Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2174358
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
09.09.2009 21:38 - Мадона сблъска обръгналия на чалга и мутризация български народ с качеството и високото ниво на световният шоу бизнес
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1045 Коментари: 0 Гласове:
0



   

 

imageУважаеми господа, браво на Вас! Браво за прецизните Ви коментари за „фалшивото“ пеене на Мадона, което 98% от Вас са слушали от терасите си в Долна Митрополия, не на стадиона, на който тя пя.

Какво направи Мадона, освен, че сблъска обръгналият на чалга и мутризация български народ с качеството и високото ниво на световният шоу бизнес? Дойде в България, завалията, за да се сблъска на свой ред с ехидността и евтината злоба, която българите са развили през годините в неравната си борба за оцеляване. Тъжно. Жалко, че не сме дорасли да оценим изпълнител от толкова висока класа.

За незапознатите – това беше 85-ти концерт от турнето „Sticky & Sweet“. И първият, за който някой казва, че Мадона пяла фалшиво. Добре, че бяха всички велики български експерти, които слушайки Галена, Драгана, или Петкана достигнаха до извода, че нивото на Мадона не струвало… Подобни глупости могат да говорят хора които или не са били на концерта, или са очаквали да чуят Монсерат Кабайе.

В крайна сметка, пука и на Мадона, и с право. Евала, че не се е срещнала с нито един БГ драскач. Очевидно същите просто не заслужават да се отъркат в нея, за да се борят за нищожното си оцеляване. Жената продължава с мащабното си шоу и цивилизованият свят продължава да я оценява подобаващо. Ние очевидно ще си останем с Планета Пайнер… Страхотно!

imageИначе поздрави на всички, които успяха да оценят качеството на спектакъла, който ни представи най-голямата жена, която световната поп-култура помни. Поздрави за ентусиазираната публика от първите редове, които я аплодираха, танцуваха и в крайна сметка я приеха в обятията си. Защото те заслужават.

Не разни критикари и поплювковци, които се хранят, осквернявайки нечий истински тежък труд и многогодишна дисциплина. Защото съм сигурен, че творчески Мадона ще ги надживее. Точно както надживя онези, които през 1984-та година й предвиждаха още около 6 месеца творчески път…

(Автор: Bobby, коментара е взет от блога на И.Инджев: Мадона не беше тук; вижте също и отговора на Инджев от днес: Настъпих поп иконата - оп, пардон!



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!