Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2014 08:25 - ЗВЕРСТВАТА НА КИЕВСКАТА ХУНТА - русофобите се правят на разсеяни, Европа си мълчи!
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 3299 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 25.09.2014 08:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Нищо чудно българските русофоби да заявят, че убитите жени сами са се изнасилвали, сами са се разстрелвали и сами са си отрязвали главите - каквато беше тезата им за зврески изгорените живи хора в Одеса...

Донбас е в ужас: Открит е масов гроб с разстреляно бременно момиче (ВИДЕО 18+) Украински „наказатели“ са отвличали момичета, изнасилвали са ги и са ги прострелвали в главата image Страшна находка направиха опълченците в Донбас близо до донецкото село Нижная Кринка. Намереното хвърли в дълбоки шок и ужас местните жители. Там, където само преди няколко дни е имало лагер на националната гвардия на Украйна, в момента има огромен масов гроб. В земята са заровени телата на убити мирни жители със завързани ръце и следи от страшни мъчения по тялото. Сред тях има и няколко млади момичета, едното от които е било в осмия месец на своята бременност.Шокиращото дори и за най-закоравелите бойци откритие бе направено, когато специален отряд на опълчението е ликвидирал украински снаряди в района на мина „Комунарская“. Преди два дни там са били позиционирани батальони на Националната гвардия. Изтегляйки се, те за минирали мината, но не са успели да взривят експлозивите. 

Малко след това е станало ясно защо украинските силоваци са искали да взривят „Комунарская“. Вчера сутринта в щаба на Донецката народна република са позвънили местни жители и са разказали, че на мястото са намерили масов гроб. Гробът е толкова ужасяващ, че при пристигането на предполагаемото място, опълченците са помолили журналистите на телевизия НТВ да си сложат предпазни маски, за да не се отровят от парите, които многото трупове отделят при разлагането си. 
В околностите на селата в последните месеци са изчезвали хора, предимно млади момичета. По окръга се разпространяват слухове, че те са били изнасилвани и убивани от войниците от Националната гвардия на Украйна. В кратери, образували се при взривове на снаряди, са били намерени още четири трупа. Специалистите са установили, че едно от жестоко убитите момичета е било бременно в осмия месец. 
На мястото на зловещата находка работят съдебни експерти. За сега обаче специалистите не искат да правят никакви предположения. По неофициална информация обаче, хората преди смъртта си са били жестоко измъчвани, а след това доубивани с контролен изстрел в главата. Разкопаването на масовия гроб тепърва започва, телата ще са много повече, казват опълченците. По някои данни, украинските военни са били организирали на мястото своеобразен концентрационен лагер, където са измъчвали и убивали своите пленници.
Телата на убитите момичета са показани на представителите на мониторинговата мисия на Организацията за сисгурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ). Представителите на Организацията работят в донецкото село Комунар, където опълченците по време на разминиране на лагер на „наказатели“ намериха телата на момичета, които са изчезнали през изминалите седмици. Докато членовете на международната организацията регистрират фактите за страшните престъпления, активистите на самоотбраната търсят роднини на загиналите. Представителите на ОССЕ сантиметър по сантиметър оглеждат мястото на потресаващата находка. 
По информация на Lifenews, жертвите, най-вероятно, са били разстреляни от бойци на батальона „Айдар“, който е напуснал територията преди няколко дни. „Виждате, че ръцете им са вързани, главата е отсечена. Не е изключено тук да бъдат намерени още тела. Ще дойдат копачите и разкопаването ще продължи. Криминалистите вече работят. В друга яма лежат жени“, разказа за Lifenews началникът на военната полиция на ДНР. 
Броят на загиналите по време на въоръжения конфликт в Източна Украйна, според последните данни, е над 3500 души. Това съобщи помощникът на генералния секретар на ООН Иван Симонович, цитиран от Радио Свобода. По думите му, става дума само за известните смъртни случаи. Реално броят на жертвите вероятно е значително по-голям, предполага представителят на ООН. /БЛИЦ

 
     
 Източник: БЛИЦ



Гласувай:
13



1. jelezov - Какво да коментираш! Както се казва ...
28.09.2014 23:16
Какво да коментираш! Както се казва "обикновен фашизъм". Но украинският се оказа още по-"обикновен".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3759424
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930