Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2011 08:35 - БЪЛГАРИТЕ - НЕТОЛЕРАНТНИ РАСИСТИ!
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 2116 Коментари: 0 Гласове:
3



  Един постинг отпреди известно време, който неочаквано стана остро актуален.

БЪЛГАРИТЕ - НЕТОЛЕРАНТНИ РАСИСТИ!

 Българите са нетолерантни. Българите са расисти. Българите дискриминират малцинствата, не приемат чуждата култура, трябва нещо да се направи с българския национализъм, и с националистите трябва да се прави нещо…

Напоследък тези твърдения все повече пълнят българското медийното пространство. За жалост винаги остават голословни, а така не може. Още повече призивът «да се направи нещо» с българските националисти звучи съвсем като подстрекателство към саморазправа, което си е от компетенцията на други органи. Не че тези органи ще предприемат нещо, те предприемат само когато отправителствените на USA неправителствени организации ги натиснат да предприемат. Ама с такива подстрекателски призиви просто се излагат на опасност да бъдат разобличени като яростни последователи на добре познатата ни фашистка идеология в модерния й вариант на либерал-фашизъм, която гласи: срещу несъгласния с тебе винаги трябва да се направи нещо.

Затова ние искаме да подкрепим с факти и цифриголословните засега твърдения на различни «неправителствени» на  USA организации за «нетолерантност» на българите. Ще докажем ей сегичка, че българите са абсолютно нетолерантни, защото непропорционално много от тях крадат, грабят, изнасилват и убиват. Пък всеки вече може сам да съди кой крив, кой прав.

За да не ни обвинят в пристрастеност, ще използваме само информация, заглавия и цитати от медиите до средата на току-що отминалото десетилетие. И то само такава, каквато успяхме да открием, очевидно по-голямата част от нея е извън обхвата на една обикновена статия.

А по-скорошна информация по темата всеки може сам да потърси в интернет. Тя става все по-обилна.

Вижте колко са нетолерантни българите!

Просто информация.

Без никакъв коментар. И така…

 

На 28 декември 1990 г. българинът Емил Иванов от Видин убива с нож двама (българи ) и ранява тежко трети.

През ноември 1991 г. трима пловдивски българи нападат и заколват младеж. Казва се Диян Петков и е син на директорката на музея на Ботев в Калофер – Атанаска Петкова.

През 1991 г. в с. Дерманци, Ловешко трима българиизнасилили две момичета - на 13 и на 16 години.

През ноември 1991 г. двама българи нападат младеж и девойка. Пребиват младежа, изнасилват девойката. После започват такива мъчения, пред които бледнее средновековната инквизиция. Счупват й ребрата, изкъртват й зъбите, разкъсват й вагината и вътрешностите с кол, откъснат от близкото дърво. Садистите бяха заловени и осъдени. После президентът Желю Желев ги помилва. (ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И НЕЙНИТЕ ТОЛЕРАНТНИ ПРЕЗИДЕНТИ!)

Пак през ноември в Бургас е заловена банда от четирима българи, които издебвали ученички при излизането им от училище, отвличали ги и ги изнасилвали.

През март 1992 г. банда българи започнала да гони и бие с палки минувачи в столичния жк. “Люлин”.

През декември 1994 г. сливенски българи пребихажурналистката Веселина Седларска, кореспондент на “Стандарт”.

През септември в Сливен 1995 г. българин изнасилил медицинска сестра, бременна в седмия месец.

Две седмици по-късно в полето край новозагорското село Баня трима българи изнасилили друга бременна в седмия месец жена, като пребили от бой нейния баща.

През април 1995 г. четирима българи отвличат от железопътна спирка софиянка, смазват я от бой, заплашват я с нож и я изнасилват.

15.12.1995 г.

"BG изнасилвачът - осми в света"България е на осмо място в света по брой на изнасилени жени според доклад на ООН. Най-често насилниците са българи - 88 на 100 000 са посягали на жена."

През април 2000 г. в село Мечка двама българи застреляха с ловна пушка в собствения му дом 59 годишния Найден Тимневски.

9.04.2000 г.

 "СЕЛО ВЪСТАНА СРЕЩУ БЪЛГАРИ"

"Дано се събудим живи, кръстят се в плевенското село Мечка.За ден и половина 550 от всичките 700 (българи) са се подписали за принудителното изселване на 300 българи. Сутрин децата ни се залисват със странна игра - броят колко крави и пиленца са откраднати от дворовете ни, разказватпотресени родители. От 400-те къщи всяка е разбивана поне четири пъти."

9.04.2000 г.

В плевенското село Мечка се чувства огромно напрежение. Местните около 600 (българи) са убедени, че съселянинът им е убит при поредния български набег към стоката в двора му."Не ми казвайте нищо. Да вдигат българите и в Странджа Сакар! Ако щат, и в Турция да ги пратят, но тук няма да ги оставим", крещи Петраки Цветков, чийто дом е обиран 36 пъти за последните 3 години."

 2.10.2000 г.

"Митко Николов, 36-годишен магазинер от Горски Долен Тръмбеш лежи в болница с 11 шева на главата, счупена ръка и множество синини и отоци, защото защитил честта на съпругата си от българско нашествие от съседното село Върбица. Съпругата му също е в болница за изследване, защото мургавият наказателен отряд я е инжектирал с неустановен до момента серум."

Справка от БДЖ сочи, че за 2000 г. българи са извършили 147 нападения над влакове. Всички влакове, преминали през населения с българи столичен квартал “Факултета” са със счупени стъкла.

На 31.08.2001 двама българи изнасилиха и убиха 81-годишната Виргиния Манафова в дома й на ул. “Люляк” в столичния кв. “Горубляне”.

През 2001 г. двама пияни българи пребиха от бой без никакъв повод лекаря на с. Вълнари, Шуменско.

През юли 2001 г. шестима българи от Долни Чифлик,Варненско изнасилват 16 годишна (българка).

През август 2001 г. шестима българи се гаврили пет дни с 19 годишно момиче. Техен 22-годишен сънародник пък блудствал с три деца на възраст от 8 до 10 годинки.

През октомври 2001 г. в Шумен четирима българи изнасилили млада жена и се гаврили с нейното бебе.

През септември 2001 г. се стигна до масови сблъсъци между (българи) и българи в Самоков. Причина е изнасилването на 17 годишно (българско) момиче от шестима българи. След побоищата са арестувани 17 (българи) и нито един българин. На всичко отгоре българите заплашвали: “България ще стане Косово!”

6.02.2002 г.

"ЦЯЛО СЕЛО ТРЕПЕРИ ОТ УБИЙСТВО ЗА 3 ОВЦЕ"

"Дядо Нико се е борил за животните, затова са го заклали, казват в Горица. Тука скоро няма да е (българско), а българско, нареждат и залостват още по-яко портите си неколцината (българи) в Горица. Биха ни много, много ни биха. Крещяха:«Давайте парите и златото Молим ги - ей там в оня халат на закачалката има някой лев, вземайте и ни оставете живи. Единствено това успяла да промълви баба Руса, когато дошла в съзнание."

14.03.2002 г.:

"БЪЛГАРИ ГРАБЯТ ХРАМОВЕ ВЪВ ВАРНА"

"Българи откраднаха двете камбани на храм "Свети пророк Илия" във Варна. Вандалите разбили с камъни на парчета 100-килограмовата камбана, по-малката отнесли

«Българи откраднаха и унищожиха купела за кръщения от централната пловдивска църква "Света Петка". Дръзката кражба е била извършена в събота около 14 часа, когато в храма е имало хора.»

«Откраднати са и две старини камбани с общи тегло 300 кг от черквата в трънското село Пенкьовци, съобщи РДВР в Перник. Те били изработени от бронз. Срязани са с оксижен от шестметровата камбанария. Черквата се намира извън селото. За последен път хората се събрали тук на храмов празник на 15 август.»

06.2003 г.:

"БЪЛГАРИ ГНУСНО ИЗНАСИЛИХА МЛАДЕЖ"

"Нечуваната гавра потресе пазарджишкото село Церово. Пострадалият е настанен в психиатрия с тежка депресия."

24.07.2003 г.

"СЕЛО ТРЕПЕРИ ОТ БЪЛГАРСКА ВЕНДЕТА"

"Българи нападат с метални трупи и дървени сопи в шуменското село Новосел. Те твърдят, че спрели в селото да си купят бира, а местните ги нападнали. Секачите пък са вдигнали ръце от крадците на дърва. В началото на месеца били задигнати 200 кубика за около 6000 лева."

12.02.2004 г.:

"ПРЕВРЪЩАТ БЪЛГАРИТЕ В ПРЕЧКА ЗА ИНТЕГРИРАНЕТО НИ В ЕС"

"На всяко лице от български произход у нас се предоставят над 200 лева, отделно от социалните помощи и загубите за страната от извършваните от тях престъпления. В годишния доклад на ЕК се внушава наличие на "българско малцинство" и нарушаване на колективните му права. И то в противоречие на чл.1 на Маастрихския договор от 1992 г. и чл.6, пар.1 на консолидирания договор за ЕС от 1997 г., които постановяват зачитане на индивидуалните права на човек, без да уреждат статут на никакви "малцинства" в държавите-членки. Такива уредби няма нито в приетата през декември 2000 г. в Ница Харта, нито в Европейската конституция от 2003 г."

17.03.2004г.:

"СТРАШНО Е"

"В сРадиево има 25 окрадени къщи. Крадат гардероби, одеала, чаршафи, всичко наред, обяснява Димка Латинова. На Венче Христов пък му задигнаха всичките 20 кокошки. Селяните са пропищели от кражби и решили сами да се бранят."

30.04.2004 г.:

"БЪЛГАРИ ИЗНАСИХА ЗВЕРСКИ МЛАДА ЖЕНА"

"Извергите й се изреждали в храстите, ритали я в главата и ребрата. Двамата мургави бандити я млатили жестоко в столичния кв. Западен парк."

3.06.2004 г.

"Граждани, живеещи в кв."Меден рудник" в Бургас разказаха как българите абсолютно безнаказано ги пребиват и ограбват в домовете им, докато полицията и общинските власти в Бургас нехаят за престъпността. "Нямаме вече на кого да се оплачем, живеем зазидани зад четири стени, снимайте къщите ни да видите как сме се оградили като в концлагер с кльонове."

10.08.2004 г.:

"БЪЛГАРИ ОТ КАМЕНО: ПРОДАЖБА НА БЕБЕТА? ТОВА НИ Е БИЗНЕСЪТ!»

"Поне 10 жени тази година тръгнаха да раждат за пари, твърдят в българската махала. В Гърция "ценоразписът" се движел между 10 000 и 15 000 евро. Запознати твърдят, че каналът за износ на бебета действал още от 1992 година."

18.10.2004 г.

"Заради смъртта на родилка, стотици българи от пловдивския квартал Столипиново викаха: "Ще запалим болницата, смърт на докторите." Мария е починала от сърдечно заболяване, заяви д-р Никола Дренски, завеждащ АГ отделението на болница "Св. Мина"."

На 1 август 2005 г. българска банда пребива 73-годишен мъж и петима други, след като нападна с колове и лопати къщата им в Елин Пелин. Екшънът се разигра в спор за дребна сума пари. Пребитият старец Георги Талашмов е приет в Окръжна болница със сцепена с лопата глава и счупен пръст.

Българинът Алекси Х. (24) изнасилил брутално 11-годишно момиченце в къщата си в село Ковачевица, община Лом. След нечовешката гавра детето е било настанено в болница с контузии. Жертва на сексуалните мераци на бруталния българин станала П.К., четвъртокласничка в селското училище.

  Ловешките полицаи са заловили 15-годишно момче от български произход, убило 84-годишна баба и отрязало ухото й. Непълнолетният убиец е заловен в българската махала Кошарите в село Бресница. Кина Йотова е намерена мъртва в дома й от съседка на 11 ноември. Жената е наръгана с нож в сърцето, след което е отрязано едното й ухо.

  На 23 май 2005 г. българи убиха професор Станимир Калоянов. Банда от около 70 души нападнаха заведение в Столичният квартал “Захарна Фабрика” при което бяха пребити собственикът на заведението, жена му, както и всички гости на частното парти по случай Абитуриентски бал, между които и професор Калоянов, който впоследствие почина в болницата.

На 14 септември 2005 г., в Габрово, българи и полицаи се сбиват на Габровския пазар. Униформен служител на реда е ударен жестоко в гърдите. От джобовете на бременна българка са иззети метален "бокс" и нож.

  На 10 октомври 2005 г., в град Тервел, 12 младежи на 18 и 19 г. са пребити от банда пияни българи в Тервел. Децата празнували рожден ден в помещаваща се в сградата на Автогарата сладкарница. В резултат на инцидента едно момиче е откарано в болница в безсъзнание. Българите нападат и полицаите притекли се на помощ на децата. Българите заплашват, че ако видят (българин) из улиците на града, ще го убият.

12 (български) младежи на 18 и 19 години от Тервел бяха зверски пребити от 30-ина пияни българи в нощта срещу неделя, алармираха пред "Монитор" потърпевшите.

Младежите празнували рожден ден в помещаващата се в сградата на автогарата сладкарница. "Изобщо не разбрахме как се започна. Празнувахме 18-годишнината на дъщеря ми. Бяха 6 момчета, 6 момичета и ние със съпруга ми. Около 1 часа след полунощ едно от момичетата реши да си ходи. Едно от момчетата излезе да го изпрати. На улицата имаше българи, които се връщаха от сватба. Мъж и жена от тяхната компания се караха. Изведнъж всички започнаха да хвърлят камъни и бутилки по сладкарницата. Изпочупиха витрините и прозорците на сладкарницата и на автогарата. Втурнаха се вътре и започнаха да бият жестоко децата. Няколко мъже хванаха едно от момчетата и започнаха да го душат и да го ритат. Децата пищяха като обезумели. Само дето не ни убиха. Чакахме да умрем в единия ъгъл на сладкарницата", разказа пред "Монитор" Веселинка Георгиева, стопанисваща заведението.

Едно от момичетата изпаднало в безсъзнание. Наложило се да остане под наблюдение в болницата в Тервел.

Масовото меле се разиграло точно пред сградата на РПУ-Тервел. На помощ на тийнейджърите се притекли и полицаи. Българите се нахвърлили и срещу тях. Българите заплашвали, че ако видят (българин) из улиците на Тервел, ще го убият. Преди известно време българите нанесли побой на служители на местните структури на Горското стопанство и на "Електроразпределение", но нямало подведени под съдебна отговорност. Няма задържани цигани и след жестокия побой в сладкарницата в нощта срещу неделя.

Децата са ужасно изплашени. Всичките 12 са с натъртвания и наранявания. (Българските) семейства се страхуват да пускат малчуганите на училище заради безнаказаната агресия набългарите в Тервел. Вчера служители на полицията разпитвахасвидетели и участници в инцидента.

4.12.2004 г.

"БЪЛГАРИ ЛИНЧУВАТ ГОРСКИ В САМОКОВ"

"Българи-крадци на дървесина от Самоков, пребиха двама горски служители, сигнализира шефът на регионалното управление по горите Милко Христов. От началото на годината четири побоя са извършени в Самоков над горски от български банди. Според лесничеи местните българи изсичат незаконно между 500 и 1 000 кубика седмично."

  На 12 декември 2005 г., отново в София, двама полицаи са ранени при масово сбиване с българи в столичния квартал Факултета. Инцидентът става в района на последната спирка на трамвай 10. Двамата пострадали полицаи са откарани за преглед в "Пирогов". Униформените се отзовали на сигнал за отвличане и изнасилване на момиче. Когато полицейският патрул засича колата, с която най-вероятно е отвлечено момичето, живеещи в околните къщи ги нападат. Патрулът е замерян с камъни и бутилки.

На 14 декември 2005 г., в София, главен сержант от столичната полиция бе нападнат и пребит от българи в кв. "Захарна фабрика". Нападателите взимат от него личното му оръжие,документи и пари. Полицаят е нападнат в гръб и удрян с твърд предмет по главата и тялото.

На 22 декември 2005 г., във Видин, малко преди полунощ двама българи убиват бившият шеф на РДВР-Видин, полк. Вълчо Вълчев. Установено бе, че смъртта му е настъпила вследствие на множество контузии рани по главата, нанесени с тъп предмет. След разследване, полицаи от крайдунавския град задържат двама цигани от Видин като заподозрени за извършване на престъплението.

На 25 декември 2005 г. двама българи ограбили и убили 29-годишния Милен Йорданов. Тялото на мъжа е намерено до контейнер за смет в града. 28-годишният Симеон Б. от Плевен и 25-годишният Недялко А. от Долна Митрополия са задържани. Те откраднали от Йорданов 40-грамова златнаверижка и 100 лв.

На 3 август 2006 г., в Димитровград, около 100 българи оказват съпротива на полицията в Димитровград при опит да бъдат проверени три каруци. Органите на реда установяват, че в трите каруци в ЖК "Изгрев" са натоварени две железопътни релси, които са карани за предаване в изкупвателен пункт за цветни метали. По време на инцидента е ударен полицейски автомобил Опел Астра.

1.06.2005 г.

"Къде да се запишем за българи, за да не си плащаме и ние тока", се питаха вчера (българите) в Пловдив, след като Доган пусна "етнически" ток в Столипиново."

4.06.2005 г.

"СЛЕД 45 ГОДИНИ (БЪЛГАРИТЕ) МАЛЦИНСТВО"

"През 2050 г. (българският) етнос остава в малцинство, а (… тука слагаме многоточие, за да не ни обвинят в нетолерантност)  ще наброяват 3,5 млн. Това съобщи проф.Иво Димитров от Медицинския университет в Пловдив. На този фон вместо стимулираща, у нас се провежда рестриктивна политика, заяви ученият."

8-9.08.2005 г.

"Група българи са задигнали чували с пясък от дигата на язовир Джаком мост край Ихтиман. Местното кметство е засипано с жалби за кражби. Българите влачат капаци на шахти, железа, кабели и строителни материали от къщите на евакуираните."

«…Тумба от 100 българи се качи без билети вчера в 5:53 ч. нагара Розино в пътнически влак от Карлово до Златица. При извършената от началника на влака проверка се оказва, че тези пътници нямат билети за пътуване, съобщи БДЖ. Българите отказали да си платят глобите. Тогава началникът на влака е бил принуден да се обърне за съдействие към Транспортна полиция и служителите на РПУ в Златица. При намесата на органите на реда в гара Копривщица от влака са свалени около 67 българи, а останалите успели да избягат. Това е втори пореден случай на голяма група нередовни пътници в същия влак. На 27-ми септември около 200 българи пак се качили от гара Розино и при проверка на билетите отказват да заплатят санкцията за нередовни пътници.»

«На 10 септември български банди поставиха на релсите на 2 влака в Софийско камъни и гуми. Един вагон от товарен влак в района на Биримирци–Подуяне Разпределителна дерайлира.

Това е вторият инцидент с нарочно сложени препятствия на релсите в междугарието за един ден, съобщи БДЖ. Час преди това товарен влак се удари в барикади, струпани от българи. За последните 3 дни са регистрирани още 3 подобни случая в това междугарие и 3 - в Искър-Подуяне. И двата района са в непосредствена близост до български квартали.

Също днес четирима българи бяха задържани в района на консервния комбинат в Бойчиновци в момент на демонтиране на железопътни релси от линията. Освен с барикади и с кражби, българите атакуват БДЖ и без билети. На 9 септември следобед стотина българи се качили в пътнически влак от Карлово за София. Те отказали да си купят билети, порадикоето влакът бил спрян извънредно.»

«Над 40 процента от затворниците у нас, осъдени за различни престъпления, са от български произход.

В повечето области над 65 процента от кражбите са извършени от българи, осъдените за криминални престъпления достигат 80 на сто.

Всяка година в полицията се получават около 130 хиляди жалби за български изстъпления, като половината от тази цифра се отнася за едни и същи лица, които в повечето случаи се разхождат на свобода, дори в случаите когато са регистрирани за множество грабежи и друг вид престъпления и имат между 15 и 30 висящи дела.

Примитивната и непредизвикана омраза на българите към (българите) се изразява и с гаври над национални светини. В Ямболско и в Дряново преди време стъпкаха националния флаг и го подпалиха.»

 

АХ, АХ, АХ!!! КАКВА ДОСАДНА КОМПЮТЪРНА ГРЕШКА!!! ТЮХ, ТЮХ, ТЮХ, ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ!

Оказа се, че там, където в тази статия пише «българи» или прилагателните на тази дума В СКОБИ – става дума наистина за българи. В смисъл за българи като българи, да не се разберем криво! Но където е написано «българи» БЕЗ СКОБИ, тези българи не били българи. Иначе са български граждани де, ама не са българи… Но аз съм твърдо убеден, че съвременният българин (който иска, да си сложи скоби) съвсем политкоректно, мултикултурно и противодискриминационствувателно ще успее да преодолее досадната компютърна грешка и да се ориентира политически правилно, демократично и политкоректно.

Да живее толерантността!

И, такова, мултикултурализма, да не го забравим…

 

Любомир Чолаков




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748801
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031