Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2014 18:37 - ЗАЩО РОТШИЛД И РОКФЕЛЕР ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ ИЗРАЕЛ?
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 9517 Коментари: 3 Гласове:
18

Последна промяна: 18.01.2014 23:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Дойдоха ли последните времена?

От редакцията:

С някои интерпретации на фактите, предложени от автора, може да не сме съгласни, -  но самите факти, на които той обръща внимание и които старателно събира, заслужават най-голямо внимание.

Ето защо предлагаме на читателя тази статия.

 ***

"Очевидно е, че ционизмът е овехтял и вече не е нужен на господарите на света. Както, впрочем, не му е нужна и националната държава Израел във вида си, в който съществува сега. Макар, естествено, да не става дума за нейното унищожение или арабизация".
Игор Друз, 3 септември, 2011 г.

"Казвал съм много пъти на много евреи: аз съм руски ционист. Обаче, все повече се убеждавам, че Ротшилд, Рокфелер и онези, които са около тях, използват идеологията на ционизма само и единствено за собственото си обогатяване. За тях евреите винаги са били и ще бъдат само разходен материал. Като анализирам събитията от последните години, стигам до извода, че тези мръсници вече са предали Израел, предали са ционизма. На тях не им пука, че Израел, а заедно с него и милиони евреи, ще бъдат унищожени. По-точно казано: именно това е техният план, най-важната им задача".
В. Букарски, 20 юли 2012 г.

 "С оглед на изложеното по-горе може с доста голяма вероятност да се предположи, че в последните времена Мала Азия ще се превърне в театър на велики походи срещу Йерусалим и Палестина и срещу живеещите там израилтяни, които са успели да се завърнат в Светите земи".
Св. Йоан Кронщадски, 1901 г.

 От началото на второто хилядолетие плъзнаха слухове, че Израел е "отписан". Световната икономическа криза през 2008 г., революционните събития на "арабската пролет ", думите и делата на избрания за втори мандат американски президент-демократ Барак Обама - всички сочи, че наистина е така. И днес вече не звучат фантастично думите на известния британски учен, бившия директор на Кралския институт за международни отношения Арнолд Тойнби, който каза след Шестдневната победоносна за евреите война срещу арабите (1967 г.), че Израел ще просъществува не повече от 60-70 години.
След "примирието" между клановете на Рокфелер и Ротшилд през пролетта на 2012 г. (при което Рокфелеровци признаха поражението си), помпозното откриване на летните Олимпийски игри във Великобритания (юли 2012 г.) под мрачната, зловеща символика на "Цион" и на илюминатите, последва съвсем логичното изявление на Хенри Кисинджър в "Ню Йорк пост» през есента на 2012 година. Той каза, че най-вероятно след десет години Израел ще престане да съществува като държава.
И въпреки, че веднага се опитаха да приглушат "сензацията" на Кисинджър: тоест, той не бил искал да каже това или въобще нищо такова не бил казвал, последвалите събития говорят сами за себе си.
На всичко отгоре тук се добавя дистанцирането на Америка от Израел и Саудитска Арабия и сближаването й с Иран (споразуменията в Женева през ноември 2013 г.), както и нарастващото недоволство на обединена Европа. И критиката от страна на германците и шведите критика не само към еврейската държава, но също така и по отношение на Холокоста.
На всичко отгоре, през лятото на 2011 г. Съветът по правата на човека на ООН прие резолюция, че е недопустимо да се наказва за отричането на Холокоста.
И това на фона на твърденията на учени- антрополози, които доказват, че израелците нямат нищо общо с древните евреи, и т. н.
Явно по тези причини "добрият враг" на Израел - Саудитска Арабия се втурна в прегръдките му, а първите лица на тези две държави се срещнаха в Москва с президента Путин за разговори на четири очи. Не се знае какво точно са се договорили, но според последна информация, В. Путин решил да подкрепи Израел.
Може би защото, както го каза преди година историкът А. Фурсов: "Руснаците днес наистина сме в криза. Също така да не забравяме също така, че една от основните цели на "контролирания хаос" на Обама е Русия. А Израел пречи на този "хаос". (РНЛ, 13.12.2012 г.).
Освен това, Израел като антиислямска «бариера» спира световния революционен процес, в който ролята на пролетариата е възложена на радикалните ислямисти, схващани дори не като единна ислямска нация, а като най-революционната класа. Националният Израел пречи на дългоочаквания  "цар на единствения справедлив свят" – който именно цар е призван да преобразува хаоса в окончателния Нов Ред на «тоталното смесване», на «все-смешението».
През август 2012 г. на сайта «Разоблачение экономических верований»» беше публикуван любопитен списък от аргументи по темата: "Защо Сталин е създал Израел, и защо Израел трябва да бъде унищожен?»
Един откъс от текста:
"Но основният аргумент за създаването на Израел – това е окончателното решение на еврейския въпрос. А именно: настъпи разкол между еврейския елит, жадуващ за световно господство, и еврейския народ, който въобще не се интересува от тези глобални цели и задачи, а единственото му желание е мирно да живее и да се труди в родината си;
- Евреите, които в продължение на векове са били основната запалителна смес за всякакви революции и недоволства, слизат от сцената. Лишени от Родина, преследвани и презирани, евреите винаги са били ядрото на всички революционни групи - но особено голяма е тяхната роля в марксизма. Датата на създаването на Израел фактически съвпада с датата на ликвидация на Комунистическия интернационал, който в продължение на около 30 години е бил главен разсадник на революционната нестабилност;
- Днешните  радикални мюсюлмански терористи също се базират върху невъзможността за създаване на нормално състояние и мирен живот – но без еврейския интелект, страст и сакрална сила. Съответно, след създаването на Израел, в света не е имало вече нито една истинска революция , подобна на бунта на масите от ХIХ-ти и началото на ХХ-ти век. Благородната борба на потиснатите за свобода се изроди в тихи кабинетни преврати или безсмислен псевдорелигиозен тероризъм.
Ето защо създаването на Израел означаваше извънредно важен принос за световния мир. И именно по тази причина унищожаването на Израел е важна и необходима стъпка към небивала световна война.
Такава война е вече в ход, а падането на Израел само ще ускори развръзката».

 ***

Преди да преминем към разглеждането на състоянието на ционизма днес, трябва да се отбележи следното: в съзнанието на мнозина евреи Израел не е решение на "еврейския въпрос" – а просто задънена улица.
Освен това, появата на Израел беше неочакван "казус" за традиционните Църкви. И ако Православната църква просто игнорира това явление, защото не смята светската държава Израел за онзи Израил, за който говорят пророчествата и Писанието, тази поява просто шокира католиците.
"От гледна точка на традиционното католическо богословие, независима еврейска държава, на това отгоре в Светите земи, по принцип беше нещо невъзможно. И създаването на държавата Израел се оказа сериозен теологичен шок. В частност, именно това беше причината Ватикана да отлага почти 40 години дипломатическото признаване на еврейската държава. След Втората световна война католическата Църква започна процес на радикално преразглеждане на позицията си по "еврейския въпрос". Достатъчно е да се припомнят известните постановления на Втория Ватикански събор, посещението на папа Йоан Павел II в Израел, посещението на сегашния папа в кьолнската синагога и т. н. Смятам, че ако не бяха Катастрофата (положението на евреите по време на Втората световна война – б. пр.) и появата на Израел, едва ли щеше да е възможна толкова значителна ревизия". (E.Левин, " Катастрофата и възникването на Израел като богословски проблем").
Когато хората говорят за ционизма в негативен контекст, винаги подразбират политическия ционизъм (херцелизмът) и държавата Израел – но, кой знае защо, рядко се споменава, че той може да бъде заменен само от "културен" или "мистичен" (ахад-хамизъм) – един ционизъм много по-коварен, потаен, вграден в глобалния антихристиянски проект на космополитите "Нов Вавилон". Този проект е много по-лош от първия Вавилон, защото предполага унищожаването на всички суверенни национални държави. Така, че осъждането на Израел от страна на евреите от диаспората, и още повече: пожеланията за скорошния му край, означава, че те сами палят собствената си черга. А така наречените еврейски "традиционалисти" при това нарушават клетвата, която са дали: да не ​​«участват в действия, които могат да ускорят края на света".
На страниците на "LiveJournal» в интернет се води спор за  Израел. Ето един важен коментар от един от участниците с ник «nashdak_velesa»:
«И така, чуйте ме, руски патриоти! Евреите-антиционисти (а именно анти-ционизмът е идеологическата база на Ротшилдови) наистина искат да премахнат Израел, защото вярват , че времето да бъде изграден още не е дошло. Според тях Бен-Гурион не е месията («Машиах»), и обиденият Машиах затова и не идва: защото не освобождават мястото за неговия Израил – а съхраняват Израел, създаден от Бен-Гурион".
И нима не е прав?
И дори да се съгласим с опонентите му: че Рокфелерите не са по-добри от Ротшилдите, а Израел не е по-добър от Обама, трябва да се има предвид, че ако надделеят враговете на Израел: «филантропите» от оста Ротшилд – Уиндзор – Обама, за християнска Русия ще е по-трудно да оцелее, отколкото при «фашистите» Рокфелери. Макар, че  господата от тази ос пипат с кадифени ръкавици...
Само, ако са глупави или заслепени православните могат да подкрепят ултраортодоксалните анти-ционисти и да се радват, когато побеснелите емисари на еврейската секта «Натурей карта" насъскваха президента на Иран Ахмадинеджад да нанесе ядрен удар срещу Израел. Мизантропите на това еврейско движение обвиняват Израел за това, че той съществува!
"Месията още не е дошъл – затова и евреите нямат право да имат своя собствена държава", - заявяват фанатиците от «Натурей карта», които са нещо като съвременни зилоти.
Ето откъси от техни речи по време на протестен митинг в Ню Йорк
"Еврейският народ, който живее по законите на Тората (първите 5 книги от Библията – бел. прев.), никога няма да се съгласи със съществуването на държавата Израел. Юдаизмът е религия на послушание и съдействие на Всевишния. Ционизмът преобразува еврейската религия в материализъм, преобразува я в национализъм и така намалява нейното значение. Ние протестираме срещу това ужасно престъпление, това неподчинение на Б-га (юдаистите никога не изписват изцяло думата «Бог», вместо това обикновено използват тире, за да спазват формално библейската заповед «Не споменавай напразно името Божие» - бел. прев.). (... ) Ние твърдим, че ционистите взеха за заложник самата идентичност на еврейския народ - звездата на Давид, името на Израел.
Това име не е тяхно.
Ние представяме юдаизма. Името “Израил» в Тората няма никаква връзка с държавата Израел.
Държавата Израел открадна нашето име . Те са крадци, те са похитители, те са най-страшните възможни престъпници. Те са главната причина за всички страдания и кръвопролития сред евреите и не-евреите. По тяхна вина днес в Светите земи текат реки от кръв. Сега ние викаме към Бога, за да ни помогне по-скоро, и по мирен път, да унищожим държавата Израел – колкото може най-скоро, днес, сега. (... ) Ние заявяваме на света, че юдаизмът и ционизмът са диаметрално противоположни. Ние искаме светът да знае, че ционистите не представят еврейския народ и еврейската религия".
Религиозните ционисти обаче възразяват на това агресивно малцинство и на подобните му; според тях: "Ционизмът е предшественик на Месията, който непременно ще се появи, ако всички ние спазваме задължителната почивка в събота".
Религиозните ционисти искат да видят Израел като държава, която живее по законите на Галаха (т. е., да "преформатират" Израел). Дори уж прикритата акция, когато 30 000 хасиди, водени от стотици равини, излязоха през юли 2013 г. по улиците на Ню Йорк, беше не "проклятие срещу Израел" – а протест срещу тамошните власти заради принуждаването на тези "правоверни» към задължителна служба в израелската армия...
Ционизмът като държава, пълна с проблеми и противоречия, е жив – а ционизмът като идеология, според мнозина брой автори, сега е не просто в дълбока криза, но направо е мъртъв. Той приключи, като само частично реши " еврейския въпрос", след което се изроди в израелски патриотизъм.
А ето какво пише Моти Карпел пише в книгата си "Революция на съзнанието":
"Ционизмът смята, че висшата цел на еврейския народ е създаване на негова държава поне върху част от от някогашната  Земя на Израил. След като тази задача беше изпълнена, на ционизма не му оставаше нищо друго, към което си заслужаваше да се стреми, освен постигането на мир. (... ) Ционизмът успя да създаде държава - но не успя да й придаде смисъл. Израелското общество се нуждае от оригинален и всеобхватен идеал, който да даде смисъл на борбата му за съществуване. Това чувство е задължително условие за сплотяване на обществото около тази фундаментална задача. Класическият ционизъм вече не е в състояние да постави пред народа такъв идеал и затова ще бъде принуден да напусне сцената".
Днес сме свидетели на " агонията на последната от трите секуларни (секуларни – отделени, откъснати от религията; б. пр.) идеи (комунизъм , фашизъм, ционизъм ), които определиха в една или друга степен лицето на света", казва Давид Буянер в "Последните дни на ционизма " на 16.12.2005 г. И заключава:
"Но днес последната от тях доживява последните си дни. Може би тези «дни» ще продължат няколко години, но това не променя същината: в близко бъдеще съдбата на човечеството ще се определя от съвсем други сили, чието идване беше подготвено от векове на секуларна реакция, чийто връх беше през ХХ век".
Изглежда, че е дошло времето за това – тези "други сили" усилено завземат властта над света. "Лицето на човечеството " сега се определя не от ортодоксите, а от религиозните радикали, фанатиците-мистици на «просветените", обединени от "изначалната традиция". А тази традиция, при по-внимателно вглеждане, се оказва просто гнозисът, познанието, на Луцифер, получено или чрез "откровение", или от тайните жреци на Ваал...
"Израел не го предават, а го преустройват" - твърди в статията си "Ционизмът умря. Да живее ционизмът!»  Игор Друз преди две години. Последните събития обаче опровергават това предположение: Израел именно го «предават».
Но Друз описа правилно кой стои зад този процес и чий проект за окончателния световен ред днес надделява.:
«Има напрежение между републиканците и демократите в САЩ, които заложиха на Барак Обама.
Първите традиционно поддкрепят ционизма и националната държава Израел. Те действат чрез традиционните методи на американската свръх-държава. Вторите представляват един над-държавен елит, които строи световна държава. Заради собствения си интерес този елит е готов да унищожи и САЩ, и Израел – а после върху развалините на всички национални държави да изгради своето мечтано царство на машиаха, месията" (заради което именно и избраха «цветнокожия» Обама за втори път).
Но, може би, авторът преувеличава, не разполага с достатъчно информация и въобще не всичко е толкова лошо? Нека се опитаме да разберем.
Един от "страшните тайни" на ционизма е, че
"Днес ционисткият "рай "не може да оцелее без огромната помощ на САЩ , без «данъка», който ционистите вземат от много страни (Германия, Швейцария, Белгия, и т. н. ), не може без огромните суми, дарявани "за Израел" от богатите еврейски общности, и без доброволческата дейност в Израел на американски и европейски специалисти (лекари и др.). Израелският заселнически ГУЛАГ беше умишлено поставен в пълна зависимост от субсидиите. Тази финансова и икономическа зависимост прави хората марионетки на явните и прикрити жреци и князе-манипулатори" (Лев Гунин, «Гулагът на Палестина").
Специална роля в тази подкрепа играе Америка, но нейната политика винаги е било двойствена. Както пише по този повод Моти Карпел:
"Американците ни подкрепят по простата причина, че техните интереси изискват постоянно присъствие и влияние в региона. По същата причина те подкрепят и арабските страни. Ето защо американците пазят интересите и от двете страни на конфликта в Близкия Изток. Но, противно на общоприетото схващане, САЩ нямат никакъв интерес този конфликт да бъде прекратен. Напротив, той им дава възможност постоянно и интензивно да се намесват в това, което се случва тук. За тази свръх-държава един регионален конфликт е добре дошъл, защото оправдава нейната постоянна намеса. Америка има интерес от запазването на конфликта в положение "да къкри». Изострянето на борбата между нас и арабите може да промени това положение, което сега е изгодно за САЩ. Така че, когато Америка говори за стабилност в Близкия изток, има предвид стабилност на конфликта, а не неговото прекратяване" ("Революция на съзнанието").
Но днес обстоятелствата са променени и Америка постепенно отпуска хватката си, и то не само в Близкия изток.
Защото с еднополюсния свят е свършено. Америка изчерпа силите си. Четвъртият Рим навлезе в своя залез .
Преди една година в аналитичен материал на американското разузнаване, озаглавен "Подготовка за Близък изток без Израел», се отбелязва, че Израел не може да устои на увеличаващата се про-палестинска сила, състояща се от "арабската пролет", ислямското пробуждане и възхода на Иран. В светлината на тези събития правителството на САЩ просто не разполага с военни и финансови ресурси, за да продължи да подкрепя Израел против волята на неговите многомилионни мюсюлмански съседи. Много наблюдатели смятат, че положението на Израел е безнадеждно: "Срокът на трайност на Израел привърши» и нямат намерение да го оплакват..
Изралеският военен теоретик Мартин ван Кревелд пише, че ако Израел падне, ще повлече целия свят, предизвиквайки ядрена война:
"В момента ние имаме няколкостотин ядрени бойни глави и можем да ги пуснем по мишени във всички посоки, може би дори по Рим".
Политическият анализатор Виктор Олевич смята, че:
"Агресивната нагласа на ван Кревелд предполага унищожаването на Израел с военни средства , когато Тел Авив решава «да си отмъсти" на света за своята незавидна съдба. Но такова развитие на събитията е слабо вероятно. (... ) Много по-вероятен (в дългосрочна перспектива) е процес на постепенна политическа деконструкция и десуверенизация на Израел, като на финалния стадий бъде ликвидиран и ядреният му арсенал по примера на Южна Африка".
Но, така или иначе, Израел няма намерение да се предава...

***

Основният стратегически противник на Израел беше и си остава шиитският Иран, ислямска държава, която се стреми да бъде първа в Близкия изток и около която се формира "мюсюлмански супер-етнос» за «световен халифат". Впрочем, с негласната подкрепа на 1,5-милиарден Китай (точно както библейските Гог и Магог).
Ако Иран реализира амбициите си, съдбата на Израел е решена. Очевидно неслучайно отказът на Ариел Шарон да бомбардира Иран през 2006 г. днес се схваща като «гигантска грешка, която промени хода на историята".
Според ислямския марксист, философ, апологет на уахабизма и проповедник на анти-системата Г. Джамал, краят на Израел наближава, защото "световният елит, който използва евреите като марионетки, ще ги принесе в жертва". Очевидно това ще стане, за да се успокои ситуацията и "робите" на новия, "справедлив" свят, ръководен от жреците на кабалата, суфизма и йезуитството,  да се примирят с робското си положение. В това няма никакво противоречие, тъй като интересите на тези врагове на Христос, тайни последователи на пантеизма, си съвпадат. Те са обединени в определена "универсална традиция" ("червената нишка " на всички тайни общества).
Ето какво казва по този повод един фарисей от Европа, представящ обновеното движение на т.нар суфии:
«Исторически суфизмът произхожда от мистичната традиция в ислямската култура. Но, ако погледнем по-отблизо, може да се проследи връзката му с отците-пустинници на християнството, с гръцките и египетски мистични школи, с персийския зороастризъм и мистичните традиции на юдаизма. В широк смисъл суфизмът като път на мъдростта винаги е съществувал - от най-ранни времена и във всички традиции".
Според пророчествата на отец Йоан Кронщадски:
"Повсеместният бунт срещу евреите ще допълни бедствието, което неочаквано ще се стовари върху еврейството насред разцвета на господството му над света. Тогава на мястото на обезсиленото еврейство мохамеданството, с лъже-пророк начело, ще се обедини с антихриста. (…) В това мрачно време Западът ще изпадне в слабост, затова евреинът ще го завладее с хитрост и лукавство, а завладяването на Изтока ще остави на двуединия лъжепророк. Когато този лъжепророк проправи тържествения път на своя повелител към Йерусалим – ще бъде вече половината от последната седмица (Св. праведный Йоан Кронщадский, "Начало и конец нашего земного мира», 1901 г.).
Въз основа на изложеното по-горе, не би трябвало да се радваме на проблемите на Израел, а трябва да пречим на неговата ликвидация – тоест, да удължаваме живота на тези «преграда» по пътя на «Звяра от бездната».
А патриотите на Израел трябва да се вслушат в думите на Александър Байгушев:
«За Русия като сакрална месианска държава настъпиха най-страшните времена. Не само ние, а целият свят е на ръба на Апокалипсиса. Има точни данни, че световната Задкулиса ще се опита по някакъв начин да ангажира Русия с конфликта в Близкия изток, а след това да се справи с нас уж като съучастници на екстремистите-терористи от «Хизбула" - авангарда на Осама бин-Ладен. Като начало глобалната Задкулиса вече предаде евреите».
Статията на Максим Кантор във вестник "Московские новости»" ( 10 август 2006) звучи като стон на обречен мъченик:
"Кой и защо поражда нова вълна от антисемитизъм ?"
Кантор не преувеличава. За евреите отново настъпват недобри времена, и причината е в Израел. Отношението към еврейството целия свят ще се влошава не с дни, а часове.
И в тези обстоятелства аз съм убеден, че ние, руснаците, трябва не да злорадстваме, а да подадем на евреите ръка за духовна помощ. Руските врати са винаги отворени за евреите. Точно сега е моментът да напомним на всички евреи, че единствено Православието – взето от извора, бистро, пречистено и пречистващо сърцето, ще спаси света от бездушния глобализъм (който сега осквернява Светите земи).
Ние, руснаците, сме с евреите не просто "Двеста години заедно" (алюзия за едноименната книга на А. Солженицин, публикувана на български под основно заглавие «Евреите в Русия – б. пр.) – но като се има предвид и хазарската история, сме вече заедно 1500 години.
Максим Кантор правилно намеква за Задкулисата, която постоянно използва израилския народ като свой инструмент. Е, добре – но не бива просто да се кротува и да се изпълнява нечия зла воля. 

Александър Огородников

 www.ruskline.ru

 Превод: Л. Чолаков 

Този превод е обект на авторско право.
Разрешава се препубликуването му изцяло или на части
само с посочване на преводача и линк към източника.




Гласувай:
20




1. dimat - КАКВО СТАВА С "ПОДАЛИТЕ РЪКА НА ЕВРЕИТЕ,
18.01.2014 19:49
НЕКА СЕ ПОГЛЕДНЕ ВНИМАТЕЛНО,КАКВО СТАВА СЪС "СПАСИЛАТА СВОИТЕ ЕВРЕИ",БЪЛГАРИЯ!

НЕКА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ,ЧЕ ЗА ТЯХ ДРУГИ "ЧОВЕШКИ" СЪЩЕСТВА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.

НЕКА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ,ЧЕ СПРЯМО "ГОИТЕ",СА ДОПУСТИМИ ВСЯКАКВИ "ОТНОШЕНИЯ",КАКВИТО СА ДОПУСТИМИ,СПРЯМО ЖИВОТНИТЕ И ДАЖЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ...

НЕКА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ,ЧЕ "МОРАЛЪТ" СПРЯМО ГОИТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА - ТОВА ИМ ПОВЕЛЯВА И С ТОВА ГИ ЗАДЪЛЖАВА ТЯХНАТА РЕЛИГИЯ.

ИЗВЪН РЕЛИГИЯТА ЕВРЕИНЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА.

ЕВРЕИНЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА И В ОТСЪСТВИЕТО НА "ГОЯ".

В ОТСЪСТВИЕТО НА ГОИ,НЕМИНУЕМО "ПРАВОВЕРНИТЕ" ЕВРЕИ ЩЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ ТАКА,ЧЕ ДА ИМА НОВИ ГОИ.

...И ТАКА,ДОКАТО ОСТАНЕ САМО ЕДИН ЕВРЕИН,КОЙТО ДА СЕ РАЗКЪСВА В СОБСТВЕНОТО СИ РАЗДЕЛЕНИЕ,ДОКАТО ИЗЧЕЗНЕ...
цитирай
2. nikikm - Доста
18.01.2014 19:50
манипулативна статия,с много от нещата не съм съгласен,навсякъде има факти с невярна,от моя гледна точка,интерпретация и пр.Няма какво да ги жалим евреите,не са стигнали до там!Вътрешните им работи,не са наша грижа! Отново плач да им подадем ръка...за да я отхапят.Те си знаят нещата и проблемите на света,на нас ни се показва,това,което те искат! Инсайд джоб!Стига сме били наивни!Ционизмът бил загинал,хайде де!При тях никога нищо не загива,видоизменя се талмудистки и им служи! Няма противопоставяния между тях!И да има търкания,имат си хилядолетни механизми за справяне с подобни ситуации.В същност,те не могат да живеят без противопоставяния,но до като се дърлят в миг всички яростно заръфват,който и да е появил се на хоризонта противник! В същност те нямат реални противници!
цитирай
3. danailvdimitrov - еврейски манипулативни твърдения които не променят смисъла.
18.01.2014 21:29
А той е "Кой е Мешиях, за евреите?" Очевидно не е Бен Гурион- тогава кой? Не е и Ротшилд нито Рокфелер...просто те си чакат антихриста!
Чакат синът на сатаната за да му се поклонят и дали са избързали с построяването на Новия Израел няма никакво значение. Преди време сваллиха от власт един кмет на Йерусалим който "избърза" да "реши" въпроса с парцел за новия Соломонов храм. Понеже те си четат "тайните книги" и знаят че още не е дошло времето на антихриста...Същото дрънкат и в тази статия. Нека си дрънкат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3742784
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031