Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2015 22:29 - Европейски ценности: В НОРВЕГИЯ ЗА 5 ГОДИНИ 61 ХИЛЯДИ ДЕЦА СА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 8685 Коментари: 10 Гласове:
17

Последна промяна: 04.02.2015 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Адът за децата и техните семейства се нарича Норвегия 
   В Норвегия от отнетите 61 хиляди деца в продължение на 5 години, 40 хиляди вече никога няма да се върнат при родителите си. Това са децата, предадени на т. нар. "приемни семейства". 
   Тези числа бяха съобщени на 2 февруари 2015 г. от литовското радио Žinių radijas - в неговия ефир местни политици разсъждаваха дали Литва може да защити правата на своите граждани след поредното отнемане на литовски деца в Норвегия. 
   Членът на литовския Сейм Алгирдас Сисас, волно или неволно, но фактически подкрепи отнемането на деца от литовски граждани: 
   "Засега информацията е твърде едностранна. Пострадалата страна винаги казва онова, което й е изгодно, но трябва да изслушаме и другата страна". 
  image
   Както виждаме, Литва няма никакво намерение да помогне на пострадалите свои граждани. 
   И литовският политик, напълно очаквано, започва с онова, върху което се концентрират обикновено всички политици в условията на т. нар. "демокрация" - парите. Човек остава с впечатлението, че в "демократичния" Европейски съюз не се мисли нито за страданията на хората, нито как да им се помогне; не, важни са само парите: 
   "В посолството работят двама или трима души ("демократичният" политик дори не познава темата, по която говори, даже не се е потрудил да разбере все пак двама или трима души работят в посолството на Литва в Норвегия), а работата е твърде много. Ето защо няма как да се помага. Служителите в посолството искат да помогнат. Просто трябва да се дадат повече пари. Всичко струва пари". 
   Напълно ясен коментар, който не иска никакъв анализ. Плачът на децата струва пари. Страданията на родителите струват пари. Няма да помогнем на никого, защото "сухото" е малко. 
   Това са те, ценностите в членката на ЕС Литва. Такива са, всъщност, и ценностите в целия Европейски съюз.
   Но понеже нещата са прекалено ясни до степен на погнусяване, членът на литовския Сейм Римантас Дагис признава, че Литва не е направила нищо, за да защити своите малки граждани.

ПРОДЪЛЖАВА ТУК...



Гласувай:
18


Вълнообразно


1. viovioi - "приемни семейства" ...
05.02.2015 09:44
"приемни семейства" съгласно европейските ценности могат да са гей-двойка,педофил и нифоманка,инцест двойка и всякакви такива гнусни извратени хора.Но нали ЕС се управлява от гейове и педераси какво да говорим.И дори висши офицери от Пентагона (18 хил.) са гейове,траверстити,трансексуални и пр. Това е план за редуциране на населението на Планетата . До 2050 г.то трябва да се стопи до 1.5 милрд. Коварен план, измислен от тайни общества с кой знае какви намерения и/или крайна цел.
цитирай
2. chavdar01 - НА МОИ КОЛЕГИ МУЗИКАНТИ ТРЕТОТО ИМ ДЕТЕ СЕ РОДИ В НОРВЕГИЯ И Е НОРВЕЖЧЕ ПО ТЕХНИТЕ ЗАКОНИ!
05.02.2015 10:36
И КАТО ВИДЯХА КАК ОТНЕМАТ ДЕЦАТА ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ,ТИХОМЪЛКОМ СЕ ПРИБРАХА И ПОВЕЧЕ НЕ ИСКАТ ДА СТЪПЯТ В НОРГЕТО!
цитирай
3. lidislidis - Всяка страна си има законите
05.02.2015 22:39
Норвегия не е в ЕС, ако отнема деца, то не е без причина. Отнемането на децата от родителите им е дълъг процес и става след доказани и потвърдени причини,че родителите не могат да гледат и възпитават децата си. Обикновено родителите са алкохолици, наркомани, психично болни и това се доказва в съда. Процентът на отнетите деца на имигранти е много малък и заслужен. Друг е въпросът, че по време на дългия процес имигрантите нямат подкрепата на ЕС и държавите си, които са в безхаберие и закони. Никой хаотично не отнема деца, без причина.
цитирай
4. lyubomircholakov - Норвегия не е в ЕС, ако отнема деца, ...
06.02.2015 13:24
[quote=lidislidis]Норвегия не е в ЕС, ако отнема деца, то не е без причина.

Ако ги отнема с причина, значи Норвегия е просто страшно общество: на 5 милиона население да отнема по 12 хиляди деца годишно, това си е кошмар.
Освен това, Вашата информация си противоречи с други, които твърдят, че децата първо се отнемат, без изобщо да се уведомяват родителите - и това уведомяване става чак 2 седмици след отнемането (което си е просто отвличане). При това са известни доста случаи, когато родителите не са нито наркомани, нито алкохолици, нито болни - както в случая с двете литовки. Ако пък наистина преобладават случаите с алкохолици, наркомани и психично болни, то при 12 хиляди отнемани деца годишно, ще се окаже, че Норвегия е населена само с алкохолици, наркомани и луди - просто не остава място за нормални хора с нормални семейства.
По време на дългия процес няма нужда от подкрепа на ЕС и на други държави, ако Норвегия е страна с нормални закони - но по всичко личи, че щом допуска подобни ужасни явления с такива страшни цифри, значи законите й не са нормални.
Определено никой не отнема хаотично деца, нито без причина - има показания, че просто "приемните семейства" си набелязват хубави деца, след което си измислят доноси пред "Барневарн" и детето бива отнето незабавно, а после вече започва процес, който трае дълго; а през това време родителите не знаят къде е детето им.
Изводът е, че просто Норвегия е един огромен концлагер за деца и техните родители.
цитирай
5. mtomova - http://istinata. ucoz. ru/new...
06.02.2015 13:47
http://istinata.ucoz.ru/news/uula_eriksson_500_000_dushi_ne_se_sreshhat_s_decata_si_v_shvecija/2013-04-23-359
цитирай
6. pando - GLEDAI AKO OBITCHACH
06.02.2015 17:32
YOU TUBE
-"KIDNAPPING IN MARYLAND" Part.1 and Part.2
цитирай
7. natali60 - и други
07.02.2015 05:26
луди неща стават в Норвегия...
цитирай
8. hhm - Интелектуалното отнемане предхожда физическото.
07.02.2015 12:50
Правото на родителите е "естествено право" т.е то е право, което произлиза от самото естество, а не е нещо, което се дава от някого и следователно не може да се отнема от никого. Самата идея за отнемане на деца е кощунствена и тиранична по своето естество. Мнозина одобряват насилственото "образоване" на децата от държавата (така нареченото задължително образование) без да разбират, че това е само първа стъпка към претенцията на държавата да притежава децата ви. Народ, който прекланя коляно пред претенциите на държавата да притежава умовете на децата, ще преклони коляно и пред претенциите й да притежава и телата на децата (т.е да ги отнема). Де факто задължителното образование е форма на интелектуално отнемане на децата от родителите. Физическото отнемане е просто естествено продължение на тенденцията. В крайна сметка целта е "държавата" да измести, подмении и в края на краищата унищожи семейството като социална единица. Семейството е пазител на традициите, здравия разум и националния интерес. Унищожаване на семейството означава пълно препрограмиране на социалната тъкан, експеримент на който Норвегия е олицетворение. Аз лично смятам че цифрите дадени в тази статия са силно занижени. Във Франция отнените деца надминават 1.5 милиона. В момента тази епидемия помита на длъж и на шир цялата Западна Европа, а при нас хиените се облизват и заточват зъбите си да стоварят тия мерзости със всичка сила. Ние трябва да да се противопоставим с всички сили това нещо да не бъде допуснато при нас.
цитирай
9. pravda - За такива проблеми със социалните ...
09.02.2015 12:07
За такива проблеми със социалните служби се чуваше и за друга сакндинавска държава-Швеция.Дори има пост тук в сайта на тази тема за Швеция

http://semtomovi.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/05/17/sivata-zona-v-shveciia-drugi-sluchai-sluchaiat-na-janett.546758

Доколкото разбрах,въпрсния потребител също е преживял подобна драма с отнемане на детето му там.
цитирай
10. zaw12929 - Норвегия не е в ЕС, ако отнема деца, ...
10.02.2015 12:04
lidislidis написа:
Норвегия не е в ЕС, ако отнема деца, то не е без причина. Отнемането на децата от родителите им е дълъг процес и става след доказани и потвърдени причини,че родителите не могат да гледат и възпитават децата си. Обикновено родителите са алкохолици, наркомани, психично болни и това се доказва в съда. Процентът на отнетите деца на имигранти е много малък и заслужен. Друг е въпросът, че по време на дългия процес имигрантите нямат подкрепата на ЕС и държавите си, които са в безхаберие и закони. Никой хаотично не отнема деца, без причина.


всяко правило има изключения... има и други възможности за отнемане на деца и те преобладават
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748111
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031