Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2014 15:11 - 10-годишно момиченце-българче обвинено в "расизъм", "дискриминация" и "нетолерантност" към "малцинствата"
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 9765 Коментари: 9 Гласове:
20

Последна промяна: 31.05.2014 15:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Учители тероризират 10 годишни българчета – не били достатъчно толерантни към малцинствата

imageБрутален психически тормоз над етнически българчета и родителите им упражняват учители по инструкция на МОН. „Не винаги е толерантна към различните културни и малцинствени групи“, това е педагогическа характеристика на 10 годишно момиченце, завършващо 3-и клас. И това не е единственото българче получило подобна бележка. Още по-притеснително е, че не става въпрос за учителско своеволие, а за културен терор по директива на Министерство на образованието.
За нечуваното безобразие алармира потресена майка. Дискусията започна в социалната мрежа Фейсбук, след като на стената на г-жа Елена Ваташка (председател на СБФП и едино от лицата на протестите срещу домогванията на мюфтийството) пострадала майка сподели за случая. „Та питам аз: От кога отношението към различните културни и малцинствени групи е обект на ПЕДАГОГИЧЕСКА характеристика и не е ли това обвинение в расизъм към едно ДЕСЕТГОДИШНО дете?!… Което, както всяко дете, си е позволило да покаже симпатия и съответно антипатия към определени свои съученици…“, пише жената. Когато било поискано обяснение от класната, тя отговорила, че характеристиката е спусната от министерството. „Но все пак това е персонална констатация… за която логично обяснение не получих… Явно се трупат точки на гърба на невръстни деца!!!“, споделя майката на набеденото дете.
След като наш читател ни информира за случая, потърсихме учители за информация. Оказа се, че действително подобни изисквания са спуснати от МОН. Нека всеки, който смята това за нередно, сподели информацията с приятелите си. Ние ще ще следим случая отблизо и ще Ви информираме за всяка новост, около него.

  Източник: http://nreporter.info/  



Гласувай:
20


Вълнообразно


1. minevv - da
31.05.2014 15:34
позор
цитирай
2. starotomagare - Удари от подобен род е логично да се очакват от сегашното ръководство на МОН.
31.05.2014 20:07
То вече направи опити дори официално да променя и обезличава националнното звучене в учебната програма но срещна упоритата съпротива на осъзнатите българи .Дали обаче тези антибългарски тенденции ще бъдат налагани успешно зависи преди всичко от учителите.Никой истински учител патриот не би допуснал това да се натрапва на неговите деца ,камо ли да пише такива характеристики и да налага такива репресивни средства .Тук е мястото да спомена ,че е жизнено важно за да не минава всичко просто така и послушните ренегати да вършат безнаказано безобразията си да се обевяват имената на учителите толкова престараващи се в това както и самия текст на инструкцията която изпълняват .Не е изключено това да става и устно посредством верига от ,,съветвания"на началниците .
цитирай
3. dimat - Няма нищо чудно.
31.05.2014 23:41
Това си е просто следствие от тоталното овчедушие,обхванало,"героичния" български народ.Когато наши и чужди "гости" се гавреха над нас с непрекъснати обвинения в нетолерантност,ксенофобия расизъм към малцинствата,когато тези малцинства псуваха българите даже по телевизионните репортажи и викаха "смърт за българите",ние какво правехме?Е затова е така и по-лошо ще става.Утре ще спуснат инструкция всички българи да лижат задниците на малцинствата и ние ще приемем и това безропотно.Та ние вече сме едно наплашено робско малцинство в страната си.Това са просто фактите,или някой ще каже,че лъжа?!
цитирай
4. lightsaber123 - Истината според мен е
01.06.2014 07:06
Че мангалите трябва да ги съдят, че са нетолерантни към българите... Ние сме дискриминираните... крадат ни... какво ли не правят - но за тях съд няма все едно са богоизбрани някакви...

Аз съм за тотално равенство пред закона... т.е. закона да не прави разлика, кой черен, кой бял, кой богат, кой беден... ама явно е утопия :-)
цитирай
5. pando - Това е ЕВРОПА
01.06.2014 10:42
След унищожаването на образователната система,промишлеността ,енергетиката и селското стопанство сега това е на дневен ред.Няма нищо случайно....
цитирай
6. planinitenabulgaria - Докато циганите продължават да бъдат
01.06.2014 12:42
електорат на ДПС, това ще продължава. Давам пример със случка в трамвай №22, наричан "Циганския". Две осемгодишни циганета седяха, ядяха сладолед и пиеха сок от кутии, като замърсиха седалките. Хората им направиха забележка да не крещят, те казаха, че за такава забрана в трамвая не пише. Качи се контрола и поиска ученическите им карти, нямаха такива. Попита ги контрольорът защо тогава са без билет, те отговориха:
НИЕ СМЕ БЪДЕЩЕТО!!!
Не обръщайки внимание на контрольора те се уговориха да слезат на спирка Опълченска, защото от там имали възможност да влезат в метростанцията и да продължат за Люлин. Контрольорът не можа да ги свали, хорати ги изхвърлиха от трамвая, но те се качиха във втория вагон.
Това е бъдещето, приматите, които не са образовани, не могат да правят нищо, оосвен да паразитират по схеми, разработени от техните лидери. Като благодарност за правиилно подадените им на изборите глъсчета.
А министрите - те почто, както и валиите са от ДПС.Говорим ДПС, понимаем ДС. Говорим ДС, понимаем ДПС....
цитирай
7. didkapitka7607 - Алоооууу...сега ли включвате...?
01.06.2014 19:14
Че то това не е от днес,има план изготвен за сриване на нашата нация,той е наполовина изпълнен.Няма нищо случайно на този свят ,научете го най-сетне този урок...нито развъждането на циганите,нито протежирането им,нито вкарването на други етноси в политиката ни са случайни събития.Въпроса е,след тези гадости които ни набутват + кемптрейл+ежедневната психо атака от страна на медиите+вирусите и сриването на здравната ни система...какво ли още ще ни набутат и до кога ще издържим?Пък дали няма да се откажат в даден момент,то от нас става всичко ...та даже и говеда носещи на всякакви гадости...дръжте сеее,види му се края,ще се откажат сигурна съм.Они таквиз говеда като нас не са видели,тепърва ние ще сме им авто гола в Евро съюза ....споко.
цитирай
8. djani - Мнението ми се покрива с това на коментиращите...
06.06.2014 20:43
За обезбългаряването и толерастията съм написал два постинга - "Ще запеем ли всички Чайшукарие" и "Ганчо Балкански" и 40 -те разбойника".
цитирай
9. shtaparov - Учителите не са виновни- задълж...
11.06.2014 17:15
Учителите не са виновни- задължават ги и ги притискат директорите и инспекторите,които на свой ред са задължавани и притискани от министерството сиреч от правителството. В крайна сметка правителството е виновно. Същото онова,за чиято партия гласуват циганите там,където Депе-Се е слабо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748256
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031