглеждане деца от педерасти /що за семейство е това и как може да се нарече семейство/, а нормални бездетни семейства понякога трудно могат да осиновят дете. Нямам нищо против тези хора, тяхно право е да живеят както си искат, но нека не го афишират и да не шумят около себе си. Но да им се предоставят деца за отглеждане, това е абсурд и всъщност с озаконяването на подобен акт, държавата участва в едно престъпление.
цитирай
6. anonimen65 - dopuskah,che
24.02.2013 02:58
shte sa s psihootkonenie ot neestestvenata sreda,no to se okazva,che oshte po nadulboko sa promenite v tiah.
цитирай
7. kostadin - Андрей Слабаков, до шефове на гей ...
24.02.2013 08:01
Андрей Слабаков ,до шефове на гей организации ще се борят за правата ни.Ужас!
Няма ли православни българи в област BG
цитирай
8. starotomagare - Поздравления за поста и от мен!
24.02.2013 13:19
Никой не предубеден човек не може да се учуди на тези резултати.Все пак истината излиза на яве и то авторитетно и научно доказано.Налаганито на хомосексуализма и всички форми на разврат и разрушаване на традиционните ценности е част от скритата и налагана с много пари тайна политика за глобализация ,световно правителство ,унищожаване на личната свобода и тотален контрол на всеки индивид в едно ново робско общество.Всички защитници на всякъкви перверзии уж борейки се за личната свобода на индивида всъщност са против нея защото я отнемат от тези които защитават класическите ценности и морал...
цитирай
9. pando - EDNO DETE
24.02.2013 14:15
Ima nujda za normalnoto si razvitie ot jenski i majki magnetizam.I deteto bez da govori use6ta dali e dobre do6lo na tozi sviat.I ni6to ne moje da zameni tova.Sas skapi igra4ki i drehi ne se kupuva lubovta i ravnovesieto na edno dete...Daje samotnite maiki imat tejki problemi s vazpitanieto i psiho ravnovesietoe na texnite deca.No tova e sledstvie na sadbata im...a na na izbor...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3742748
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031