Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2014 20:43 - МАГИСТРАЛАТА НА РУСОФОБСКИТЕ ПСИХИАТРИЧНИ КОМПЛЕКСИ
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 3929 Коментари: 3 Гласове:
22

Последна промяна: 10.12.2014 22:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Русофобите вече 25 години бавно, но сигурно унищожават България - но сега, след като се отказахме от "Южен поток" и изгубихме окончателно последната си възможност да използваме ако не друга природна даденост, то поне географското си стратегическо положение, изглежда най-сетне постигнаха целта си. Оттук-нататък следва само агония, подсилвана от американските протежета от "Отворено общество" и БХК - годишно се раждат 45 хиляди циганчета и 15 българчета, вече циганите-първокласници са повече от българчетата, а въпросните американски протежета продължават да скрибуцат изтърканата си грамофонна плоча как българите били расисти и поискали горките угнетени цигани. Русофобите, естествено, не им прави впечатление, даже ръкопляскат и одобряват всичко, което идва от Америка, включително и най-вече онова, което е най-пагубно за собствения им народ. Дали го правят по някаква заповед отвъд океана или поради собствена глупост, е отделен въпрос и техен проблем, който за нормалните българи не е особено интересен. Но за нормалните българи е интересно и важно що за психологически, граничещи с психиатрията, измерения имат българските русофоби; интересно и важно е, защото българите трябва да познават враговете на България, за да могат успешно да им противодействат.

image

А сред враговете на България безспорно враг №1 са русофобите. Всъщност, не може и да бъде бъде другояче - дори може да се каже, че омразата към Русия непременно и задължително води до ненавист към България и нейните национални интереси. Новата ни история го потвърждава с обилни примери. Винаги, когато сме следвали русофобска политика, сме стигали до национална катастрофа. Още Чърчил казва, докато в Ньой наблюдава как българската делегация подписва унищожителния Ньойски договор, плод на поредната русофобска изцепка на българските управляващи през Първата световна война:

"Така се пада на народ, който вдига оръжие срещу своите освободители!"

И към това просто няма какво да се добави...

Ето защо е добре да се познава психологията на нашенските русофоби. Всеки българин трябва да познава враговете си и техните психологически (респ. психиатрични) особености; както за да противодейства по-ефективно на опитите им да промиват мозъците на хората по подобие на собствените си промити мозъци, така и за да може в необходимия момент да ги разпознава и съответно да ги поставя в невъзможност да влияят върху общественото мнение.

И така, кои са главните особености на днешните нашенски русофоби?

1. Трябва да се знае, че русофобите у нас са 2 вида: платени и безплатни (да ги наречем "идеологически") русофоби.

2. Платените русофоби, независимо, че са не по-малко гнусни в морално отношение от зомбираните русофоби, поне може да бъдат разбрани. В днешната катастрофална и катастрофирала социална обстановка в България тези същества си изкарват хляба по този начин. Вярно, изкарват го с нечисти, долнопробни средства, от които на всеки нормален човек му се повръща: с клевети, с опити да унищожат морала на българина, да го принизят до своето ниво, да изтрият историческата му памет...
ПРОДЪЛЖАВА ТУК...





Гласувай:
22


Вълнообразно


1. freeoldmen - Поредният точен и безпощаден анализ...
10.12.2014 22:05
Но ако говорим за зомби-русофоби в блог.бг, да не забравяме, че това са десетина несретници, толерирани от управата на блога да развяват сивите си съвести
от неизменната за тях първа страница.
Всички те са със невъобразимо надути прочити и одобрения, но удобно не го забелязват.
В случаят опираме до симбиоза между платените русофоби и "гратис-русофоба",
с неговата употреба като "полезен идиот".
цитирай
2. vencivaleri1951 - Поздрави!
11.12.2014 13:22
Ветеринарят който лекува животинките ми разказва следния случай:
Деца му донасят ударена от кола и в тежко състояние улична/вероятно/ котка. Той положил усилия, а и котката имала дни та оздравяла. Като се позакрепила си тръгнала.
След ден, два ветеринарят намира мишка на прага на кабинета си. След време още една и така 7 пъти-толкова оценила "Маца" помоща му:)
Въобще животните могат да бъдат толкова трогателни в изразите си на благодарност, че човек ще "изтрие клавиатурата" си описвайки преживяванията си от тези жестове. Ще ги опише, но нищо няма да научи за жалост:(
Ще разкажа и друг случай с котка.
Едно коте се беше качило по пожарната стълба на общежитието ни в Питер на върха. Котетата често го правят като малки. Катерят се докато могат по дървета, стълбове, отвесни сали...и стигайки върха се уплашват като погледнат надолу. Почват до мяукат и търсят помощ. Та котето на стълбата почна и то да мяука. Американси колеги студенти много се притесниха и особено момичетата испаднаха в истерика. Обяснихме им, че това се случва често и като огладнее, и му писне да мяука ще си слезне само, ако не го грабне някой гларус. Е това за гларуса беше грешка защото истериката се усили. Почнаха едни телефони и нали са американци зарад тях дойдоха и от пожарната и от милицията/ Не се качи някой от момчетата защото беше декември и имаше бръснещ вятър и валеше мокър сняг/ Пожарникар се качи и свали котето. То бяха сълзи, то бяха прегрътки от янките. Взеха го, намериха му дом и т н. Просто изумителна съпричасност към едно коте , което дори не се нуждаеше реално от някаква помощ. Ще кажеш състрадателна нация и ще сбъркаш. Тогава вървеше още Виетнамската война. Същите тези американци рупаха солети, пиеха бира и друго пред телевизора и въобще не се трогваха от това което виждаха по телевизията. А там горяха селища и ниви, падаха самолети и бомби, масово загиваха хора втч и техни сънародници. За котето олелия, за касапницата никаква емоция. Не бе поза , искрени бяха...Зомбирани са:(
цитирай
3. lesovski - Скоро
11.12.2014 21:50
Няма да има такова понятие на територията, която може да забравят, че се е наричала България!
Фили, фоби и циници- русофоби, това е породата русофоби които гледат и не виждат страданията на хората от ДНР и ЛНР- Мадоната от Горловка и тъжните очи на децата, жените и старците в подземията,тези понятия свързани с българите ще останат само в историческите хроники. Територията ще носи името Ромалия, макар, че Левски, Смирненски, Йовков и много други, а и самите те се наричат цигани- което не е обидно само по себе си, или Цигания.Да сте чули или прочели циганите да се делят на фили или фоби, е ще рече някой- циганска им работа.Да участват в защита на идеали? Ако знаете пишете- с удоволствие ще прочета.

Българите сме изпаднали във възторг от собственото си самоубийство, зомбирани, оглупели, опростачени, приемащи за съвсем нормално- вместо да се опълчим, да наричат престъпниците бизнесмени, босове, а те са най- откровени бандити, убиици, крадци, т.е. престъпници на свобода, алчни за власт и пари, безчувствени мародери.

Българите се спасяват по единично и се разселват по целия свят, но и там се крият едни от други...

Нашето поколение си отива, без да успее да извърши някакъв съзидателен акт за спасение и възраждане на нацията.Вече една година ми се налага да бъда в близост и в двора на училище в софийски краен квартал и по цинични, вулгарни, безсрамни сцени и демонстративно неуважение към всичко и всеки не можех да си представя и то от деца на по 11- 12 години, а за по- големите не ми се и говори.Отровиха децата в пряк и преносен смисъл, а нали те са бъдещето? Говорят само за далавери, а не за работа.Идоли са им бандити, чалги, развратни брадъри и не знам какви ли не други простотии.Отиват на спортни състезания и мотивът им е поредният бой и вандалщина. Това ги опиянява ...

Нация без идеали и идеалисти задължително умира, тъжно ми е, но е факт. Съжалявам само, че съдбата ми бе такава, че не можах да отида в СССР или по- късно в Русия, да посетя музеи и паметници.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3759690
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930