Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2012 09:19 - КАК ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ИЗЛИШНИТЕ ХОРА? ЕТО НЯКОИ ИДЕИ...
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 24291 Коментари: 22 Гласове:
32

Последна промяна: 12.07.2012 09:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Д-р Ерик Пианка, преподавател в Тексаския университет, изявен активист сред еколозите и отявлен поддръжник на евгениката: ""Знаете ли, птичият грип също е добър. На всеки оцелял се падат по деветима, които ще трябва да погребе."" 

""Постепенно, като се прави подбор на размножаването, вродените разлики между управляващите и управляваните ще се увеличат, докато (двете прослойки) станат почти различни видове. Един бунт на простолюдието ще е толкова немислим, колкото организираното въстание на овцете срещу практиката да се яде овче месо."" 

Ако някой се колебае дали да си ваксинира детето с тази отрова - ваксината срещу рак на маточната шийка, по-добре да прочете какво всъщност цели тази ваксина - ако не убие детето веднага, да го остави без поколение.

http://www.izvorite.com/smf/index.php?topic=3127.0

От страницата на Министерството за "здравеопазването" 
Първите информации за отровното действие на тези ваксини дойдоха от Великобритания през 2007 г., когато 3 девойки, съответно на 12, 19 и 22 години, получиха треска, обриви, паралич на лицевите нерви и накрая починаха от инфаркт. 
В САЩ, по данни на Федералната служба за лекарствата около 17500 момичета и жени са получили усложнеия, някои от които осакатяващи. Същото твърди и американската гражданска организация за наблюдение на съдебната система "Джудишъл уоч". Това са 17,500 семейства, поразени от трагедии с имена като "синдром на Гилен-Баре" или "паралич на Бел". Има поне 103 доказани случая на смърт, настъпила часове след имунизацията. 

Новата тактика изисква дългосрочно, бавно, ""естествено"" и ""незабележимо"" затъпяване и поболяване на простолюдието 

Целият този държавнически хленч, че почти всички народи от бялата раса са в демографски срив, е един циничен фалш. Една актьорска игра за прикриването на планове за глобална депопулация и/или израждане на човечеството. Декларациите на най-висшите ръководители и техните учени и медийни пропагандатори сами по себе си свидетелстват за такава философия: 

Маргарет Сангър, основателката на Planned Parenthood (Семейно планиране), казва: ""Най-милостивият жест, който семейството може да извърши за едно от своите невръстни деца, е да го убие."" (""The most merciful thing that a family does to one of its infant members is to kill it."") 

Тиодор Рузвелт, американски президент: ""Обществото няма никакъв интерес да позволява на дегенерати да се възпроизвеждат."" (""Society has no business to permit degenerates to reproduce their kind."") 

Тед Търнър, ""филантроп"" и медиен магнат: ""Общо население на света от 230-300 милиона души, което е с 95% по-малко от настоящите бройки, би било идеално."" (""A total world population of 250-300 million people, a 95% decline from present levels, would be ideal."") 

Томас Фъргюсън, американски политик: ""Зад всички наши начинания стои една основна идея – трябва да намалим популацията. Или правителствата (по целия свят) ще го направят по нашия начин, като пипат с бели ръкавици, или ще получат една каша, подобна на тази в Ел Салвадор, Иран или Бейрут. Популацията е политически проблем. Когато популацията не подлежи на контрол, е нужно авторитарно правителство, дори фашизъм, за да бъде ограничена. […] Програмата ни за Ел Салвадор не се получи. Там нямаше инфраструктура, която да я поддържа. Там просто имаше дяволски много хора. […] За да постигнеш намаляване на населението бързо, трябва да въвлечеш всички мъже във войни и трябва да избиеш значителна бройка от жените в детеродна връзраст. […] Най-бързият начин за намаляване на популацията е чрез недостиг на хранителни продукти, като в Африка, или чрез болести като черната чума."" 

Пол Ерлих, професор от Станфордския университет: ""Ракът е размножение на клетки извън контрол; демографската експлозия е размножение на хора извън контрол. […] Трябва да насочим усилията си не в лечението на симптомите, а в изрязване на рака. Тази операция изисква много привидно брутални и безсърдечни решения."" 

Жак Кусто, изследовател и член на ""филантропската"" организация UNESCO: ""За да уравновесим световната популация, трябва да елиминираме по 350 хиляди човека на ден. Ужасно е, че го казвам, но е толкова ужасно и ако не го кажа."" (""In order to stabilize world population, we must eliminate 350,000 people per day. It is a horrible thing to say, but it is just as bad not to say it."") 

Михаил Горбачов, съветски политик: ""Трябва да говорим по-ясно за сексуалността, контрацепциите, абортите, за ценностите, които контролират популацията, защото тази екологична криза, казано кратко, е криза, свързана с популацията. Ако намалим населението (на света) с 90%, няма да има достатъчно хора, които да създават екологични проблеми."" 

Хенри Кисинджър, една от най-висшите сили в т.нар. организация Bilderberg Group, която определя плановете за ""развитието"" на световната политика за години напред: 
1) ""Депопулацията трябва да е първа грижа за външното министерство по отношение на Третия свят, защото американската икономика ще се нуждае от много и увеличаващи се количества от суровини, намиращи се в чужбина, особено от по-малко развитите страни."" 
2) ""Властта е най-върховният афродизиак"" 
3) ""Старците са безполезни лапачи"" 
4) ""Световната популация трябва да се намали с 50%"" 


Д-р Ерик Пианка, преподавател в Тексаския университет, изявен активист сред еколозите и отявлен поддръжник на евгениката: 
1) ""Войните и недохранването не винаги вършат работа. Вместо тях, болестите предлагат най-ефективния и бърз начин да убиеш милиардите, които скоро трябва да измрат за разрешаване на кризата с популацията. СПИН не е ефективен убиец, защото е твърде бавен. Моят любим кандидат за изтребител на 90 процента от световното население е преносимият по въздуха Ебола, защото е едновременно много смъртоносен и убива за дни, вместо за години."" 
2) ""Знаете ли, птичият грип също е добър. На всеки оцелял се падат по деветима, които ще трябва да погребе."" 

Обединените нации, из документа им ECO-92 EARTH CHARTER: ""Прекомерната свръхпопулация в наши дни, която е твърде отвъд капацитета на света, не може да бъде посрещната за в бъдеще само с ограничаване на раждането чрез контрацепции, стерилизации и аборти, но в наши дни трябва да се решава чрез намаляване на бройките, които в момента живеят. Това трябва да се постигне по какъвто и да било начин."" 

Принц Филип, съпруг на кралица Елизабет, ""филантроп"" със следната ""човеколюбива"" изповед: ""Ако се преродя, искам да се върна на Земята като смъртоносен вирус, за да намаля човешката популация."" 

Дейвид Брауър, изпълнителен директор на ""елитния"" Sierra Club: ""Раждането на деца трябва да се счита за наказуемо престъпление срещу обществото, освен ако родителите нямат правителствено разрешително (да правят деца). Всички потенциални родители трябва да бъдат задължени да приемат кантрацептивни химикали, като правителствата раздават антидоти на гражданите, избрани да създават деца."" 

Джон П. Холдрън – здравният съветник на настоящия щатски президент Обама, включително за скандалната здравна реформа – пише в Ecoscience, една от наскорошните му книги: ""На Планетарния Режим (сиреч глобалното правителство; т.нар. Нов световен ред – бел. И.С.) може да му се наложи да определя оптималното население на света, но и за отделните региони, като решава дяловете (в проценти) за всеки регион. Контролът върху бройката на населението би могло да остане отговорност на всяко (местно, васално) правителство, но Режимът ще има нужната власт да налага договорените (горни) граници."" 

Американският конгресмен Лари П. Макдоналд: ""Целта на семейство Рокфелер и техните съмишленици е да създадат едно световно правителство, обединяващо суперкапитализъм и комунизъм под една шапка, и все под техен контрол… За конспирация ли говоря? Да, точно това правя. Убеден съм, че има такъв план, международен по обхват, разработван е от поколения и изключително зъл като намерения."" 

Обобщено, хора с власт в политиката, науката и медиите в прав текст декларират философията си, че светът е пренаселен и популацията ТРЯБВА да бъде намалена. Като най-добро средство за постигане на тази цел посочват болестите и войните. 
""Или сте с нас, или сте с терористите"" – казва сатанистът Джордж Буш-младши, адепт на обществото ""Череп и кости"" и син на педофила Дж. Буш-старши, насилвал сирачета от Бойс Таун, включително и в Белия дом. Подобни фрази можем да чуем и от ортака им Доналд Ръмсфелд – един от крупните акционери на фармафията и главен виновник за легализирането на практиката за мъчения и избиване на хора в затворите. Гласувай:
32


Вълнообразно


1. kostas - ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ФАШИЗМЪТ !!
12.07.2012 10:00
В СВЕТОВЕН МАЩАБ !!
цитирай
2. dedenze - Звучи съвсем реално и страшно !
12.07.2012 12:33
Въпроса е по какви критерии ще става избиването, кой ще играе "божествената" роля, предполага се, че това ще бъдат притежателите на парите !?
За съжаление има основание за подобно мислене, защото да правиш безотговорно деца, за кеф и да нямаш възможност да се грижиш за тях, е безнаказано, голямо престъпление.
цитирай
3. patzolino - Дааа.. наистина е доста стряскащо, когато го "чуваш" от държавни лидери...
12.07.2012 14:00
Пак се сещам за камъка от Джорджия... някак доста съвпадения има в изказванията на политиците и "препоръките" от камъка.

Благодаря за поредната чудесна публикация, г-н Чолаков!
цитирай
4. podvodni - В последно време. има индикации, че ...
12.07.2012 14:07
В последно време. има индикации, че плановете на тези кретени яко боксуват.
цитирай
5. анонимен - Какви са индикациите?
12.07.2012 15:52
Какви са индикациите?
цитирай
6. d3bep - Еми те го и правят. Лекарства, храни ...
12.07.2012 20:21
Еми те го и правят.
Лекарства, храни и напитки...
Отделно че имаше - основателни или неоснователни съмнения, че спинът е изкуствено синтезиран вирус, умишлено разпространяван...
цитирай
7. raders - Не е нужно да има избивания, за да се ...
12.07.2012 23:12
Не е нужно да има избивания, за да се намали населението. Достатъчно е да се въведе навсякъде китайския закон за раждаемостта. И да се спазва стриктно с цената на строги наказания. Защото, каквото и да си говорим, планетата наистина е свръхнаселена. Което е крайно опасно и може наистина да се стигне до някакъв апокалипсис. Така че загрижеността на известни личности не е просто алабала.
цитирай
8. estirbg - "В последно време. има индикации, че плановете на тези кретени яко боксуват. "
12.07.2012 23:39
защото всичко е под Божия контрол, нека не забравяме това. Бог желае всички да се обърнат към Него, да се покаят за греховете си и да получат спасение - затова все още осуетява сатаниннските планове за широкомащабно погубление на човечеството. Но ако хората не потърсят Своя Създател и не се вслушат в Неговите изисквания, то тогава Той ще оттегли Духа Си от човечеството и всички онези язви и беди, които така конкретно и ясно са посочени и предречени в Библията, определени за упорстващото земно население, ще се случат. Побързайте да приемете Неговата протекция, защото наистина няма време!
цитирай
9. penchoan - Има два начина за намаляване на н...
13.07.2012 00:00
Има два начина за намаляване на населението, което ако не стане, човечеството ще се самоунищожи за едно-две-три десетилетия.
1/ Чрез убийства, епидемии, войни
2/ Чрез намаляване на раждаемостта.
За втората възможност вече е много късно, днес живеем в екологична катастрофа. Значи световната война е неизбежна. Нашата цивилизация е напълно изчерпана и няма бъдеще.
цитирай
10. bubolina111 - много вярно
13.07.2012 06:56
И ужасно в същото време.Любопитна съм за източниците на написаното,Любо.Истината е ,че живеем в пълна лъжа относно намеренията правителства,световни организации и т.н.Но ето у нас има тайно нареждане отгоре масово да се уволняват хора над 50г. възраст.Оставайки без работа или без добре платена работа,алтернативата не тези хора е самоубийство или живое с ниски доходи.А това в переспектива значи малко пари за бъдещи пенсии.ТОВА
Е ИСТИНСКИ ГЕНОЦИД!Защот тези хора работят за сегашните пенсионери.
цитирай
11. анонимен - Зa парламентарната-ДИСКРИМИНАЦИЯ.....
13.07.2012 07:23
"Ако светът беше едно малко село, в което живеят 100 души - 50 от тях щяха да бъдат недохранени, 67 от тях ще бъдат неграмотни, 24 от тях няма да имат електричество, 33-ма няма да имат достъп до чиста питейна вода, само 1 ще има университетско образование, 37% ще живеят с по-малко от 2 долара на ден, а само 7% ще имат достъп до интернет".
Уважаеми сънародници-БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ!
До кога ще сме жертва на аматьорските култово-частни групировки, и ще търсим професионализъм в отношения и държавно ръководство.

РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ВРЕМЕТО НА КУЛТОВО-ЧАСТНАТА ТРОИЧНА АМАТЙОРСКА НАМЕСА В ДЪРЖАВАТА;
(ПАРТИИ, РЕЛИГИИ И ЕТНОС групировки), ОТМИНА С 20-ти Век.

СТИГА СЛЕПЕШКАТА ДА НИ МАНИПУЛИРАТ частните КУЛТ-групировки ЗА ЛИЧНА ПОЛЗА.

ВРЕМЕ Е ДА ИЗБИРАМЕ И ПОТДЪРЖАМЕ НЕ ЧАСТНИТЕ КУЛТ-ПОЛИТИЧЕСКИ СЕКТИ И ТЕЧЕНИЯ, А ТАЛАНТИТЕ СРЕД НАС.
КАТО ДАЖЕ СЛЕД ВСЕКИ ИЗБРАН ЗА КАКЪВТО И ДА Е ДЪРЖАВЕН ПОСТ, ДА ДЪРЖИ СТРОГ ИЗПИТ ЗА ЛОЯЛНОСТ НА ПОСТА, БЕЗ МАНДАТНОСТ И ИМУНИТЕТ!

Защо не се иска да се разбере че, eдинствената спънка в еволюционното равитие и прогрес на съвременният Човек, е отрицателното, умишлено манипулирано влияние на култово групираните Полит-идеологии, култово-групираните Религии и култово-групираният етнически произход течения, поляризиращи ЧОВЕШКИТЕ отношенията, както вътре така и Вън-Държавни”!

Тези троични манипулирани култ-групировки са създали даже парламентарната-ДИСКРИМИНАЦИЯ крепяща се на мажоритираната БЕСПРИЕМСТВЕННОСТ и поборствата НА ГРУП СРЕЩУ ГРУПА, нелоял срещу таланта.
СЪЗДАЛИ СА Мажоритираният привес на посредствеността, срещу ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ НА ТАЛАНТА.
ДИСКРИМИНАЦИОННО И БЕЗПРИЕМСТВЕНО, ОТХВЪРЛЯЙКИ РАЗЛИКИТЕ НИ ЧОВЕШКИ!
ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА СМЕ РАЗБРАЛИ че, забраната на ВЛИЯНИЕТО в ДЪРЖАВНИТЕ ОТНОШЕНИЯ и ДЕЛА, не само на ЕДНА, а на ВСИЧКИ ПАРТИИ, КУЛТ-СБИРЩИНИ, СЕКТИ И ПРОСЛОЙКИ, Е НАЙ-ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ МОРАЛНОТО И КУЛТУРНО ИЗРАСТВАНЕ НА ЧОВЕКА, СЪХРАНЯВАЙКИ СЪЩЕСТВУВАНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА МАЙКА-ЗЕМЯ!

С уважение: enchev_ip@abv.bg

цитирай
12. анонимен - ПРАВИЛНОТО НАЗВАНИЕ НА €C / €U-то е......
13.07.2012 07:28
Забележете каква масонизирала сбирщина е €вро-конгломерата!
ПРАВИЛНОТО НАЗВАНИЕ НА €C / €U-то е;
АВАНТЮРИСТИЧНО-НЕДООБМИСЛЕН €ВРО КОНГЛОМЕРАТ на
КОНЦЕПТУАЛЕН, Ш€НГ€НСКИ-КОНСТРУКТИВИЗЪМ.

КОНГЛОМЕРАТ-Сбирщина от Царства, Кралства, Р€публики, Монархии и даже най-срамното, в чл€нство € допуснат най-голямият КОЛОНИАЛИСТ в момента на планетата.
Колониалиста Но-1, кралство-АНГЛИЯ.
Колониалиста Но-1, кралство-АНГЛИЯ € подложила на ИЗГНАНИ€ до д€н дн€ш€н, цял €дин Народ без Родина, д€мек-ократично?
Става дума за Народа на Островите Чагос.
БРИТАНСКИТ€ КОЛОНИАЛИСТИ Но: #1 в 21ви В€К, НЯМАЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА ПОТВЪРДЯТ МИЛИТАРИСТИЧ€СКИЯТ СИ КОЛОНИАЛЕН-Г€НОЦИД НА ОСТРОВИТЕ ЧАГОС??
За да скрият престъплението си са дали острова под наем на НАТО от 1970г., а народа e изселен в ИЗГНАНИЕ до сега.
Подробности ще намерите в Документалното филмче; (“Stealing a Nation”, A Special Documentary Report by John Pilger.)
http://video.google.com/videoplay?docid=-3667764379758632511

От какво може да се вдъхнови младежта сега, питат стъкмистиките?
Чe oт какво може, когато чувствата за ЖЕНСТВЕНОСТ у момичетата и чувството на МЪЖЕСТВЕНОСТ у момчетата са убити из основи, заради пошлите pro-американски и западни МУЛТИКИ, порнография, наркомания, разврат, алкохолизъм, филми за насилия, убийства и екстремизъм.
Oсновните новини са станали криминални статистични отчети.
Няма я вече НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ КОЯТО НИ ПАЗЕШЕ, а се е превърнала в полицейска, палко-побойническа РОБОКОП-БАНДА, по численост и вьоръжение превишаваща изчезналата ни редовна армия и порочее, всичко това превърнатo в една УЛИЧНА КИЧ ПСЕВДО-култура на пиярс-ЗАКАЧАЛКИ oт дрюлики, болтове и гайки, провисени по всички части на телата и жив тату-НАТЮРМОРТ.
http://www.facebook.com/EnchevIP

Ето тука вижте ИСТИНАТА ЗА СЪЩНОСТТА НА НАРОДИТЕ И НИЕ БЪЛГАРИТЕ КАТО ТЯХHO ЯДРО.
http://www.facebook.com/pages/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5/253109161457252
С уважение:
И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg


цитирай
13. peshopesho - Много интересни са ми тези хорица, с ...
13.07.2012 10:49
Много интересни са ми тези хорица, с тяхното едноизмерно мислене. Прекалено много сме били хора на планетата. Изхабяваме природните ресурси и единствения начин да оцелеем като раса в дългосрочен план било да измрат 95% от населението.

Ама въобще не се споменава, че макар раждаемостта в Африка (например) е 5 пъти по-голяма от останалата част от света, средната продължителност на живота е 2 пъти по-кратка, а потреблението им на ресурси е 2-3 пъти по-ниско.

Седи и ми обяснява американецът със загрижен тон, как трябвало да се ограничи населението точно на този континент. Американецът със собствен екватор на корема, люлеещ тлъстините си наляво-надясно, седнал на удобния си стол в удобната си квартира. Загрижен за 95% от населението, но не и за проблемите на неговото собствено - с такова свръхпредлагане, че дори не може да засити свръхконсумацията на американците. Не стига, че 50% от американците са свине с наднормено тегло, но и 50% от храната се изхвърля.
цитирай
14. bogdan33 - Абе батка кво ми цитираш наркома...
13.07.2012 13:05
Абе батка кво ми цитираш наркоманските изцепки на група изтрещели дъртаци.Половината са на кокаин другата на синтетика редовно поливано с литри пиене.Тя и оная мумия маргарет татчър беше обявила,че на територията на Русия трябвало да живеят максимум милион и половина.Следващите 10-20 години повечето от тия ще са мъртви.А кой какво обявил в пристъп на делириум причинен от много власт или безумие няма значение.Пилона с надпис Memento Мори стои и пред Папата и пред Белия дом.
цитирай
15. lyubomircholakov - към 14. bogdan33
13.07.2012 14:51
Да бъдем справедливи: Маргарет Тачър заяви, че на територията на Русия няма нужда от повече от 15 милиона души, които да обслужват тръбопроводите.
Колкото до дъртаците, някои от тях вече ги и няма, но, както виждаме, идеите им продължават да се поемат в щафетен порядък. А и формират сериозна част от световната политика, все пак сред тях са американски президент - Теодор Рузвелт, Кисинджър, съветник на Обама, съпругът на английската кралица. Сред цитираните няма нито един случаен човек. Нещо много делириуми се събират...
цитирай
16. penchoan - Пренаселяването на планетата е ...
13.07.2012 14:58
Пренаселяването на планетата е факт, който не може да се отрече. Всички тук си чешат езиците, но никой не дава изход от ситуацията. Защото изход без катастрофа просто няма.
цитирай
17. анонимен - 7 МИЛИАРДА ЧОВЕЦИ И ОПАШАТИТЕ ЛЪЖИ....
13.07.2012 18:45
7 МИЛИАРДА ЧОВЕЦИ И ОПАШАТИТЕ ЛЪЖИ ЗА ПРЕНАСЕЛВАНЕТО НА ЗЕМЯТА

http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2011/10/19/7-miliarda-choveci-i-opashatite-lyji-za-prenaselvaneto-na-ze.837934
цитирай
18. анонимен - Още...
13.07.2012 19:03
Още едно доказателство, че Земята НЕ е пренаселена. Цялото население на света може да се побере на един континент, като Австралия.

http://mat.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/05/23/svryhnaselenieto-na-zemiata-triabva-ni-nova-planeta.550023

Имаше даже филмче във VBOX7, но не можах да го намеря.
цитирай
19. raders - Още едно доказателство, че Земята ...
14.07.2012 22:25
анонимен написа:
Още едно доказателство, че Земята НЕ е пренаселена. Цялото население на света може да се побере на един континент, като Австралия.

http://mat.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/05/23/svryhnaselenieto-na-zemiata-triabva-ni-nova-planeta.550023

Имаше даже филмче във VBOX7, но не можах да го намеря.


Това са глупости, разбира се. Защото, ако се строят един до друг в пехотен строй, ще се съберат и на теритоията на Люксембург /изчислено е/. Проблемът е какво ще ядат.
цитирай
20. penchoan - Още едно доказателство, че Земята ...
16.07.2012 09:02
анонимен написа:
Още едно доказателство, че Земята НЕ е пренаселена. Цялото население на света може да се побере на един континент, като Австралия.

http://mat.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/05/23/svryhnaselenieto-na-zemiata-triabva-ni-nova-planeta.550023

Имаше даже филмче във VBOX7, но не можах да го намеря.


Ако хората се отглеждат във ферми, в клетки с размери 3х2 м2, на по няколко етажа, има място за още глави население. Друг въпрос е, ако тези хора имат претенции за къщи, автомобили, училища, работа, място за почивка. Някои хора не разбират, че вече Земята живее в условия на екологична катастрофа.
цитирай
21. анонимен - Crazy solution or not so crazy!?
05.11.2012 21:51
Отговорът на въпроса с пренаселването е намиране на планета сходна с нашата.И вместо Американците да използват технологиите за воини и унищожения да потърсят следващият дом на хората.Не че това ще бъде лесно но идеята за унищожаването на 95% от населението е ужасяваща!
цитирай
22. latestnews - Благодаря за интересните преводи!
16.05.2016 20:36
г-н Чолаков и останалите интересуващи се по темата, каня ви да споделяте в моята група
HAARP, Earthquakes, Chemtrails и Обезлюдена България на фейсбуук, където ви каня да споделите този и подобни други преведени материяли, може и на английски и на руски. Заповядайте.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3506275
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728