Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2014 10:41 - В името на демокрацията снайперисти, наети от "демократичната общност", убиват привърженици на демокрацията
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 3116 Коментари: 2 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


ГОЛЯМОТО ЕСТОНСКО ИЗДЪНВАНЕ В УКРАЙНА

Алексей Володин

image

Баронеса Ащън – ръководителката на европейската дипло­мация, и целият „прогресивен“ Европейски съюз,  в момента явно силно „благославят“ министъра на външните работи на Естония Урмас Пает.
Защото Пает „тайно“ разказа на госпожа Ащън, че имал сведения как относно дейността на снайперистите в Киев. Според тези сведения снайперистите са наети от „опозиция­та“ - тоест, от персоните, които успяха да се докопат до властта и обявиха себе си за управляващи. В края на краи­щата телефонният разговор попадна в интернет – чрез You tube. Така европейската дипломация лъсна в цялата си „де­мократичност“.
В този разговор естонския министър води соловата ария, а Катрин Ащън се опитва от време на време да промучава нещо в отговор на думите му, че трябва да се проведе разследване на снайперистката стрелба в центъра на Киев. И мънка това-онова, когато той потвърждава, че Виктор Яну­кович няма никакво отношение към убийствата на полицаи и демонстранти, извършени от снайперистите.
На фона на собственото си мучене личи как Ащън хапе устни и сама на себе си задава въпроса: а бе, дали ние в ЕС не сме прекалили с обучението по демокрация на тоя глупак Урмас?
Защото той говори, и говори – и говори на висок глас, а тя очевидно тихо го ругае, но по-опитно, така, че да не се чува: „Какви ги плямпаш, естонски дръвник такъв? Не виждаш ли, че издънваш цялата операция? Да не мислиш, глупако, че ние тук, в Брюксел, не знаем кой е наел снайпе­ристите?"
Интересното е, че щом телефонният разговор „Пает – Ащън“ стана популярен, и щом естонското Министерство на външните работи потвърди, че е автентичен – самозваните украински „власти“, кой знае защо, веднага загубиха жела­ние да „разследват“ каквото и да било. На всичко отго­ре, хунтата в Радата разгласяваше надълго и нашироко, че непременно ще започне разследване. А след този разговор настъпи пълна тишина. Защо ли?
Повече от ясно е защо. Защото хунтата се готвеше да про­веде разследване не в юридическото разбиране на този термин – а просто да фабрикува фалшиви материали. След тази фалшификация „световната демократична общност“ трябваше непременно да узнае, че „кръвожадният тиранин и деспот“ Виктор Янукович е давал преки заповеди да бъдат разстрелвани и полицаи, и демонстранти на „майдана“.
Сега, когато самопровъзгласилите се господари на Украй­на разбраха, че Пает ги е издънил, вече за тях е крайно про­тивопоказно да започват разследване – защото всяко про­фесионално следствие въз основата на показанията на сви­детели, криминологични експертизи, изследвания на видео-материали и т. н. ще покаже, че снайперистите имат зад гърба си хунтата, която толкова се стремеше да заграби властта в Украйна, а зад гърба на хунтата, както вече мно­гократно го декларираха в прав текст, са и Ащън, и целия Европейски съюз, и САЩ барабар с Джон Кери и Барак Оба­ма. Ето защо сега единствената задача на „властите“ в Киев заедно с техните европейски и американски покровители е една-единствена – да отлагат максимално и да пречат по всякакъв начин на разследването, за да заметат следите си по някакъв начин.
Но как да реагира госпожа Ащън? Не може да не се за­почне разследване. Но не бива и да се започне истинско разследване, защото резултатите от него ще противоречат на интересите на Брюксел и, главно, на Вашингтон. Какво в тази ситуация ще предприеме ЕС? Изходът за брюкселските манипулатори е само един: да протакат колкото може пове­че, за да минимизират информационно-пропагандните загу­би както за себе си, така и за своите хунтови протежета в киевските коридори на властта.
Разследването на разстрелите, извършени от наетите от хунтата снайперисти в Киев, трябва да започне незабавно, по горещите следи.
Впрочем, в днешна Украйна има и много други факти, кои­то трябва да бъдат разследвани. Например: кой и с чия бла­гословия постави над кметството в Киев огромен билборд със снимката на Хитлер и надпис „Хитлер – освободител!“?
Кой издигаше лозунги „Евреите и поляците – върху ножовете!“?
Кой съставя „черни списъци“ на руснаци и рускоезични украинци по места и старателно отбелязва домовете им с боя? Нали в нацистка Германия всичко започна именно с такива „безобидни“ списъци и надписи, само дето в списъците бяха включвани евреи и бяха отбелязвани домовете на евреи?
Кой застреля полицаите от поста на пътно-транспортната полиция в Киев?
Трябва да бъдат разкрити онези, които изпращат въоръже­ни чуждестранни наемници и собствени главорези в регио­ните, където рускоезичното население е мнозинство. Ако „световната демократична общност“ има интерес да бъдат извършени всички тези действия, не ще се наложи да бъде търсено дълго.
Но може ли да се говори за такъв стремеж към истината у група лица, нарекли себе си „световна демократична общност“ - след като самите те закрилят хората, наели снай­перисти да убиват и полицаи, и собствените им привържени­ци?
По-логичното е, че ще направят обратното: разследване как такъв неудобен разговор е изтекъл в интернет?

Източник: topwar.ru


Превод: Л. Чолаков

Този превод е обект на авторско право.
Разрешава се пре­публикуването му, изцяло или отчасти,
САМО с посочване на преводача и линк
КЪМ  ПРЕВОДА.




Гласувай:
19



1. chavdar01 - НАЙ-ВЕРОЯТНО ЕС ЩЕ "УВОЛНЯТ"(КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА)ЕСТОНСКИЯТ ВЪНШЕН МИНИСТЪР УРМАС ПАЕТ!!!
07.03.2014 14:51
-"Баронеса Ащън – ръководителката на европейската дипло­мация, и целият „прогресивен“ Европейски съюз, в момента явно силно „благославят“ министъра на външните работи на Естония Урмас Пает".
цитирай
2. liliyanaandreeva - Убийците от черните полкове на с...
29.04.2014 22:13
Убийците от черните полкове на сивите кардинали са еничари, които убиват своите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748875
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031