Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2013 12:27 - Проститутките-рИформаторки „не забелязват” СПИН-озен ЧЕП?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1554 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Какво забелязваме в ДС подопечните медии, точно два дни след като ДС телевизията – bTV ни „ощастливи с новината”, че имаме нов политически бардак, със същите стари парантии, но рИформаторки. Вечно ненаситната медийна групировака на олигарха Иво Прокопиев ни съобщава днес (07/07/2013) следната блага вест:

Реформаторският блок ще представи дългосрочните си цели

В дискусия, организирана от "Дневник", Петър Москов от ДСБ изтъкна, че реформаторското обединение трябва да се обедини около идеята за демафиотизация на политиката, тъй като тя е водещият проблем за обществото.

И нека си припомним, какво беше казал два дни по-рано „лидерът” на ДС(Б) Радан Кънев по bTV: Трябва да се случи промяна в енергетиката, без която мафията винаги ще бъде нахранена.

И понеже тези заклинания на рИформаторките, че ще изчистят бардака си от венерически болести (вижте видеото по-долу), взе да ми идва прекалено много реших за пореден път да се разходя до Търговския регистър и проверя, дали ЧЕП Владимир Уручев (по-страшн от СПИН за родната енергетика) все още фигурира в състава на Управителния съвет на Държавно предприятие „Радио-активни отпадъци”. Изненади няма. ЧЕП Уручев все още сее зараза и не само в ДП”РАО”, но и сред целия български народ.

 image

Доскоро ЧЕП Уручев беше член и на СД на АЕЦ „Козлодуй” ЕАД, но откакто той беше принуден да подаде оставка от там, вече повече от два месеца, се смениха цели два Съвета на директорите на централата. В същото време повече от криминално ЧЕП Уручев продължава да бъде държан в УС на ДП”РАО”. И НИКОЙ, повтарям – НИКОЙ, нито политик, нито партия, нито институция в тази държава НЕ ЗАБЕЛЯЗВА разпространението на СПИН-озната зараза от този ЧЕП!!??

Вместо това организираната от ДС престъпност, барабар с подопечните й „медии” ни занимава денонощно с конструирането на нови бардаци, със стари, но „чистоплътни” проститутки, които няма да допускат венерично болни клиенти в тях. В същото време СПИН-озния ЧЕП си вършее и въобще не се притеснява от нищо.

Нека напомним, че същия ЧЕП беше все още член на СД на АЕЦ „Козлодуй”, докато ПП „Зелените” (част от петорката - рИформаторки) тайно договаряше сътрудничество с директора на централата, за изграждането на 7-ми блок. По същото време и „Зелените” и ДС(Б) заблуждаваха хората да участват в цирка „Референдум”, а в последствие вторите внесоха искане и получиха одобрение на парламента за изграждането на нов блок в Козлодуй.

На практика проститутките-рИформаторки поддържат огнището на зараза, докато ни лъжат, за пореден път, че ще ни пречистят.

 

Г. К.





Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9836514
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031