Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2015 21:56 - ГМО - СУПЕР-ОРЪЖИЕТО НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 3185 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 10.03.2015 21:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Светът вече е свидетел на това как открито се извършва демонтаж на системата на международното право. САЩ се опитват да смачкат суверенитета на независимите държави, като им налагат наднационална система на своето доминиране - политическо, военно, икономическо, финансово, за да построят после въз основа на тази система неоколониална система, опираща се на безмилостна глобална диктатура. 

Принципът на доминиране на САЩ в света днес основан на ключови стратегически предимства, с които не може да съперничи нито една група страни. В американската политика това се нарича "пълен спектър на доминиране". Тук спадат глобалното военно доминиране, контрол върху ограничени и бързо изтощаващи се световни запаси от природни ресурси (нефт, газ, въглища, други полезни изкопаеми, прясна вода). Това включва и контрол върху световната резервна валута, която сега е доларът. И, накрая, тук се включва и бъдещият контрол върху производството на хранителни продукти, както и върху патентовани пестициди, без които вече не може нито да се купят, нито да се посеят ГМ-семена. Ето защо натурални продукти без ГМ-добавки, с времето просто няма вече да се появяват на пазара или ще заемат там съвсем незначителна ниша за избрани потребители от световния управляващ елит. 

image  
Всичко върви към оформяне на такава ситуация, когато, рано или късно, целият натурален семенен фонд и натуралните храни за животни на световния пазар ще се окажат под твърдия контрол на няколко корпорации-монополисти на семенния фонд, например, като гиганта "Монсанто". Днес вече реколтата, която се събира от ГМ-семената, не може да бъде използвана за засяване на нови площи поради предварителната им стерилизация. Тези семена просто не покълват - това са т. нар. "семена-терминатори", в които е внедрен ген за самоунищожение, като по този начин земеделските производители не могат да заделят част от реколтата за посев през следващата година, а са принудени всяка година да купуват нови и нови семена за посев. Такива семена се продават вече за царевица, памук, соя, пшеница, картофи, захарно цвекло. ГМ-соята в света вече е 80% от общото й количество. Благодарение на високото съдържание на белтъчини соята се използва в огромен асортимент продукти - от шоколад, през "вегетарианско месо" до кренвирши и т. н. 

Както е замислено, "пълният спектър на доминиране", който задължително включва доминиране върху едно от най-важните неща, осигуряващи живота на хората, ако не и най-важното - храната, означава фактически пълна, тотална и глобална власт върху света. 

За тази цел служи и задължителното ваксиниране (което притежава потенциал и за принудително стерилизиране), принудителните аборти, безумията с отнемане на децата от семействата им, разрушаването на традиционното семейство, всеобщото разлагане на нравите, рекламата на евтаназията, единната банк с персонални данни за всеки човек, унищожаването на образованието и семейното възпитание (замяната им с "обучение" - характерен термин, нали?), натрапването на еднополовите бракове като нещо нормално, поголовното чипизиране и електронният контрол върху всички хора и още много други от този порядък. 

Всички тези неща са звена от една верига, ефективни механизми за пълен контрол върху раждането, поведението, живота и смъртта на всеки човек. 

Коренното трансформиране на световното селско стопанство от страна на малка, но могъща група био-технологични корпорации, повечето американски, има малко общи неща с обикновената корпоративна алчност. Но има много общи неща с гео-политиката и с плановете за контрол върху нарастването на населението на планетата - и най-вече с неговото планиране намаляване в следващите десетилетия от 7 милиарда души до 1-2 милиарда. За това вече се говори съвсем открито, с цинична откровеност. 

Милиардерът Тед Търнър, основател на Си Ен Ен, още през 1996 г. заяви...

ПРОДЪЛЖАВА ТУК...



Гласувай:
12



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3759828
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930