Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2011 22:40 - ПРИМЕР ЗА ДОЛНОПРОБНА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 2683 Коментари: 0 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Ето пример за манипулация на общественото мнение!
Днес в новинарския сайт "Vesti.bg" се появи информация за вълна от изнасилвания в Норвегия. Въобще не би трябвало да ни учудва обстоятелството, че не се споменава нито дума за това каксви са извършителите на "вълната от изнасилвания" - защото нали би трябвало да се уточни, че сред тях няма НИТО ЕДИН норвежец, а всички са имигранти африканци и от Близкия изток.
Наглостта и нахалната безочливост, с които се коментира тази "новина" - която не е новина, а за проблема се знае доста отдавна, независимо от премълчаването му, обаче са толкова арогантни и брутални, че направо смайват. 
Въпросната "вълна от изнасилвания", извършвана от имигранти-африканци главно срещу  ученички, беше забелязана доста преди атентата на Брейвик. Ето информация за такова изнасилване, извършено от африканци, след което ученичката се самоуби. Само, че то беше извършено на 1 май, а атентатът на Брейвик - на 22 юли. Явно насилниците-африканци са знаели предварително, че Брейвик ще извърши атентат, та са решили да изнасилват също предварително...
И въпросният норвежки професор - специалист по изнасилванията, който в информацията на VESTI.bg коментира явлението, толкова ли не може да върже на кръст елементарната мисъл, че норвежките момичета и жени не са извършвали никакви атентати, та " за наказание" и явно според него "напълно справедливо"да бъдат изнасилвани от африканците?

Ето информацията за изнасилването на 1 май, извършено от трима африканци, след което момичето се самоуби:

bgvox.info/политика/14-годишно-момиче-се-самоуби-след-брутално-изнасилване-в-норвегия

И още едно изнасилване, извършено от африканец НА СТЪПАЛАТА НА НОРВЕЖКИЯ ПАРЛАМЕНТ пред безучастните погледи на охраната, а минувачите дори го снимали с камера (идвършено 4 ДНИ ПРЕДИ АТЕНТАТА НА БРЕЙВИК); явно и охраната, и минувачите са били под хипнозата на "мултикултурализма", след като не са намерили нищо нередно в действията на изнасилвача-африканец:

30dumi.pozicii.net/wap/index-wap2.php

А ето и днешната учудваща със своята нагла и агресивна манипулативност информация от сайта VESTI.bg:

www.vesti.bg/index.phtml

Всеки може сам да направи извода кой всъщност е подложен на етническа и расова агресия - дали наистина това са имигрантите, както обикновено се твърди? И дали пък самите имигранти от Африка и Близкия изток не подлагат европейцитие на етническа и расова агресия?  









Гласувай:
16


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3759314
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930