Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2013 20:42 - ТАЙНАТА ПРИЧИНА ЗА "ХОМОСЕКСУАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ"
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 6748 Коментари: 2 Гласове:
16

Последна промяна: 09.06.2013 20:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 

ТАЙНАТА ПРИЧИНА

 

ЗА

 

"ХОМОСЕКСУАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ"

 

image

 

 

Администрацията на президента Обама или допусна голяма пи-ар грешка - или нанесе целенасочен удар по американските евреи, като фактически официално призна наличието на т. нар. "еврейски заговор". Логическият извод, който последва, волно или неволно, е, че именно този заговор се оказа в дъното на решението на няколко американски щата да узаконят "еднополовите бракове".

 

Вице-президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че това узаконяване е станало само благодарение на огромния принос за американската демокрация, който принос е даден от еврейското наследство и еврейските принципи.

 

image

 

Джо Байдън

 

 

Скандалната реч на вице-президента Байдън беше произнесена по време на честването на заслужилите американски евреи, устроено от Демократическата партия. Ораторът благодари на евреите за пропагандата на лесбийството, педерастията, бисексуалността и транссексуалността (ЛГБТ), изказа им признателност за тяхната помощ по въпроса за узаконяването на "еднополовите бракове" чрез контрола върху дейността на Холивуд и на всички медии, без който контрол лобирането в полза на хомосексуалистите не би имало такива впечатляващи резултати.

Продължава тук...





Гласувай:
16


Вълнообразно


1. watchtowerman - Не е правилно да противопоставяш старозаветните евреи на Руското Православие.
10.06.2013 14:56
Руското Православие формира идентичност едва след 15 век, а дотогава кой е защитавал Християнството, и кой е атакувал Християнството?! Според мен дълбокият сблъсък в света след Христа е Битката между Новозаветните, приели Христа, евреи, и Старозаветните евреи, които искаха от Рим премахването на Христа. За да унищожат Христос и Християнствота Старозаветните евреи влязоха в съюз с Луциферианството(Сатанизма), последното което има за основна Цел ликвидирането на Божиите Принципи и Творение. Но много евреи ОТКАЗВАТ ДА ПРИЕМАТ ТАЯ САТАНИНСКА КОНЦЕПЦИЯ като ЕВРЕЙСКА, много от тях, сблъсквайки се това противоречие приемат Христа, защото другото е Сатана. Затова, в никакъв случай не трябва да поставяме "евреите" под знаменателя "противници" на Христа, защото мнозина от тях ПРИЕМАТ Христа и Християнството. Сатана е този, които иска да постави еднозначност в идентификацията на еврея към Месията. Вижте цялата история на епохата на Християнството - то приема еврейнът, приел Християнството като СВОЙ. Битката на Сатана е Христос и Християството. Битката на Християнството не е с "евреите", а с "евреите", приели Сатана, защото тези евреи-сатанисти влизат неизбежно в съюз с общността на Сатанинските езическите религии, не изключвам тук и атеизмът като атрибут на Сатанизма.
цитирай
2. danailvdimitrov - да "новоруското" месианство не е правилно като разсъждение
11.06.2013 19:34
"Божият народ" не са е вреите ,а тези които приеха Иисус Христос, като Божи син. "Който не е с Мене е против Мене.." (Лука 11:23)

Но първи го приеха евреи, първите благовестници (апостоли) също бяха евреи. Другите които се присъединиха към тях също станаха толкова "богоизбрани" колкото бяха и евреите в Стария Завет.

Тези които се отказаха-отпаднаха, все едно дали са евреи,българи ,руснаци или гърци.

Нима не бяха именно руснаците тези които прегърнаха комунизма-сатанизъм ?

А есхатологично знаем как ще завърши цялата история- 144 000 евреи ще се обърнат при идването на антихриста (св.ап.Йоан"Апокалипсис") . А милиарди хора ще му се поклонят и ще приемат печата му.

По- важно е дали ние няма да бъдем сред тях, защото в момента българите са всичко друго но не и православни!

Не знам как е за руснаците,сърбите,гърците и т.н но не ме и интересува! То си е тяхна работа и те ще отговарят лично за това -също както и ние.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748659
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031