Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2015 22:19 - НАШЕСТВИЕТО: МИГРАНТСКА ПАТОЛОГИЯ
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 4081 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 22.09.2015 22:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Наблюдавайки ежедневно по телевизиите гигантската вълна от нелегални имигранти от Африка и Близкия изток в европейските държави, човек неволно си задава най-простичкия въпрос: какво ще се случи с европейската цивилизация в най-близко бъдеще и дали европейските политици разбират какво се случва в Европа?
 
    image
Спомних си как през септември 2008 г. в Кьолн избухнаха масови сблъсъци между привържениците и противниците на строителството на джамия с минарета, високи 55 метра. Няколко десетки участници в демонстрация под лозунга "Да спрем ислямизацията!" дори не успяха да се приближат до мястото, определено от властите за техния митинг. Попречи им тълпа от 40 хиляди души - леви радикали, които бяха изпълнили центъра на града и протестираха на свой ред срещу анти-ислямския протест. Левите се държаха твърде агресивно и заплашително - техни жертви станаха 15 ранени полицаи. Някои немски вестници писаха тогава, че денят, когато тълпа агресивни леви принудиха властите да забранят мирната протестна демонстрация, се превърна в ден на поражение за демокрацията. 
Най-интересното беше, че сблъсъкът в Кьолн не беше конфликт между ислямисти и християни. По време на кьолнските събития етнически немци - леви атеисти, биеха етнически немци - десни атеисти. 
На 3 юни 2012 г. в Хамбург около хиляда "десни" излязоха на марш против мултикултурализма и толерантността. На акцията в протест срещу този марш се събраха обаче 10 пъти повече демонстранти! 

Действията на леворадикалите, заслепени от своята борба "за демокрация и толерантност", сочат нещо много просто: ислямизацията на Европа е много по-лоша от който и да било тоталитарен режим. 

Както показаха събитията на 29 юни 2015, когато хиляди африканци нападнаха Евротунела под Ламанша с цел нелегално проникване от Франция в Англия, избухват вече стихийни протести, които са абсолютно политнекоректни. 
Но нали е добре известно, че позволените политкоректни мнения никога не са решили и не решават проблемите пред обществото. Напротив: етикетът "забранена тема" се използва от определени сили именно, за да бъдат скрити процесите, които са наистина опасни. Социалдемокрацията в Европа сама си нахлузи примката на политкоректността. Тази примка не позволява на мнозина политици да разберат същността на явленията, които наблюдават. А хората, които осъзнават какво всъщност стои зад тези явления, не смеят открито и публично да кажат до какво ще ни доведат въпросните явления. 

Ето защо, като отхвърлим гибелната политкоректност, трябва да поставим въпроса точно и ясно: става дума за глобалната ислямизация на Европа. С други думи, за сблъсък между две цивилизации: християнската и ислямската.

Сега огромната вълна на ислямизацията залива Европа, почти без да среща съпротива. 
Статистиката с всеки ден...
ПРОДЪЛЖАВА ТУК...





Гласувай:
15



1. pando - Какви ти емигранти
24.09.2015 10:26
Това е демографско оръжие за съсипване на Европа.Очевидно помията изливана щедро от медиите с цел зомбиране не е достатъчна.Сега преминаха/сатанистите/ на следващата скорост.
Ще се сбъднат пророчествата на баба Ванга за опустошена и обезлюдена Европа...
цитирай
2. dimat - pando,pando...
27.09.2015 15:31
И аз и доста други се мъчим да отворим очите на стадото за това,ама май,всичко отива по дяволите.

Огромната част от Стадото, е втренчено, в зомбиращите медии и е напълно готово да се принесе в жертва,в безумната си вяра в тези медии.

Можем още да се опитваме да вършим същото,но според мен,просто така,по инерция,без да очакваме някакви резултати.

Ако бъдем реалисти трябва да приемем,че преживяваме последните дни на Родината ни.

Слабо утешение е това,че няма да сме сами.

Остава бягството поединично!

Но,накъде?!

И като какви ще бягаме - като "българи",или,като наплашени овце?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748801
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031