Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2014 21:47 - СЪДЪТ РЕШИ: ПОРОШЕНКО Е НЕВИНЕН, ЩОТО Е ИМПОТЕНТЕН, А ДЕЦАТА МУ ГИ Е ПРАВИЛА ЦЯЛА УКРАЙНА!
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 4548 Коментари: 3 Гласове:
18

Последна промяна: 11.08.2014 21:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Потайният интимен живот на т. нар. „президент“ на Украйна Пьотр Валцман (Порошенко) се оказа, че е обект на обвинения в сексуални перверзии.
Ани Лобер, същата Аня Михненко, емигрантка от Украйна и бивша проститутка от Източното 7-мо Авеню на Манхатън, основателка на дружеството „Блудници за Иисус“ ((Hookers for Jesus), помага на момичета, които „работят“ в секс-индустрията. През май тя се обърна към правоохранителните органи на САЩ с жалба за полова връзка, докато е била малолетна, с Петро Порошенко.«През 2005 г. навърших 15 години. Живеех с майка си във Виница. Мама работеше като чистачка на офиса в сладкарската фабрика на Петро Порошенко, където той често идваше. Аз ходех във фабриката да й помагам. Порошенко ме забеляза и ме заведе в директорския кабинет, където отне девствеността ми. Обеща ми да се оженим, когато стана пълнолетна, но подло ме излъга“, - пише Ани Лобер.
Психологическата и физическа травма станали причина тя да замине за САЩ и да се заеме там с проституция. По-късно Ани се омъжила за своя сутеньор и взела неговата фамилия.
Прокуратурата на Манхатън поддържа обвинението за педофилия към т. нар. „президент“ на Украйна. Делото бе насочено към Окръжния съд на Южния окръг в щата Ню Йорк.
На 25 юли съдията Джеф Ракоф обяви окончателната присъда: Петро Порошенко, гражданин на САЩ, обвиняем за полови сношения с малолетна, не е виновен.
Т. нар. „президент на Украйна“, поради известни събития, не присъстваше на процеса. Петро Порошенко беше защитаван от популярния американски адвокат Алън Дершовиц. Той представи на съда доказателства за невиновността на своя клиент: видеозапис от разпита във Виница на Елена Михненко - майката на Ани Лобер.
Тя отхвърли изцяло и напълно показанията на дъщеря си. Обясни следното: пан Порошенко наистина се е срещал с малката Ани във фабриката, но само, за да танцува с нея „гопак“.
Но точката в делото срещу т. нар. „президент на Украйна“ беше тържествено поставена от неговата съпруга Марина Порошенко.
- Петро не може да е имал интимни отношения през 2005 г. През 1986 г. той получи травма по време на състезания. След тази травма той не можеше да има деца и физическа близост с жена. Моят съпруг е напълно импотентен - изплака личната си мъка Марина.
На всичко отгоре тя показа на съда медицинска справка (не стана ясно кога е направена), която била потвърждавала думите й.
Прокурорът зададе логичен въпрос, с който се опита да хване в лъжа „първата дама“:
- Обяснете, как в такъв случай, след като родихте син през 1985 г., успяхте да родите от мъжа си още три деца?
Отговорът на Марина Порошенко прозвуча гордо:
- Те са деца на цяла Украйна!
Посланикът на Украйна в САЩ Александър Моцик се изправи на крака, започна да ръкопляска и да пее химна на Украйна: „Още не е умряла“. За което незабавно беше отстранен от съдебната зала.
Пресата на „независимата“ Украйна е единодушна в оценката си за ню-йоркската съдебна баталия: обвинението на въпросния „президент“ на Украйна е провокация на „сепаратистите от Донецк“. Украинският 5-ти канал демонстрира „телефонен диалог“ (с марка „Произведено в Службата за сигурност на Украйна“) на Ани Лобер с Игор Стрелков. В този „разговор“ Стрелков съветва бившата проститутка: „Размажи тази свиня (т. е. Порошенко) в съда така, че от него да остане само шунка“.
Отчитайки международния резонанс, съдебното решение беше коментирано от представител на Държавния департамент на САЩ, известната със странното си поведение (по-конкретно, с навика си да излиза пред журналисти само по един ботуш) и с още по-странни географски познания (според Псаки руските войски в Астрахан провеждат военни учение в „непосредствена близост до границата с Украйна - независимо, че Астрахан е на 1000 /хиляда!/ километра от Украйна). Та, ето как въпросната едноботушна Псаки коментира изхода на делото:
- Правителството на САЩ никога не се е съмнявало в невиновността на Питър Порошенко.
Здрасти, това само оставаше: точно пък правителството на САЩ да се съмнява пък точно в невиновността на "Питър".

image.
Нали се знае отдавна в американската дипломатическа практика: „Мръсникът може и да е мръсник, ама ако е наш мръсник, е наш мръсник“.
Обаче Матю Лий от „Асошейтед прес“ сипа лъжица катран в кацата с мед, наречена „тържество на американското правосъдие“. Той обърна внимание на „дребната подробност“, че майката на Ани Лобер в Украйна даваше показания против дъщеря си в присъствието, кой знае защо, на Дмитрий Ярош - лидерът на „Десния сектор“, една фашистка и неонацистка организация, нашумяла най-вече с хитлеристките си поздрави с изпънати ръце и изгарянето на живи хора в Одеса. Този досаден журналист от АП, кой знае как, видя във видеозаписна нещо, което другите, включително съдът, кой знае защо, „не забелязаха“ - синина под окото на майката.
Също така Матю Лий се учуди на израза „staraja suka” („старая сука“ - „дърта кучка“), използван като обръщение от страна на господина Ярош към Елена Михненко.
- Извинете, - обърна се Матю Лий към вече споменатата Псаки, - аз, може би, не съм компетентен, но все пак: какво означава този израз „staraja suka”?
- Честно казано, и аз чух това, но също не познавам значението на този термин. Ще проверя и ще поясня какво е имал предвид мистър Ярош, използвайки тази терминология - отговори Псаки.
Излишното любопитство на Матю Лий не остана без последици. Два дни след пресконференцията той беше пребит от неизвестни недалеч от собствения си дом. Макар нападателите да изглеждали като негри, журналистът е абсолютно сигурен, че когато се появила полиция, един от хулиганите извикал не на английски: „Тикаем, хлопцы!“ („Да бягаме, момчета!“ - укр.)

Руслан Устраханов

Източник: www.ruskline.ru


Превод: Л. Чолаков

Този превод е обект на авторско право. Препубликуването му се разрешава САМО С ПОСОЧВАНЕ НА ПРЕВОДАЧА И ЛИНК КЪМ ПРЕВОДА.

 




Гласувай:
19


Вълнообразно


1. injir - Щеше да е смешно, ако не осъзнаваш, ...
11.08.2014 22:03
Щеше да е смешно, ако не осъзнаваш, че отново изпълзя фашизмът в нови одежди. Най-страшното е и неприемливото е , че ЕгС си мълчи, а Фащ му помага да марширува.
цитирай
2. podvodni - Доста интересно - Украинският п...
11.08.2014 22:31
Доста интересно - Украинският президент Петро Порошенко е Американски гражданин.
цитирай
3. lesovski - Агентът
12.08.2014 10:40
Винаги е по- мръсен от този който го ръководи!Убиец се става само по собствено желание или от страх за собствената кожица и малодушие.
Както казва Н.Стариков, за този, Яйценюк и Турчинов няма да има международен съд за престъпления срещу човечеството, а когато падне фашистката хунта на тях ще им бъде осигурено "достойно" пребиваване в САЩ- като университетски преподаватели.
Мръсни, подли времена!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748813
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031