Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2013 18:37 - УНИЩОЖАВАНЕТО НА ХРИСТИЯНИТЕ В ДНЕШНИЯ СВЯТ
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 8282 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 13.05.2013 18:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Сайтът на американския информационен канал FoxNews разпространи коментар на специалиста по Близкия изток и исляма Раймонд Ибрахим, посветен на масовите бягства на християните от мюсюлманския свят.


 

image

Раймонд Ибрахим

Раймонд Ибрахим е автор на наскоро публикуваната в САЩ книга "Отново разпнат: разобличаване на новата война на исляма против християните".


 

image


Според мнението на учения, днес се извършва масово прогонвавне на християните от ислямския свят - по-голямата част от който преди мюсюлманските завоевания е била напълно християнска.

 Ибрахим се позовава на неотдавна публикуваните изводи на Комисията на САЩ по религиозна свобода, която отбелязва, че прогонването на християните от ислямските страни няма равно на себе си в човешката история и се увеличава с всяка измината година. Християните може напълно да изчезнат от страни като Ирак, Афганистан и Египет, смята изследователят. Последната информация, която идва от страните на мюсюлманския свят, потвърждава този извод. Като пример за това какво очаква християните, озовали се сами и без подкрепа в мюсюлманските страни, където нахлу демокрацията, той сочи Ирак.

През 2003 г. християнското население на Ирак е било около 1 милион души. Днес то е по-малко от 400 хиляди.

Това е резултатът от антихристиянската кампания, разгърната с американското нашествие в страната. Тогава много християнски църкви бяха разрушени и огромен брой християни - убити, в това число разпнати на кръстове, а мнозина - обезглавени.

 




Раймонд Ибрахим отбелязва, че днес, когато САЩ подкрепят войната на терористите против светския президент на Сирия - Башар Асад, ситуацията там е идентична. Християните, които са живели от векове в градове и дори цели региони, сега биват прогонвани и избивани от терористите, подкрепяни от САЩ и Европейския съюз независимо, че сирийските правителствени войски се опитват да ги спасяват.

В Египет около 100 хиляди християни-копти бяха принудени да напуснат родината си след подкрепяната от САЩ и Европейския съюз т. нар. "демократична арабска пролет". Една от най-старите християнски общности в света - тази в Синай, беше подложена на нападение през септември 2012 г. и принудена да напусне тези места, където обитаваше от над 1500 години.

Ирак, Сирия и Египет са част от арабския свят - но същата е ситуацията и в "черна Африка".

В Мали, след ислямския преврат през 2012 г., над 200 хиляди християни бяха прогонени от страната. По данни на Раймонд Ибрахим, в северната част на Мали, където ислямските терористи имат намерение да създадат независима шариатска държава (каквато започва да се установява в мюсюлманските квартали на Лондон, Париж, Марсилия, Лион, Копенхаген, Осло, Малмьо и Брюксел - там вече по улиците обикалят "шариатски патрули", които отнемат алкохола от минувачите и нападат момичетата с къси поли) християните са напълно прогонени. Мюсюлманите претърсват районите, за да открият укрили се християни. Църквите и имуществото на християните се разграбват и унищожават. Мюсюлманите там залавят хора и ги изтезават до смърт, като ги принуждават да предадат укриващите се техни роднини-християни.


 

image


Но дори в самата Европа, например в Босна - която беше създадена чрез закрилата на САЩ и Европейския съюз, християните са принуждавани чрез криминален терор и битова престъпност да напускат родните си места и да емигрират. Днес в Босна са останали само 400 хиляди католици, което е по-малко от 50% от общия брой на християните там преди нахлуването на САЩ и ЕС.

Раймонд Ибрахим смята, че дискриминацията на християните в ислямския свят е "резултат от мюсюлманското силово надмощие" и традиционната ислямска враждебност и агресивност спрямо всички други хора, които не са мюсюлмани.

 

image


 

Касапинът на християните от Сребреница: Насър Орич, който, независимо от снимката вляво (в кадъра е само част от цялата фотография, където гордо тъпче отрязани християнски глави), получи на трибунала в Хага 2 ГОДИНИ УСЛОВНО


Той смята, че вече е невъзможно да се реши проблемът с преследването на християните от страна на мюсюлманите - както в Ирак, където коренното християнско население е почти напълно избито или прогонено с мълчаливата подкрепа на САЩ и Европейския съюз, а също и в Северна Африка - където след подкрепяната от САЩ и ЕС "арабска пролет" са останали не повече от 1 (един!) процент християни.

Споделянето и разпространението на този постинг се приветства - за да се знае истината.




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. danailvdimitrov - това чака и нас !
13.05.2013 21:03
САЩ и ЕС са юдео-масонски структури. Те са антихристиянски и сатанински по природа.
цитирай
2. zaw12929 - САЩ и ЕС са юдео-масонски структ...
17.05.2013 15:47
danailvdimitrov написа:
САЩ и ЕС са юдео-масонски структури. Те са антихристиянски и сатанински по природа.


Направо ще разпънат европейците и янките, а ние ще се спасим, като махнем ГЕРБ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748470
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031