Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2016 19:16 - Сензация за Бил Клинтън: секс-тормоз и изнасилване на 27 жени, Хилари ги заплашва да си мълчат
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 8501 Коментари: 13 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 
image
Роджър Стоун - бивш съветник на Никсън, Рейгън и Тръмп, автор на книгата "Войната на Клинтъните против жените" за стотиците сексуални посегателства на бившия президент на САЩ, разказа в интервю за телевизия RТ защо мълчат жените, изнасилени от Бил Клинтън, какъв президент ще бъде Доналд Тръмп и защо на САЩ е нужен политик като Владимир Путин. 
42-ят президент на САЩ Бил Клинтън участвал в търговията с кокаин, тормозел сексуално и изнасилил 27 жени, манипулирал с парите от фондация "Клинтън", жена му го биела - това разказва Роджър Стоун.

Той твърди, че всичко написано от него в книгата му е истина - именно затова семейство Клинтън не го дава под съд заради разобличенията му. В неговата книга са посочени всички необходими източници на информация...
Стоун добавя, че са известни имената минимум на 27 жени, подложени на сексуален тормоз и изнасилвания от Бил Клинтън. После Хилари Клинтън наела частни детективи, които с със заплахи и сплашване...

ПРОДЪЛЖАВА ТУК...



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. asthfghl - ...
26.02.2016 14:13
"Той твърди, че всичко написано от него в книгата му е истина"

А доказателства има ли?
цитирай
2. lyubomircholakov - "Той твърди, че всичко нап...
26.02.2016 18:50
asthfghl написа:
"Той твърди, че всичко написано от него в книгата му е истина"

А доказателства има ли?


Извинявай, че го напомням: но наистина трябва да се чете по-внимателно.
цитирай
3. asthfghl - 2.
26.02.2016 19:23
Въпросът е простичък и изисква прост отговор: Да/Не.
цитирай
4. krumbelosvet - Отдавна си мисля, че истинските господари на държавата Защитник на Човешките Права,
26.02.2016 19:40
имат "къса резервна скамейка". Бушовци, Клинтъни и странният гастрольор Обама. Хора, които не блестят с качества. Това може да говори само за "семейна" конспирация. Иначе, политици готови да служат за много пари - бол.
цитирай
5. lyubomircholakov - Въпросът е простичък и изисква п...
26.02.2016 20:14
asthfghl написа:
Въпросът е простичък и изисква прост отговор: Да/Не.


В твоя блог можеш да изискваш всичко, каквото пожелаеш. В този блог изисквам само аз. Губиш ми времето, затова последно предупреждение: чети внимателно, защото отговорът е в текста!
цитирай
6. asthfghl - 5.
27.02.2016 08:43
Не е моя работа да ти върша домашната работа. "Чети, ще намериш" не е отговор. За пореден път: след като си споделил статия, значи споделяш и изложеното в нея. Следователно би следвало да си в състояние да отговориш на един толкова прост въпрос, ДИРЕКТНО свързан със съдържанието на статията.

Много е тъжно, че още първият читател, който се опитва да навлезе по същество малко по-навътре в темата, бива посрещнат с враждебни закани, предупреждения и обвинения, че се опитвал да ти губи времето. Явно не търпиш абсолютно никакъв дебат в твоя блог. Ще се постарая всички да го разберат.
цитирай
7. petkosabevnedelchev - Прочетох внимателно текста под ...
27.02.2016 09:02
Прочетох внимателно текста под линка.

В него няма нито едно доказателство. Не се споменава нищо, което дори бегло напомня за доказателство. Възможно е да изпускам нещо. Ако ме насочиш къде да гледам на правилното място ще съм ти признателен.
цитирай
8. lyubomircholakov - Уважаеми коментатори номера 6 и ...
27.02.2016 09:55
Уважаеми коментатори номера 6 и 7!
Отново повтарям, че не четете внимателно. Ако бяхте прочели внимателно, ще видите, че не съм автор на горната информация, а само неин преводач. А тази информация информира, уважаеми, каква книга е излязла, кой е нейният автор, какво твърди този автор в книгата си и и какво твърди в интервюто си.
Да искате доказателства от преводача на информацията за тази книга е все едно от преводач на рецензия за "Капитала" да искате доказателства за теорията на Маркс.
Така, че претенциите си ги отправяйте към автора на книгата и на твърденията в нея. Работата на преводача е да преведе добросъвестно информационния текст за този автор и тази книга. Оттук-нататък кой как го чете, е негов проблем.
Както виждате, коментарите ви са безсмислени и, както вече отбелязах на единия от вас, само губят времето на хората да ги четят, а самия мен ме карат да влизам в режим на излишни обяснения.
Тук дори не искам да посоча цялата нелепост на твърдението "щом си споделил статия, значи споделяш изложеното в нея". Все едно, ако някой преведе информация за "Моята борба", да бъде обвинен, че споделя идеите на Хитлер.
В моя блог има много дебати, но само, когато се споделят мнения, подкрепени поне с що-годе някакви аргументи. Просто твърдения, при това повърхностни и издаващи нежелание на авторите им нито да четат внимателно написаното, нито да размишляват върху него, действително не се допускат и нямат да бъдат допускани и занапред.
Надявам се това обяснение да е пределно ясно, защото наистина нямам намерение повече да губя както своето време, така и времето на добросъвестните ми читатели.
цитирай
9. petkosabevnedelchev - А какво е мнението на преводача по ...
27.02.2016 11:40
А какво е мнението на преводача по така добросъвестно преведения от него текст? Ако изобщо има такова, разбира се. Все пак след толкова превод все трябва да си е съставил някакви впечатления, "размишления" и т.н.?

Уважаеми г-н Чолаков, вие всъщност дебат ли искате тук, или просто използвате блога си за спам?
цитирай
10. asthfghl - 8.
27.02.2016 11:41
Добре, каква е целта на този постинг всъщност?
цитирай
11. lyubomircholakov - А какво е мнението на преводача по ...
27.02.2016 12:08
petkosabevnedelchev написа:
А какво е мнението на преводача по така добросъвестно преведения от него текст? Ако изобщо има такова, разбира се. Все пак след толкова превод все трябва да си е съставил някакви впечатления, "размишления" и т.н.?

Уважаеми г-н Чолаков, вие всъщност дебат ли искате тук, или просто използвате блога си за спам?


Първо: мнението на преводача е, че информацията, която се съдържа в текста, е интересна. Което задаващият въпроса може да се сети и сам, без да задава въпроса.
Второ: в българския език няма дума "дебат". Има дума "дебати".
Трето: дебати се водят с хора, които умеят да изложат една аргументирана теза.
Четвърто: очевидно е за какво се използва един блог - за разпространяване на текстове.
цитирай
12. lyubomircholakov - Добре, каква е целта на този постинг ...
27.02.2016 12:09
asthfghl написа:
Добре, каква е целта на този постинг всъщност?


Целта на този постинг е да се разпространи информация. В случая: информация за тази книга и нейния автор.
цитирай
13. pando - Много интересна информация
01.03.2016 19:57
Тука трябва да се допълни че Клинтън е пряко отговорен за варварските и садистични бомбардировки над Сърбия...Сега се прави на човеколюбец...
Всичко си идва на мястото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748949
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031