Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2014 15:05 - ЦИГАНИ ПРЕБИВАТ БЪЛГАРИ В СТОЛИЧЕН АВТОБУС
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 10113 Коментари: 6 Гласове:
14

Последна промяна: 13.12.2014 15:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Цигански расизъм: жесток побой над пътници в столичен автобус Дата: декември 13, 2014 В: Водещи НовиниКрими | Коментар/и : 0

imageЦигани се катерели по дръжките и скачали върху главата на младеж, опитал се да защити останалите пътници.

Група от над 20 цигани е извършила расистки мотивиран погром срещу пътниците на столичен автобус. Мелето е станало в автобус по линия 310, снощи около 22:00 часа.

Циганската банда се качила на спирка „Орион” в столичния квартал „Люлин”. След влизането си в автобуса, извергите започнали да блъскат и обиждат на ред пътуващите жени, деца и възрастни хора. Две момчета опитали да защитят хората, при което циганските расисти се нахвърлили срещу тях и им нанесли жесток побой.

„Беше жестоко. Завлякоха момчетата на колелото на рейса, събориха едното на пода и започнаха да скачат по главата и тялото му. Катереха се по дръжките и скачаха отгоре му“, разказва свидетел на случката пред колегите от Форумнюз. По думите й е настъпил голям хаос, а шофьорът им отворил вратите да излязат, за да не изпочупят рейса.

„Тази компания се качва редовно в рейса от месец насам. Имаме подадени сигнали в полицията и градския транспорт, но никой не им обръща внимание. Обикновено трима седят при шофьора на седалките, а други обикалят между хората и оглеждат кой какво носи. Дори се опитаха да ме последват, когато слязох от рейса преди седмица, но успях да се изплъзна”, споделя младо момиче, също свидетел на жестокия побой.

От полицията потвърждават, че снощи около 22:00 часа, техни служители са се отзовали на подаден сигнал. Задържани са 16 от расистката циганска банда. Но повечето от тях се оказали малолетни, което означава, че най-вероятно ще се отърват за побоя без сериозни последствия.

Двамата герои, опълчили се на извергите са на възраст 21 и 24 години. По-младият е бил откаран в болница, след побоя, но е бил освободен за домашно лечения по-късно през нощта.

Източник: nreporter.info



Тагове:   цигански терор,


Гласувай:
14



1. bliz - Възмутително!
13.12.2014 16:16
Шофьора на автобуса е трябвало веднага да завърти автобуса и да достигне най-близкото полицейско управление и там да потърси помощ. ДА НЕ ИЗПОЧУПЯТ АВТОБУСА, А ХОРАТА НЕ СА ВАЖНИ!

Такива рискови маршрути трябва да имат паник-бутон и джи пи ес - да се знае къде става проблема.

Няма ли трудово-възпитателни училища?

В Америка какво ги правят такива хулигани, които по една случайност не са убили. А осакатяването? Не може да са добре тези момчета след тази жестокост.
цитирай
2. freeoldmen - Забравиха да ни кажат в началото на прехода,
13.12.2014 16:26
че такива случки ще са нещо нормално за демокрацията.
Престъпниците със сигурност вече са на свобода, най- вероятно правата са им надлежно защитени от мастит адвокат- човеколюбец от БХК...
А пострадалите момчета друг път ще знаят и няма да защитават безропотното стадо.
Няма да се учудя, ако им бъде повдигнато обвинение в расизъм.


цитирай
3. tota - Нищо не може да ме учуди.
13.12.2014 20:00
Нещата ще се задълбочават, ако отношението към тях продължи да бъде такова. И ако не се вземат мерки. Те ще се окажат най - големят проблем в най - скоро време. Тук са се намесили момчета. Преди време в автобуса сме около пет души българи, останалите цигани. Шофьорът техен, музика високо звучи, а песента все едно не си в България, а някъде в Анадола. Помолих шофьора да намали звука. И автобусът изригна. Щях да ям бой, ако не бях млъкнала, а останалите българи ме гледаха като извънземни. Днес прочетох в новините на Пловдив,24, че сега такива групи на тумби се качват едновременно в автобуса и следват кражби. В статията бяха посочени и два случая на откраднато портмоне с пари и документи в автобус и в един от големите магазини.
Радикални мерки трябва да се вземат и то с икономически санкции - никакви детски, ако децата не посещават детски градини и училище, ограничаване на детски за брой деца, разкриване на работни места, създаване на интелигенция. И прилагане на законите с еднаква сила към всички. И аз ще напиша, че не може да са добре тези момчета след тази жестокост. Подкрепям споделеното, че шофьорите трябва да могат да реагират своевременно при подобни ситуации.
цитирай
4. lyubomircholakov - До 3. tota
13.12.2014 21:59
Всички тези мерки, които предлагате, са палиативни и не водят до нищо. Дори негативни, като създаване на циганска интелигенция - просто в такъв случай циганите ще си намерят лидери, които да ги поведат организирано.
Изподът е един-единствен, но всички се страхуват или не желаят да го кажат: трябва да се повиши раждаемостта на българите, в смисъл - етническите българи в България. Иначе всички прогнози сочат, че към 2040 г. българите ще са малцинство в България. В момента се раждат 45 хиляди циганчета и 15 хиляди българчета годишно. Циганите се удвояват на всеки 20 годишно, а българите намаляват с 40 хиляди. Лесно е да се направи сметката. И такива автобуси ще стават все повече - и не само в автобусите ще се се случва, и не само с лекарите.
цитирай
5. chavdar01 - ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ (Т.Е.ЦИГАНСКИ)!
14.12.2014 13:03
КОЛКОТО Е ПО-НИСЪК ИНТЕЛЕКТА,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ НЕЩА СЕ РЕШАВАТ
С ЮМРУЦИ И РИТНИЦИ! КАТО В ПЪРВОБИТНО-ОБЩИННИЯТ СТРОЙ!
цитирай
6. lyubomircholakov - КОЛКОТО Е ПО-НИСЪК ИНТЕЛЕКТА, Т...
14.12.2014 14:02
chavdar01 написа:
КОЛКОТО Е ПО-НИСЪК ИНТЕЛЕКТА,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ НЕЩА СЕ РЕШАВАТ
С ЮМРУЦИ И РИТНИЦИ! КАТО В ПЪРВОБИТНО-ОБЩИННИЯТ СТРОЙ!


Не, не е демокрация по български, нито по цигански. Това си е въобще демокрацията по принцип. В Копенхаген, например, полицията не влиза в мюсюлманските квартали съвсем официално. В Одензее датчаните напускат кварталите си, защото мюсюлманите нападат и ограбват къщите им. В Малмьо още отпреди 20 години нападат линейките, защото по тях имаше изрисувани кръстове. В Лондон обикалят "шариатски патрули", които правят скандали на жените, ако се виждат краката им . В Норвегия, според твърденията на Брейвик, от 1960 г. са изнасилени над 90 хиляди жени от имигранти-мюсюлмани - никой не успя да го оопровергае, но днес там "правозащитници" съветват норвежките да боядисват косите си черни и да ходят плътно облечени, защото иначе "провокирали" мюсюлманите да ги изнасилват. На пазарите в Марсилия забраняват на християните да продават алкохол. В Германия крещят и се държат хулигански в автобусите.
Това е тя, истинската демокрация - просто друга няма.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748647
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031