Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2015 20:10 - БАРАК ОБАМА - СЕКРЕТЕН ПРОЕКТ НА КГБ?
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 5071 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 10.02.2015 20:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Преди няколко дни група американски конгресмени настояха Барак Обама да уволни всички свои съветници и на тяхно място да назначи 8 други - по 4 от Републиканската и Демократическата партия. Аргументите им бяха, че политиката на Обама е толкова лоша, че той има нужда от тази група "надзиратели", за да го насочват и контролират до края на мандата му. 
Това възроди спомена за една хипотеза, която се появи преди 3-4 години в интернет, но я сметнаха за толкова налудничава, че не я вземат насериозно. Но все пак си заслужава вниманието, поне от любопиство. Още повече, като виждаме как Обама отстъпи на Русия в Сирия, върна й обратно 10 агенти без никакви последици и, въобще, не може да се каже, че външната му политика към Русия е твърде успешна - меко казано... 

Авторът на статията, Михаил Крижановски, твърди за себе си, че е служил в КГБ... 
   БАРАК ОБАМА - СЕКРЕТЕН ПРОЕКТ НА КГБ?    
image   Барак Обама е роден на 4 август 1961 г. в Хонолулу, Хаваи. 

Ако има нещо нередно със свидетелството за раждане на човек, и ако има признаци, че някой е използвал свидетелството за раждане на дете (Вирджиния Сунахара), което е починало при раждането или наскоро след това, можем с основание да говорим за похватите на работа на руското разузнаване (СВР - Службата за външно разузнаване, бивше КГБ) и неговите отдели за нелегален шпионаж. Имаме основание да говорим за някой от "документните процеси" на "нелегал" - използване на свидетелство за раждане с цел получаване на лични документи с юридическа сима - в САЩ това са номерът на социалната застраховка, шофьорска книжка, паспорт. 

Тук има 2 варианта. 
Първи: Обама е подменен с професионален разузнавач-"нелегал", защото има въпросителни около "свидетелството му за раждане" (това е признак №1, че тук може би действа руското разузнаване). 
Втори: Обама е вербуван и се е обучавал през 1981 - 1983 г. в Москва (това са годините, които му се "губят" в Колумбийския университет). 
По-скоро е второто. Него просто са го вербували. 

Сега нека да реконструираме биографията на Обама така, както я виждам аз, с моя 30-годишен опит от работа в разузнаването. 
"Легендата-прикритие" на един нелегал функционира по-добре, ако не е изградена само от измислени факти, но е смесица от реални и фалшиви обстоятелства. 
"Обама" (нека да го наречем Джон Смит) е дете на студент от Кения, който е учил в Москва и се срещал с руско момиче. В Русия такива деца, често нежелани и от двамата партньори, растат и получават образование в специални училища. 
  image
Както и действителният Обама, Джон Смит е роден в 1961 г. и, подобно на него, е завършил средно училище през 1979 г. Тогава КГБ обръща внимание на много умния младеж. През 1979 - 1981 г. Джон Смит е студент в института по разузнаване, разположен в Москва, недалеч от хотел "Космос". В този район има още няколко сгради, принадлежащи на разузнаването. В една от тях - на улица "Ярославска" №15, и аз получих специално образование още през 1978 г. 
Тогава се взема решение той да бъде обучаван индивидуално. Вила недалеч от Москва е идеалното изолирано място за такова обучение. Двама-трима инструктори живеят там постоянно, за да го контролират през цялото време и изцяло да потопят кандидата в неговата американски идентичност. 

Подир специалната подготовка кандидатите преминават през следния процес: 

а)
нелегален стаж в чужбина. 
Пътуване в чужбина през няколко различни страни с многобройни смени на паспорти, "легенди-прикрития", работни места, лични контакти. После кандидатът попада в целевата страна, остава там в продължение на още 1-2 години и се завръща в своята страна за допълнително обучение и коригиране на прикритието. Това е неговата първа проверка в битка. Най-важна част от тази дейност е проверката на сигурността на легендата-прикритие и на документите. Прикритието трябва да бъде подсилено с нови и стари напълно реални факти, например краткосрочно обучение в някой университет или в курсове за професионална подготовка. 
ПРОДЪЛЖАВА ТУК...



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. dedenze - Да се смеем или да плачем !?
10.02.2015 21:01
Еко само 50 % са верни, плачът трябва да е неутешим !?
цитирай
2. hhm - Това е любопитна теория, но е лишена ...
10.02.2015 21:15
Това е любопитна теория, но е лишена от всякакви здрави фундаменти за да има какъвто и да било смисъл. Америка и нейната политика се управляват не от американския президент, а от транснационалното задкулисие за което говори още предизента Кенеди разчитайки с това да получи подкрепата на американския народ в борбата си против него. Всички знаем как завърши Кенеди и Барак Обама ако беше дръзнал да се отклони от курса подаден му от закулисието досега щеше да е споделил съдбата или на Кенеди или на Никсън.

Обама има толкова влияние върху американската политика и курс на развитие колкото има Плевнелиев върху българската. Те са просто едни глашатаи на чужда воля, пионки в ръцете на реалните играчи. КГБ и ГРУ ги знаят много добре тия неща, защото архива на Ротшилд остава в техни ръце след Втората Световна война, преди предателя Елцин да го върне обртатно на печално известната фамилия.

А господина, който се представя за функционер на КГБ тотално дискредитира своите претенции с подобен лековат материал, който подобава повече за някоя раздумка на пиянска тийнейджърска компания.

В момента в Америка се извършва така наречената controlled demolition, или контролирано унищожение и това го правят не агентите на КГБ, а същото задкулисие, което управлява Запада от векове. Точно тази програма изпълнява Обама. Това контролирано унищожение на Америка подобно на кулите близнаци трябва да доведе до същото тиранично преобразяване на света, както Америка беше променена към тотална тирания и полицейщина след събитията от 9/11.

Нито Русия, нито КГБ нямат интерес от подобно развитие на нещата, нито задлулисието има нужда от КГБ за да управлява американските президенти.
цитирай
3. bulgarinut57 - ТЮРЛЮ ГЮВЕЧ.
10.02.2015 22:14
Михаил Крижановски е известен като: „Момче, няма работа, няма пари.”
В интернет пространството той се предстрявя за „брилянтен супершпионин”,
„най-якия и опасен шпионин в света”, „виден политолог със световна известност”, „основател на Приложната политология”, „автор на върхови политологически управленчески ръководства”, „основател на онлайн институт за национална сигурност на САЩ”, „супершпионинът - гений”, „изключителен учен със световна известност”. … Човекът страда от психично заболяване.

Mikhail Kryzhanovsky “How to kill President Obama?",
Mikhail Kryzhanovsky “Hillary Clinton and KGB",
Mikhail Kryzhanovsky “U.S. president de facto"
Mikhail Kryzhanovsky "KGB OPERATION “BARACK OBAMA".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748003
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031