Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2014 13:54 - ЯНУКОВИЧ ПРЕДАДЕ ВСИЧКИ И ВСИЧКО
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 4955 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 22.02.2014 08:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    

СТРАХЛИВЕЦ, ПРЕДАТЕЛ И ВРАГ НА НАРОДА СИ

 Константин Душенов

>

Всички граждани на Украйна мразят Янукович от дъното на душата си.
Западняците – понеже не подписа заробващия договор с Евросъюза, тъй като се стресна от руските санкции, не се закле в Бандера, уплаши се открито да застане под знамената на украинския фашизъм.
Жителите на Южна и Източна Украйна  - защото ги измами, обещавайки им приятелство с Русия, държавен статут на руския език и прекратяване на яростната русофобия в медиите, а на практика започна да провежда точно противоположна, антируска политика.


И всички заедно го мразят за кражбите, „безпредела” на олигарсите, заради алчността, глупостта и страхливостта му, които изправиха Украйна пред формена гражданска война.
Янукович предаде всички. Предаде своя народ, страната си, собствените си съюзници. Предаде и Украйна, и Русия. Предаде „Беркут” и армията. Предаде Вярата и Църквата. Предаде милицията и службите за сигурност. Предаде населението си да го грабят безсъвестни олигарси от чужд етнически произход.
Самият той милионер-корупционер, доведе на власт също такива като него безпринципни рушветчии.
Равносметката е закономерна. Всеки момент в Украйна може да изригне пяната на ожесточени братоубийства. Ще се разцепят армията и милицията, властта ще се срути, и вихрите на гражданската война ще изведат на авансцената отдавна познати фигури: Махно, Петлюра и батка Ангел.

image


Западният край на Руския свят ще се превърне в едно тотално Гуляй-поле, където 45 милиона жители на Украйнината ще се избиват взаимно по всички възможни начини.Това е вековната мечта на всички врагове на Русия и Руския народ. Умопобърканият ЕвроСодом усилено бута Украйна в пропастта на войната, без дори да разбира, че и сам ще се окаже въвлечен в този кървав въртоп.
Зад океана чичо Сам хитро примигва и доволно потърква длани, подклажда украинския огън и пресмята печалбите, които ще получи, след като разпали поредната война в Европа.
 

image

Единственият, който може да спре този апокалиптичен сценарий, е Путин. Русия и Кремъл.
Именно Путин днес е главното препятствие пред вашингтонските русофоби, евпоейските педераси и фашистите-бандеровци. Само той притежава ресурсите, които могат да обърнат ситуацията в полза на Русия. Да превърне крахът на украинската псевдо-държавност в поредното стъпало за възраждането на Руската държава.

 



Да остави с празни ръце цялата тази анти-руска сволоч, цялата тази либерално-педераско-фашистка сган с празни ръце. Пред счупеното гърне.

Дали ще му стигнат воля, мъжество, сила, умение, мъдрост и вяра?

Дай, Боже!

 Източник: www.ruskline.ru

Превод: Л. Чолаков

Този превод е обект на авторско право.
Разрешава се препубликуването му,
изцяло или на части,
само с посочване на преводача
и линк към източника.




Гласувай:
15


Вълнообразно


1. valsodar - Във всеки един случай Русия ще се ...
21.02.2014 14:22
Във всеки един случай Русия ще се намеси.
Най-малкото заради поетите ангажименти към териториалната цялост на Украйна, което бе поставено като условие за да се лиши тя от ядрените си оръжия при разпада на СССР.
Тревожна е ситуацията в Одеса и в Крим, където е започнала мобилизация на запаса.
Шансовете за гражданска война не са никак малко, надявам се тя да бъде предотвратена.
Янукович с плахата си и непоследователна политика носи основната война за кръвопролитията в Киев. САЩ и ЕС носят останалата.
цитирай
2. bojinkata - Неадекватното поведение на Яну...
21.02.2014 18:22
Неадекватното поведение на Янукович има и друго обяснение - той непрекъснато е притискан от Обама и западните лидери и то на базата на държани от тях компроментиращи го материали. Все пак синът му има активи за над 500 милиона долара. Това не става само с пестене от закуски. Може би!?
Така например във Венецуела нищо не стана, защото Мадуро смачка всеки зародиш на бунт. Обама не може да го заплаши по телефона, защото няма с какво!
цитирай
3. rustam - От друга страна
23.02.2014 15:10
това предателство отприщи пътя към възстановяване на несправедливостите. Върху лицемерието на Янукович и партията му се поддържаше илюзорен баланс на антагонизмите между Запада и Изтока. Сега пътят към самоопределение е свободен! Време е Крим да заеме историческото си място като руска земя!
цитирай
4. dimat - Крайно време е,руснаците да спретнат номера на Рим срещу Картаген.
24.02.2014 17:29
Тогава,когато армията на Ханибал е вършеела из Италийския полуостров и Рим е треперел,намерили се умни хора,които сформирали една армия,под командването на Сципион Младши(един от малкото измъкнали се в битката при Кана) и прехвърлили тази армия на Картагенския бряг с което спретнали една война пред стените на Картаген.Ход,който променил цялата война,предизвикал отзоваването на Ханибал от полуострова и довел до разгрома ма Картаген.
Крайно време е и руснаците да направят същия номер,но не до,а вътре в ционистките Щати.Да им подпалят няколко "Майдана",след което да им гледат сеира,как се трепят помежду си и на колко държавици ще се разцепят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748426
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031