Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2015 22:00 - ПСИХОПАТИ УПРАВЛЯВАТ ВАШИНГТОНСКАТА ЛУДНИЦА
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 5436 Коментари: 5 Гласове:
17

Последна промяна: 28.01.2015 22:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 Обама иска разрешение от Конгреса за неограничена война. Без да се интересува от международното право. Под предлога за борба срещу "Ислямска държава". (Колко удобно се появи тази "Ислямска държава". Също както някога удобно се появи "Ал-Кайда" - вижте снимката на Бжежински в приятелски разговор с Осама бин-Ладен, а и снимката на Кондолиза Райс, гушнала същия бин-Ладен на фона на американското знаме. Също както удобно се появи епруветката с перилен препарат в ръката на Колин Пауъл, която той размахваше като доказателство за "химическите оръжия в Ирак"). 

Вече писах, че именно Пентагона ръководи действията на украинските военни в Донбас. Освен това, САЩ тайно доставя тежко въоръжение за украинската армия. 
Така наречените "американо-украински съвместни учения" на практика са подготовка за пълномащабно военно нахлуване. 
В резултат американските военни ще се окажат на фронтовата линия. Те ще водят бойни действия в непосредствена близост до руската граница. Достатъчна е само една провокация - и ще избухне американо-руски конфликт. 

Едновременно с това десетки американски военни инструктори се готвят за изпращане в Сирия. Тяхнаа задача е да обучат терористите от т. нар. "умерена опозиция". Проблемът е само в това, че хора, които искат с оръжие да свалят законното правителство на една страна, не може да бъдат наричани "умерени" (и които ядат прясно изтръгнати човешки сърца, може да се добави - факти, които америкопитеките предпочитат да "забравят"). 

image      
Обама воюва с ръцете на своите марионетки - радикални групи от типа на "Ислямска държава". Агенти от ЦРУ и инструктори от специалните части ги обучават на военно изкуство - как да режат човешки глави и т. н.
За прикритие исползват посолствата и консулствата на САЩ. И не само, но и т. нар. "неправителствени организации" и "частни военни компании". 
Както пише създателят на проекта TomDispatch.com - Ник Терс, към 30 септември 2014 г. американски специални части са действали в 133 страни по света. 

Терс се позовава на подполковник Роберт Бокхолт от Главното управление на Специалните сили на САЩ, който съобщава, че през последните 3 години американски командоси са извършили операции в повече от 150 страни по света. 
Изпълняваните от тях задачи "включват както бойна подготовка, така и нощни нападения с цел ликвидиране или пленяване на противник". 
Но американците нищо не знаят за тайната война, която Вашингтон води по цял свят. 

Терс пише, че дейността на командосите "не се контролира от никого, а медиите мълчат за нея". Добре подготвените американски убийци действат заедно със свои колеги от други страни практически в целия свят. 
Те имат тесни контакти с разузнавателните служби във Вашингтон, както и със свои чуждестранни "колеги". Задачата им е да разширяват границите на американската империя. Да предизвикват граждански войни в страните, които провеждат независима политика. Целта е да бъде свалено всяко правителство, което е неугодно за Вашингтон. За целта се използват преврати, политически убийства или направо военно нахлуване. 
Външно Вашингтон се опитва да поддържа имиджа си чист както вътре в САЩ, така и в чужбина. Обаче в същото време не гнусят да използват такива методи, към каквито и диктаторите не прибягват. 
Единствени САЩ в момента използват оръжие за масово унищожение - химическо, биологическо и радиационно. Също и други видове забранени оръжие. В реално време се изппробват нови въоръжения. Дори, ако тяхната употреба води до ужасни последици - като, например, снарядите с обеднен уран или безпилотните самолети-убийци. 

Вътрешната и външната политика на САЩ са диаметрално противоположни на онова, което е допустимо в едно свободно общество. Всичко в тази държава се управлява от престъпници, излъчвани от две партии. Психопати. 

ПРОДЪЛЖАВА ТУК...



Гласувай:
20


Вълнообразно


1. tomcat2 - САЩ е един тумор!
28.01.2015 23:45
САЩ е един тумор!
цитирай
2. анонимен - Лицемерни гадове.
29.01.2015 12:35
Лицемерни гадове.
цитирай
3. ravramov - Няма по-голямо зло
29.01.2015 13:18
от престъпната американо-юдеиска олигархична върхушка!
цитирай
4. andrei - Ще полудеят още малко,
29.01.2015 15:31
краят им е близък!Когато Бог иска да унищожи някой,най-напред му взима акъла!
цитирай
5. ok3223 - Досега беше що беше
29.01.2015 20:22
Но играта загрубя. Тези кокошкари и пирати на дребно, които се прехранват от обири на богати малки и беззащитни страни, този път са на път да получат един як по мутрите от руската мечка.
Всичко ще стане по ноти. Русия им дължи реванш за Югославия, и няма да изпусне моменто да се реваншира подходящо.
Ще го отнесат като бръмбар сламка, сламка като дъбова греда ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748730
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031