Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2011 14:57 - ЧУМАТА НА ТОЛЕРАНТНОСТТА
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 3384 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ЧУМАТА

НА

ТОЛЕРАНТНОСТТА

 

В средата на ноември Европейският съюз ни даде нови инициативи за "толерантизация" на целия свят.

Съпредседателят на Европейския съвет за толерантност и помирение (EСТП) Вячеслав Кантор заяви по по повод на «международния ден на толерантността», че понятието «толерантност» трябва да се утвърди законодателно.

Ключ към принципите на съвременното разбиране за толерантността е "Декларацията за принципите на толерантността", одобрена с резолюция 5.61 на Генералната конференция на ЮНЕСКО от 16 ноември 1995 година.

"1.3 Толерантността е задължение да се подпомага утвърждаването на правата на човека, плурализма (в това число културния плурализъм), демокрацията и закона. Толерантността означава отказ от догматизъм, от абсолютизиране на истината и утвърждаване на нормите, посочени в международните актове за правата на човека".

Интересна е още първата фраза: "Задължение да се подпомага плурализма (в това число културния плурализъм)".

Но нали в света и досега има множество моноетнически и монокултурни държави. Ако се съди по декларацията, всички членове на тези общества, кой знае защо, са задължени да размиват историческите традиции на своите страни и да правят всичко възможно, за да се наводняват с имигранти, които привнасят чужди религиозни и етични норми. Добре се вижда до какво доведе тази политика в Западна Европа. Араби разбиват магазини и палят автомобили, негри масово продават наркотици, албанци търгуват с човешки органи... При това мнозина от тях хулят обичаите на коренния народ, често се гаврят с християнството, принципно не искат да работят. Разбира се, има изключения, но като цяло това "културно разнообразие" поставя под въпрос самото съществуване на френския народ. А онези, които са против масовата имиграция, са обявявани там за «нетолерантни фашисти», преследват се по съдебен ред и биват тероризирани от страна на медиите. Въпреки, че правото да защитават своя народ и страната си е неотменимо право и дори задължение на всеки нормален човек. И такова е положението практически във всички западни държави. Въз основа само на това вече можем ясно да видим, че толерантността води народите и държавите към унищожение. Между другото, демокрацията също може да доведе една страна до гибел. Опитайте се да установите демокрация в страните от Персийския залив с с тяхната исторически формирала се монархическа форма на управление –  и те ще изчезнат в пламъците на гражданската война.

Ала още по-интересно е продължението на "дефиницията" във въпросната Декларация: "Толерантността означава отказ от догматизъм, от абсолютизиране на истината и утвърждава нормите, посочени в международните актове за правата на човека."

Но нали всъщност всяка световна религия утвърждава едни или други истини като абсолютни? Ако не ги смята за такива, тя просто би трябвало да се откаже от тях, тоест да се откаже от самата себе си.

Следователно, либералното малцинство иска да потъпче правото на по-голямата част от човечеството на религиозно себеизразяване, защото по-голямата част от човечеството принадлежи към една или друга световна религия!

Един влиятелно либерално малцинство агностици, атеисти и неоезичници, съвсев незначително от количествена гледна точка,, иска да натрапи своите възгледи на целия свят, без изобщо да се съобразява със същото онова културно разнообразие, което декларативно уж защитава.

Освен това, всеки нормален човек притежава свои лични абсолютни морални норми. Отказът от тях със сигурност води такива явления като учредената в Холандия Партия на педофилите, която получава държавно финансиране.

Същото това печално известно либерално малцинство «утвърждава нормите в международните актове за правата на човека." Вече познаваме доста голям брой съвършено дегенеративни норми, които вече са установени от ЕС и САЩ в сферата на международното право – като се започне от широките "права" на перверзниците да пропагандират своите възгледи, та се стигне до евтаназията. Всеки нормален човек не само не е длъжен да се подчинява на тези закони, които противоречат на здравия разум и религията му, но трябва да се бори срещу тях по всякакъв начин.

"2.3. В интерес на международното съгласие е от съществено значение хората, общностите и нациите да признават и спазват културния плурализъм на човешкото общество. Мирът е невъзможен без толерантност, а развитието и демокрацията са невъзможни без мир. "

Това е манипулативен текст, според който международното съгласие уж било невъзможно без въпросната тоталитарна идеология. Извежда се  фалшива зависимост: връзка: демокрация = развитие, мир = толерантност.

Но самата европейска история опровергава тези смехотворни митове. Най-голямото развитие в областта на културата и икономиката на страните от Западна Европа са осъществени в моменти на силна монархия и диктатура. Наполеон III възстановява и обновява овехтелия преди него Париж, Бисмарк покрива Германия с  мрежа от железопътни линии и фабрики, Мусолини дава на Италия силен флот и поставя началото на социалната държава. Разбира се, това не е причина всички тези политици да се издигат в култ. Но истината е, че до ден-днешен европейците просто "доизяждат" наследството на своите "тоталитарни" предци. И в нашето съвремие опитът на азиатските "тигри", както и на страните от Персийския залив, показва, че най-голям икономически ръст осигурява силната власт, която няма нищо общо с либералните принципи.

"Мирът е невъзможен без толерантност" – по идиотизма си тази фраза надминава всички други. Днес, когато идеологията на толерантността претендира за господство по целия свят, в нейно име биват избивани огромен брой хора. "Законодателите на толерантността», олицетворявани от страните в НАТО, всяка година нападат "в името на демокрацията" чужди страни и ги окупират заради петрола или наркотиците, които се произвеждат в тях.

В миналото, когато са господствали империи, посторени на религиозен принцип, светът също е бил несправедлив. Но никога не е имало толкова много войни, а когато са избухвали, са били водени от професионални военни, сражаващи се главно едни срещу други.

Авторите на декларацията, неизвестно по какви причини, са решили да наложат в цял свят антихристиянското възпитание:

"4.1 Възпитанието е най-ефективното средство за предотвратяване на нетолерантността. Възпитанието в дух на толерантност започва с обучаването на хората в какво се състоят техните общи права и свободи, с цел да се гарантират тези права, както и с поощряване на стремежа да се защитят правата на другите. "

Но нали всяко едно нормално възпитание започва с това, че на децатанай-напред се разяснвяват техните задължения, а не «правата и свободите» им.  Самите Божии заповеди имат най-вече характер на отрицание и забрани: "НЕ убивай", "НЕ кради", "НЕ прелюбодействай" и т.н. В противен случай децата израстват същите като юношите от Великобритания, които в училище са се нагълтали с плурализъм и толерантност. Затова и наскоро извършиха серия погроми и бунтове във всички големи британски градове. Резултатът е, че англичаните започнаха отново да връщат суровите наказания в училищата, включително боя с пръчки.

Интересно, защи ли британски и канадски "неправителствени" фондове, финансирани от правителствата на Обединеното кралство и британския доминион Канада натрапват в Източна Европа т. нар. «ювенално правосъдие», което води до разпасване на непълнолетните престъпници?

Освен това, негативното отношение към чужда култура и религия въобще не означава непременно насилие към нея. В дореволюционна Русия, където Православието е било държавна религия, ислямът и католицизмът не са били потискани. Никой не  е убивал татарите и католиците, те са имали свои собствени религиозни училища, храмове и вестници, били са представени във властта и бизнеса. За мюсюлманите дори е бил въведен ислямски заместител на престижния военен  орден «Св. Георги», за да не се чувстват онепревдани в това отношение. И без прословутия плурализъм православни и мюсюлмани живеели  мирно и приятелски, докато сега фразата "ислямски тероризъм" се превърна в нарицателно. Днешната толерантност нарушава правата и на християни, и на мюсюлмани; при нея се вихрят телевизионни «образователни» програми, които развращават децата още от малки.

За разпространението на тази тоталитарна идеология бяха въведени "комисари" и "политически ръководители" в коридорите на властта на Европейския съюз. Специален орган - Европейският съвет за "толерантност и помирение", е създадена на 7 октомври 2008 г. в Париж. Основната му цел е да наблюдава «толерантността» в Европа, да прави предложения и препоръки към националните правителства и международни организации уж с цел да се подобрят междурелигиозните и междуетнически отношения на континента.

През 2008 г. EСТП дори учреди европейска награда за толерантност - медал. На 11 октомври 2010 в Мадрид първи европейски медал на толерантността беше връчен на краля на Испания Хуан Карлос за неговия принос към създаването на едно толерантно общество. Въпросният монарх е наистина много толерантен. Само, че демонстрира своята толерантност най-вече към дегенеративни слоеве от населението, като буквално се гаври с нуждите на християнското мнозинство. През 2005 г. подписа закон за еднополовите "бракове", като се направи на глух за възраженията на католическата църква.

Да припомним смисъла на понятието «tolero». В «Енциклопедичен речник по биология» пише: "Толерантност" - (от лат. «tolerantia» - търпение.) – имунологична липса или отслабване на имунологична реакция против даден антиген при запазване на имунната реактивност на организма против всички други антигени. Терминът е въведен през 1953 г. от П. Медуър за обозначаване на търпимостта на имунната система на организма". Просто казано, това е липса на имунитет към обществените вируси.

Тоест: толерантността е своеобразен обществен СПИН.

Обществените вируси са много по-сериозно явление, отколкото личните, индивидуални пороци на управляващите. Те са раковите тумори на обществото, които постоянно се разрастват и лишават даден народ от бъдещето му.

Интересен факт е толерантността на Запада към наркотиците. По данни на ООН, например, след навлизането на американските окупационни сили в Афганистан, производството на наркотици там се е увеличило... 40 пъти. Вероятно случайно. Но във всеки случай става ясно защо чрез пропагандата на толерантност към наркотиците правителството на САЩ разширява световния пазар на хероина. Естествено, не и в самите САЩ…

Ако в миналото обществото е възпитавало хората да се стремят към подражание на  светци и герои, сега ги принуждава да се отдават на грехове и разврат. Да, християнството ни учи да обичаме всички, дори и грешниците. Но толерантността ни принуждава да отстъпваме пред самия грях и да го обявяваме за добродетел.

Всеки нормален човек се обявява против убийствата или побоищата над имигранти, болни от СПИН, наркомани или сексуални перверзници.

Но съществуват напълно легитимни и хуманни методи за свеждане до минимум вредата от тях. Нелегалните имигранти трябва да бъдат депортирани - това е нашият дом и ние искаме той да се населява от местното население, а не от чужденци. `При това трябва да избягват жестокостите, с които е известна "цитаделата на демокрацията" - Съединените щати по отношение на имигрантите. Граничарите на САЩ през последните 30 години са избили около 10 000 мексиканци, които са се опитвали да пресекат границата. СПИН-пациентите трябва да бъдат подложени на някои ограничения в работата и придвижването си, например не трябва да им бъде позволено да работят с деца, тъй като рискът от инфекция, макар и малък, е винаги налице. Наркоманите трябва да бъдат подложени на лечение, а не да се тъпчат с нови наркотици, както е случаят с тяхното "лечение" по метадоновите програми. Перверзниците, които вършат престъпления, трябва да се вкарват в затвора.

Всичко това е абсолютно нормално и е доказало своята ефективност за запазване на народите. Така например,  в Англия наказателната отговорност за перверзия е отменена едва през 1967 година. Резултатът: днес  наказателната отговорност пада върху тези, които наричат педерастията грях. Настава една диктатура на толератността, когато перверзниците преследват нормални хора, а местното население е на изчезване, Великобритания е населени с "микс" от чернокожи, араби и индийци, които често предпочитат да не работят, а да се зданимават с престъпления или просто да си получават соцалните помощи.

Към постоянен бунт, безсмислен и безпощаден, са най-склонни хора, които са откъснати от своята почва, от традиционната си религия, често - смесените потомци на различни народи и раси.

Нека цитираме фраза на един известен европейски политик: "В потомците на смесени раси често се съчетават безхарактерност, избухливост, слаба воля, непостоянство, липса на благочестие, вероломство. В същото време те са гъвкави според ситуацията, притежават нюх за търговски афери, нямат никакви задръжки...».

Може би си мислите, че това го е казал Хитлер? Химлер? Мусолини?

Не, това са думи на Ричард Куденхове-Калерги, основател на Пан-Европейския съюз, който го оглавява до смъртта си през 1972 г. Той поне знае за какво става дума, защото самият е син на японка и австрийски евреин.

И продължава:

"Искам да видя в нова Европа една смесена европейско-азиатско-негроидна раса».

Но нали е пределно ясно, че този тип население ще унищожи традиционните култури на народите на Европа, ще застраши стабилността и реда. Още сега, само три десетилетия след смъртта на Калерги, виждаме последиците от политиката на смесване на расите и насърчаване на имиграцията. Турско-кюрдските сблъсъци вече избухват не само в планините на Мала Азия, а насред Берлин. Горят автомобили в Париж. Араби колят шведи по тъмните улици на Стокхолм. Негри изнасилват русокоси ученички в Осло.

В този ред на мисли е любопитно, че Калерги, може би поради лично-семейни причини, предсказва запазване на чистотата само на една нация, която трябвало да даде на Европа «новата аристокрация на духа»… Не, не са японците, нито австрийците.

Както пише немската журналистка Анна Клайн, получава се странна ситуация: германците са упреквани, че се стремели към просперитет на бялата раса, а днес изкуствено се създава непривлекателна, отблъскваща смесица от метиси, характеризираща се със слаба воля и характер, което означава, че лесно се манипулира.

Твърде често зад анти-расистките лозунги се крият ожесточени расисти, които с добре финансираните си проекти подготвят демографското унищожаване и изчезване на цели народи.

Това чаква всички, които си играят на толерантност. Или нормалните хора ще обуздаят дегенератите, или дегенератите ще ги унищожат.

 

Игор Друз




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - Фен
05.09.2012 07:46

Excellence....!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748688
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031