Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2015 21:48 - Пореден уникален гаф на президента на България - акт на религиозна дискриминация!
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 5454 Коментари: 5 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image
Православните християни в България чакаха да бъдат поздравени от своя президент послучай най-големия християнски празник - Великден. 
По същия начин, по който той поздравява мюсюлманите. Казват, че и католиците поздравил, за техния Великден. 
Нормално и правилно е президентът да поздрави мюсюлманите с Курбан-байрам, както и католиците с техния Великден. Така и трябва - той е и техен президент. 
Нормално и правилно беше да поздрави и православните християни послучай Великден. Така и трябваше - нали е президент и на православните християни. 
И всички очакваха това да се случи. 

Уви, не дочакаха. 

Медиите се преструват, че не забелязват този пореден уникален гаф на т. нар. "президент на България". 

Слагаме го в кавички, и с "т. нар." - защото отново бяхме принудени да осъзнаем, че на този пост имаме едно случайно попаднало там човече, напълно подходящо, както вече самичко демонстрира, за пиколо - но не и за президент. 

Но, какво пък: след като нашият президент не ни поздравява нас, православните християни, с най-големия ни и светъл Празник - налага се да приемем поздравите на един друг президент. 
Вярно, че неговите поздрави не са отправени пряко към нас, българите. Но звучат точно така, както би трябвало да ги отправи и нашият президент. 
Всъщност, нима след този акт на религиозна дискриминация, сегрегация и демонстративно оскърбление, православните християни в България продължават да смятат въпросното човече от "Дондуков" 2 за свой президент? 
Какво да се прави - след като човечето отказа да поздрави православните християни послучай Великден, нека да приемем като отправени към нас поздравленията на един друг президент по същия празничен повод. Той поне доказа, че е истински...

ПРОДЪЛЖАВА ТУК...



Гласувай:
20



1. zaw12929 - ТОВА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТ НА ...
15.04.2015 10:42
ТОВА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТ НА ПРАВОСЛАВНА ПО КОНСТИТУЦИЯ ДЪРЖАВА - ТОВА НЕ Е " - Пореден уникален гаф , А ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ НЕЩО МНОГО СЪЩЕСТВЕНО ЗА ДЪРЖАВАТА НЕ Е В РЕД: някоя дребна душица се страхува да поздрави българите, защото и Русия е ПРАВОСЛАВНА...
Умният винаги ще излезе от положение от което други правят гафффффф..!!
цитирай
2. hhm - Президент или гуверньор?
15.04.2015 12:40
Президент е корпоративна длъжност, управител на корпорация. Принципно президента няма функции да поздравява този или онзи, а да управлява поверената му държавна корпорация за общото благо. Като цяло българите не са наясно със смисъла и функцията на президента, както и какво означава термина "държавен глава". Президента не е глава на народа (както например е царя), а на държавата, която е корпоративно образувание. Президента е слуга на народа, защото управляваната от него държавна корпорация е създадена да служи на народа.

В нашия случай българската държавна корпорация е васална организация на чужди държавни корпорации, защото ние нямаме статут на суверенна държава. А нашия президент е просто гуверньор на нечия чужда власт. Затова той бива назначен, а не избран. Изборите са само театро от общата театлална пиеса наречена демокрация и свободен народ. Като се има предвид, че работодателите на нашия гуверньор са под контрола на католицизма (който също е и създател и контрольор на сунитския ислям) не е за очудване, че той поздравява католиците и мюсюлманите, а не поздравява православните, защото те са във вражда с католическия свят от времето на разкола. И тази война не е спирала нито за миг през последните близо 1000 години.

Ето защо поведението на Плевнелиев е напълно логично и закономерно. Просто българите трябва да спрат да се заблуждават, че имат свободна държава със собствен президент и да започнат да гледат на държавната власт като на колониален инструмент, свидетелство за което са и чуждите военни гарнизони на наша територия. Които напоследък биват увеличени с оглед на разузнавателните данни на колонизатора, че народа ни се пробужда и се приближава до точката на всенароден бунт. Точно за това и те в прав текст правят учения за справяне с "бунтовници" - нещо, което излезе черно на бяло в новините и може би г-н Чолаков ще има възможност да напише специална статия по въпроса, защото все повече хора трябва да осмислят какво се случва.
цитирай
3. lyubomircholakov - Точни и задълбочени коментари! ...
15.04.2015 20:13
Точни и задълбочени коментари! Благодаря!
цитирай
4. kelchev - Имам следният въпрос. . . влизането ...
17.04.2015 21:41
Имам следният въпрос... влизането на бежанците в България,не е ли предварително организирано мероприятие,с цел вкарване на подготвени хора,които в даден момент биха могли да предизвикат военно етнически конфликт?
цитирай
5. lyubomircholakov - Имам следният въпрос. . . влизането ...
18.04.2015 07:54
kelchev написа:
Имам следният въпрос... влизането на бежанците в България,не е ли предварително организирано мероприятие,с цел вкарване на подготвени хора,които в даден момент биха могли да предизвикат военно етнически конфликт?


Разбира се, не разполагаме с доказателства, че е предварително организирано именно с тази цел. Но понеже след известно време, когато незаконните имигранти (никакви бежанци не са това, а престъпници, извършили престъплението "нарушаване на държавната граница") се размножат със свойствената им бързина, ще се получи именно такъв резултат, то може да се предположи, че именно това е била и целта. В противен случай трябва да предположим, че всички тези, които организират нахлуването на пришълците тук, не се досещат за елементарни неща - а все пак не може да съществуват толкова глупави хора. Значи, не са глупави. Следователно, може с голяма степен на вероятност да предположим, че нашествието в България е организирано именно с такава цел.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748974
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031