Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2016 18:32 - ЗАПОЧНА СЕ: НЕМЦИТЕ БЯГАТ В РУСИЯ!
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 10351 Коментари: 9 Гласове:
18

Последна промяна: 23.02.2016 19:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image

Втръсналият шаблонен "аргумент" на русофобите с изгладени до билярден блясък мозъци: "Всички бягат на Запад, никой не бяга в Русия!", както и се очакваше, беше опроверган от самия живот. 
Единствената изненада тук е, че опровержението се появи толкова бързо - и в същото време, като имаме предвид стремителното рухване на Европа, което се случва пред очите ни, това не би трябвало да е кой знае каква изненада. 
Както се очертава, новият девиз на европейците ще бъде: "Всички бягат в Русия, никой не бяга в Европа!".
Да не стане грешка: това ще е, а и вече Е, девиз на европейците - не на африканците. 

Тук не става дума за Жерар Депардийо. Става дума за 500 хиляди немци. 

Около половин милион руски немци, които през 90-те години се бяха преселили от Русия в Германия, изявяват желание да се върнат в Русия, съобщи ръководителят на Партията на преселниците и имигрантите в Германия "Единство"(EINHEIT) Дмитрий Ремпел. 

- Според нашите оценки, до 500 хиляди души проявяват интерес и са готови да се преселят на територията на Руската федерация. Тази цифра е приблизителна, защото не разполагаме с точни статистически данни.

ПРОДЪЛЖАВА ТУК...




Гласувай:
31



1. pando - Голяма част от младите европейци
23.02.2016 21:01
Заминават също за Австралия и Нова Зеландия. Там няма "чувствителни"квартали с дерибействащи "новоевропейци". Под термина "чувствителни"квартали/новодуми на еврогейците/ да се разбира че това е територия където официалната държава няма никаква власт и контрол.
Ако полицията има недоразумение да влезе в такъв квартал това се завършва с палежи на коли и хвърляне на перални машини от 4 етаж върху колите на полицаите...Те това му се вика мултикултура...в действие.
цитирай
2. morskipesni - Така е- всеки си избира, дали иска РЕД или "ДЕМОКРАЦИЯ"
23.02.2016 22:20
Злобата, завистта, покварата на янките и техните подгласни примати ще ги погуби. Редът ще спаси държавите.
цитирай
3. gosho568 - Браво на тях...
23.02.2016 22:44
Браво на тях...
цитирай
4. born - Злобата, завистта, покварата на ...
24.02.2016 10:44
morskipesni написа:
Злобата, завистта, покварата на янките и техните подгласни примати ще ги погуби. Редът ще спаси държавите.

За да се оправи каквото. и да е първо трябва да се развали(разглоби). Сега Европа е в стадия :"АНАРХИЯ МАТЬ ПОРЯДКА". Следващият стадий е ясен и известен.
цитирай
5. morskipesni - Да, знаем какъв ще е "следващият етап"
24.02.2016 11:46
За жалост, в другата крайност.
цитирай
6. mihala - "Парен каша духа " в д...
24.02.2016 13:22
"Парен каша духа " в действие. Втората световна война им дойде в повече и се връщат да защитават родината.
цитирай
7. jelezov - В съвременна Русия и в другите бивши ...
24.02.2016 17:34
В съвременна Русия и в другите бивши соц. страни има два вида "западняци": едните харесват в Западна Европа капиталистическия общ. строй и неолибералната идеология, и морал в т. ч. Такива могат да бъдат както ниско образовани люде, така и професори, и академици. Но и едните и другите страдат от интелектуален запек и нравствена краста. За другият тип "западняци", които в Германия от векове се самоопределят като "произточници"*, Европа (от Урал до Лисабон) е нещо повече от капиталистическия й етап на развитие. За тях тя е много хилядолетна люлка на цивилизация, най-екзактното наименование на която е "Евразийска". Дори нацизмът бе някакво перверсно отклонение именно от тази идеология и цивилизация.
Днес Историята е изправила този втори тип "западняци" или "евразийци" пред дилемата": или ще съумеят да преодолеят възможно най-безболезнено капитализма, признавайки всичките му грандиозни заслуги за развитието на цивилизацията, за да въведат човечеството в една Нова Епоха, или, с бездействието си ще го обрекат на гибел. Трето няма.
Две "лирически отстъпления":
1. Уверен съм, че, ако трима просветени марксисти - китаец, японец и индус - прочетат този коментар, ще го одобрят.
2. Често се замислям върху следния проблем: какъв би бил днес Светът, ако в началото на 20-те години социалистическата революция бе победила И в Германия? Вероятно още преди обединеният Запад да преодолее вътрешните си противоречия, породени от ПСВ , и икономическия и политически крах предизвикани от "Великата депресия", СССР и социалистическа Германия, взаимодействайки си братски, щяха да са изпреварили няколкократно Запада по всички жизнени показатели. А с това щяха да направят ВСВ невъзможна.
________________
* Немският еквивалент на този термин, а следователно и точния му превод на български, съм забравил. За което се извинявам! Ако някой го знае нека го посочи!
цитирай
8. asthfghl - Цензурата ти просто кефи.
24.02.2016 19:43
Пускаш само коментари, които ти отърват, а? Типично по съветски.
цитирай
9. lyubomircholakov - Пускаш само коментари, които ти ...
25.02.2016 08:25
asthfghl написа:
Пускаш само коментари, които ти отърват, а? Типично по съветски.

Щом цензурата ми кефи, не виждам от какво се оплакваш. А правилата за коментиране в блога ми са изрично посочени. Ако се спазват, няма проблем даден коментар да бъде публикуван.
Но да се чете коментар, който съобщават само едно: че авторът му има някакви идеологически негативни емоции, на всичко отгоре често изразени просташки, каквито обикновено са русофобските коментари, е губене на време
И понеже уважавам интелигентните посетители на блога ми и не искам да им губя времето, такива коментари и занапред ще бъдат изтривани.
Между другото, не е "типично по съветски". Типично по американски е. Само преди месец в САЩ бяха уволнени двама водещи, защото критикуваха Обама. Затова не се изказвай неподготвен!
Засега проявявам великодушие и този твой коментар го пускам по изключение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3749335
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031