Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2020 10:01 - Breaking / Must Watch: Неопровержима лъжа за COVID-19
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 269 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.04.2020 10:04


  Breaking / Must Watch: Неопровержима лъжа за COVID-19

от  Карол Дъф, MSN, BA, RN  - 5 април 2020 г.

imageimage

Здраве и семейство

https://www.veteranstoday.com/2020/04/05/inexcusable-lie-about-covid-19/
https://www.youtube.com/watch?v=0ts8X3HDtPE&feature=emb_logo

Въведение

VT внимателно преглежда всички материали и не носи политически базирани конспиративни теории или слухове. Неправилно време за това.

Видеото по-долу е солидна медицинска информация, потвърдена от собствените лекари и медицински сестри на VT, които сега активно лекуват COVID във военни и цивилни болници в САЩ, Великобритания, Сирия, Русия, Китай, Иран, Италия и по целия свят.

Днес бях на мотора си. Когато купувах бензин, използвах дрехите, за да измия ръцете си. Не, не се шегувам. Бях докоснал бутоните на кредитната карта, селектора на горивото и контрола на дюзите, всички от които е много вероятно да носят CV19. Когато се прибрах, още миене.

Обувките не влизат в къщата.

Гледайте видеото, това е солидна информация. НЕ ВЗЕМЕТЕ СЪВЕТ относно това, което казвате, че е безопасно, отидете много повече. Уверете се, че имате защита, като например срещу херпес или СПИН, всеки път, когато сте на публично място и докоснете нещо, ръчна перила, вратичка за фризер и със сигурност екран за теглене на пазара.

Гледай видеото. Просто имах приятели 24-годишна дъщеря, просто влизам в битката след 10 дни ад. Не позволявайте на никой да ви разсейва. Направете 6 фута сега 8 фута. Не докосвайте нищо. Дезинфекцирайте всичко, дръжките на вратите, долната част на обувките, преструвайте се, че е наистина истинска болест и всяка повърхност, която докоснете, която е достъпна за обществеността, като релси за ръце в обществения парк, е заразена, защото всъщност са.

НЕ ЗАВЪРШВАЙТЕ ОТ КАЧВАНЕТО НА „МЛАДЕН СЛУЧАЙ“. Ако знаехте какво знаем за това, колко ще им бъде отказано лечение с вентилатор поради възраст, пушене на цигари, затлъстяване или, в САЩ, недостатъчно здравно осигуряване ... .. 

Най-ужасяващият COVID-19 лъжа

от Рохин Франсис, MBBS,  Medlife Crisis / Rohin Francis, MBBS , е интервенционен кардиолог, лекар по вътрешна медицина и университетски изследовател, който прави научни видеоклипове и лоши шеги. Изключителни теми, които няма да намерите другаде, обогатени с мандат на правителството доза хумор. Обучен в Кеймбридж; сега докторска степен в Лондон.

Текст на видео:

Моля, простете основния характер на това видео. Радвам се да прекарам известно време със семейството си накрая след изтичането на карантината ми. Не планирах да правя видео този уикенд, но всички вече са в леглото и чувствах, че това е важно.

Наскоро направих няколко интервюта и всеки път ме задаваха един и същ въпрос, коя е най-лошата дезинформация, която сте чували за коронавирус. Първия път, когато отговорих, казах една от онези теории на конспирацията, които всички сме чували, но бързо разбрах, че всъщност това не е най-вредното погрешно схващане за сегашния вирус. Най-вредното схващане за COVID-19 е, че това е заболяване, което засяга само много стари или немощни.

В  интензивното отделение Сметната и изследователски център  е орган, който събира информация от всички интензивните отделения във Великобритания и те са били публикува данни за COVID-19 пациенти тук. Накратко споменах един от резултатите им в предишно видео и публикувах актуализации в  Twitter . Най-скорошното, което се отнася за първите 775 пациенти, приети с COVID-19 в интензивни отделения във Великобритания, излезе преди няколко дни. Пуснах го в Twitter и той получи доста голямо внимание и затова почувствах, че е полезно да говоря за това и тук.

Европейското общество по медицина за интензивно лечение (ESICM) публикува някои предварителни резултати - все още нямам пълния набор от данни - за още по-голяма група пациенти - мисля, че има нещо като 1800 пациенти. Но от видяното, резултатите са много сравними.

Първото заглавие е, че средната възраст на приетите пациенти е 60 години. Сега това не означава, че средната възраст на хората, получаващи коронавирус, е 60. Просто, че от пациентите, приети в отделения за интензивно лечение с COVID-19 във Великобритания, средната възраст - и средна, и средна - е около 60. Причината да го кажа така е, защото приемането в ITU [отделението за интензивно лечение] е приоритетно за онези, които имат най-голям шанс за оцеляване.

Дясната колона е доста полезна тук. Той показва резултати за приемане в ITU през последните няколко години във Великобритания за пациенти с не-COVID вирусна пневмония, които да действат като сравнител. Веднага можем да видим, че в сравнение с обичайното приемане на вирусна пневмония, COVID приемът е с по-добра базова стойност, тъй като 91% са напълно независими в сравнение със 73% нормално и по-малко имат предшестващи коморбидности или медицински проблеми.

Можете също да видите, че е много по-вероятно да бъдат механично вентилирани - т.е. интубирани на дихателна машина, вентилатор - което отразява дълбоката хипоксия или ниските нива на кислород, които виждаме в COVID-19 и указанията, че тези пациентите се влошават бързо и затова лекарите трябва да интубират рано.

Интересен модел, който се появи от кохортите на всяка държава, е, че мъжете са по-засегнати от това, отколкото жените; 70% от тежките инфекции, изискващи ITU, са мъже и може би най-отрезвяващо е, че от всички пациенти, приети до ITU досега във Великобритания, почти половината са починали - 48%. Сравнявайки това с обичайните признания, които виждаме в ICU за вирусна пневмония, като например грип, само 22% от тези са починали. Ако трябва да се повтори отново, това не е „точно като грипа“.

Ако погледнете само 16 - 49-годишните, въпреки че в момента броят им е нисък, една четвърт от тях, приети в ITU, са загинали. Остава вярно, че 80% от хората, които получават COVID-19, ще имат самоограничаващо се заболяване, както го направих, което не изисква приемане в болница. Рискът ви нараства с увеличаване на възрастта и наличието на медицински състояния.

Въпреки това, като цяло на всеки петима хора, които получат това, ще има тежка инфекция, която може би ще изисква приемане в болница. От това една четвърт ще изисква прием в интензивно лечение. Както показват тези данни, средната възраст за тази подгрупа е едва 60 и половината от тези пациенти умират.

Нещо, което не е заловено в тези цифри, е, че смъртта е само един показател. Ако прекарате седмица на вентилатор и 2 седмици в болницата, а след това се приберете жив, едва ли това бих нарекъл лека инфекция. Както вече казах, основният риск за повечето от нас не е от самия вирус, а от ефекта, който той ще има върху това как функционират здравните грижи в съответните ни страни.

По теми, свързани със здравеопазването, сега видяхме трима лекари тук във Великобритания, няколко в Америка и 51 в Италия губят живота си директно заради COVID-19 - много или може би дори повечето от тях са били годни и доста предварително. На моите сестри и братя в здравеопазването, особено на онези, които влизат в тази битка без подходящата броня - това е нещо, което просто не мога да повярвам, че се случва в развитите страни, не бива да се случва - поздравявам ви.

Това е. Това е видеото. Това не е насочено към определена възрастова група, нито към политическа принадлежност. За мен е забележително, че дори трябва да кажа този втори въпрос, защото някак това се превърна в партизански въпрос, който отново не мога да разбера. Може би, ако това има предназначена аудитория, политиците на средна възраст може би също така смятат, че са твърде млади за тази болест и насърчават тази ужасяваща заблуда, че COVID-19 убива само пациенти, които рано или късно биха умрели в противен случай , Просто спрете f ** king наоколо.

image

БИОГРАФИЯ Карол Дъф, MSN, BA, RN  

Карол е завършила училище за медицински сестри в Ривърсайд Белия кръст в Колумб, Охайо и получи дипломата си като регистрирана медицинска сестра. Посещава университета по боулинг Грийн, където получава бакалавърска степен по история и литература. Тя посещава Университета в Толедо, Колеж по медицинска сестра и получава магистърска степен по медицинска сестра като педагог.

Пътувала е много, фотограф е и пише по медицински въпроси. Карол има три деца Р. Дж., Катрин и Стивън - две снахи; Сузи и Кейти - две внучки; Изабела Мариана и Зоуи Оливия - и един внук, Александър Пол. Тя също така споделя живота си със съпруга Гордън Дъф, много котки и две спасителни кученца.

Архив на Карол 2009-2013



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39919448
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930