Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2015 18:58 - ДОКАЗАНО: С ДС = СДС
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 2766 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 24.02.2015 10:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image .
 
Както е известно, българските демократи вече четвърт век, 25 години, твърдят все едно и също: България през цялото това демократично четвърт столетие, през всичките тези 5 петилетки на установяване на евро-атлантическите ценности, се управлява от зловещата, мрачната, свирепа, зла и много лоша ДС. 

Държавна сигурност. 

Съответно Държавна сигурност носи отговорност за всичко случило се във въпросния период от време. 
По този начин всичко е точно. 

Перфектната точност: лошата Държавна сигурност установи демокрация в България, пак тя ни вкара в НАТО, още и в Европейския съюз - въобще всичките злини, които се стовариха върху многострадалната ни Родина, са последица все от дейността на Държавна сигурност, която, пак съвсем естествено, е контролирана, ръководена и направлявана от комунягите, комунетата и прочая красная сволочь... 

Разбира се, някой по-капризен би посочил тук очевидното несъответствие на обстоятелството, че щом лошата Държавна сигурност вече четвърт век ни води към евро-атлантическите ценности и установява демокрацията в България - значи тя не би трябвало да е обект на омразата, презрението и негодуванието на родните демократи. Напротив: те трябва да я обичат, почитат, тачат и уважават. 
Ами, да! Нали те именно това искат: да се установят, победят, затвърдят и укрепят евро-атлантическите ценности? 
Какво друго да искат? 
Ако не желаят евро-атлантическите ценности, какви демократи са? Направо са злостни тотализатори, пардон, тоталитаристи, а не демократи! 
А пък те непрекъснато псуват и мразят Държавна сигурност, за която сами твърдят, че, управлявайки на практика държавата България след 1989 г., въвежда същите техни любими евро-атлантическите ценности. 

Така се получава противоречие. 
 
Защото излиза, че, псувайки и мразейки Държавна сигурност, те, съответно псуват и мразят резултата от нейното "задкулисно" управление - тоест, гласно или злобно-мълчешката, вътре в себе си, псуват и мразят самите евро-атлантически демократични ценности. 

На пръв поглед това е абсурдно. Нали самите ни родни демократи толкова възхваляват и педерастията, и ксенофобията (в частта й на русофобия), и расизма срещу българите (в полза на привилегиите за не-българите), и педофилията, и инцестофилията, и отнемането на деца от семействата им, и всякакви други демократични ценности - та просто не изглежда възможно да мразят както самите тези ценности, така и организацията, която ги въвежда? Тоест, същата тази охулвана Държавна сигурност, която, по тяхно мнение, все така продължава подмолно и коварно да управлява България, съответно да въвежда в нея евроценностите. Логичното е да обичат, почитат, тачат и уважават Държавна сигурност. 

Изведнъж обаче се случи събитие, което разкри и безмилостно оголи както любовта на българските демократи към Държавна сигурност, така и омразата им към евро-атлантическите ценности. Или, най-малкото, омразата им поне към една от тези ценности. Без която ценност, между другото, не може да съществува самата демокрация. 

Така нещата си дойдоха на мястото. 

Българските демократи обичат Държавна сигурност, и доказват това, като поверяват на нейни агенти, като например, агент "Ивайло", ключови роли...

ПРОДЪЛЖАВА ТУК... 

Понеже разни персони с очевидно зомбирана психология се напъват да коментират (безуспешно, разбира се) в блога ми, трябва да им бъде напомнено: допускат се всякакви коментари, изключение на посочените в правилата на блога и в които се използва невъзпитано-просташки речник. Така, че който иска да коментира тук - първо да си поеме дълбоко въздух, да преброи до десет, да си припомни първите 7 години, ако ги има, да си овладее негативните емоции и да се изразява гладко, спокойно и благовъзпитано! Тогава евентуално може и да му бъде разрешено да коментира.







Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748436
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031