Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2015 22:05 - Владимир Путин спечели битката за Новорусия - следва Украйна
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 3720 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 17.02.2015 22:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Путин отново предаде Новорусия!" 
"Русия капитулира пред Запада!" 
"Жертвите бяха напразни, Кремъл предада Донбас под властта на Киев!" 
Такива панически съобщения наводниха руския интернет след преговорите в Минск. 
След Минск-2 в редица патриотични сайтове отново се чуха горчини стенания как Путин за пореден път загърби интересите на страната и "предаде Новорусия". Следователно, "всичко пропадна". 
Чуден народ са тези наши патриоти-"всичкопропадници". С хлипане и сълзи на очи те от юли 2014-та красноречиво описват как Путин все "предава" Новорусия - но и досега все не успява да я "предаде". 
А я "предава", според тях, защото олигарсите му забраняват да се кара сериозно със САЩ. Впечатлението от статиите на тези патриоти-"всичкопропадници" е, че всички са написани от същите специалисти, които преди известно време старателно пишеха в социалните мрежи: "Повярвайте ми, аз съм от Крим, дъщеря на офицер. В Крим не всичко е така еднозначно...", а после се оказа, че това било написано от армейски информационен център в щата Илинойс. 

  image
Но, за съжаление, има не само такива "къртици". Аз познавам искрени патриоти на Русия, които са твърдо убедени, че на Путин "не бива да се вярва". Те са уверени, че "Крим сам падна в ръцете на Путин". Че Путин се грижи не за обикновените хора, а защитава интересите на олигарсите. В Путин те виждат въплъщение на "компрадорския крадлив режим", че всичките му уж добри деяния са само "операция за прикритие" и се извършват с цел "прах в очите", та доверчивият народ да повярва, че Путин обича Русия. А всъщност този хитър и коварен наемник на едрата буржоазия се готви да продаде страната на "световното задкулисие". Обаче такива проницателни и мъдри патриоти като нашите "всичкопропадници" не може да излъжеш. За тях този хитрец е напълно прозрачен. Всички уж добри деяния на Путин е само "пред-продажбена подготовка" на Русия, за да бъде предадена в ръцете на Рокфелеровци. А може би на Ротшилдовци - тук мненията се различават. Главното е, че за нашите "всичкопропадници", за разлика от повечето ни наивни сънародници, Путин им е "напълно прозрачен". След като Крим се завърна в Русия, те бяха леко объркани. Но трагичните събития в Новорусия възстановиха самочувствието им. И ето, че от юли 2014 г. слушаме как за пореден път "Путин предаде Новорусия" и "предаде Русия". И ми се иска да попитам: а за кой "пореден път", всъщност? 

Порошенко и Обама дружно настояват: "Путин, въведи руските войски в Украйна!" 

Но да се разговаря с нашите "всичкопропадници" е безполезно. Те не искат да разберат, че Новорусия съществува благодарение на Русия. Без да отричаме високата доблест и самоотвержения героизъм на опълченците на Новорусия, трябва да признаем, че без "отпускарите" и "северния вятър" нямаше да се случи разгромът на укро-фашистите в "котела" при Иловайск. Кой по-добре е използвал примирието след Минск-1, се разбра, когато хунтата реши за пореден път да пробва "блицкриг". Вместо разпръснати отряди опълченци на Донецката и Луганската народна република фашистите бяха посрещнати от армията на Новорусия, която действаше чрез организирани и сплотени подразделения в състава на мобилни батальонно-танкови групи.   image
В армията на Новорусия са сформирани пълноценни бригади, които разгромяват редовната армия на Украйна. Не само щурмовите подразделения на пехотата, но също артилерията на Новорусия и нейните танкови батальони действат по-ефективно от частите на укро-фашистката армия. 
Естествено, основното предимство на опълченците в сравнение с укро-вермахта е високият им боен дух. Жителите на Донбас, които взеха оръжието, за да защитят Родината си, и доброволците, дошли да се сражават против фашизма, воюват твърдо, храбро и самоотвержено. Но е очевидно, че е извършена много и сериозна работа, за да се създадат боеспособни подразделения. На всички е ясно, че тук са действали доброволци-отпускари, както и интендантското обслужване. 
Известно е, че укро-вермахтът също получава сериозна помощ. Подразделенията на киевската хунта се обучават и насъскват на прословутия Яворовски полигон от инструктори на НАТО, а стотици опитни професионалисти-наемници от частни военни компании участват в бойните действия на страната на хунтата още от самото начало на масовите убийства, които тя предприе в Донбас. Това са хиляди наемници - от САЩ, Полша, Хърватия, и множество професионални военни от други страни на НАТО, които заедно с бандерите убиват руски хора на руска земя. 

ПРОДЪЛЖАВА ТУК...




Гласувай:
15


Вълнообразно


1. hhm - Всички имаме нужда от спечеленото време и отлагането на краха.
27.02.2015 03:53
Интересното е че Стрелков заема позиция подобна на тази на "всичкопропадниците". Пример за това е дебатът между него и Стариков. Стрелков разсъждава като военен човек, но в дадената ситуация има много повече фактори от чисто военните. И въпреки, че повечето считат, че Стрелков побеждава в дебата, на мен лично ми се струва, че Стариков заема по-мъдра позиция.

Според мен в момента истинската война не се води в Украйна, а се води на скрити фронтове включително на икономическите и финансовите фронтове. Доколкото разбирам Путин се стреми да срине долара и от там цялата мощ на Запада ще се срине, защото именно лесно напечатаните пари са ги направили силни.

Същевременно ако рухне доларовата система това към настоящия момент ще помете и Русия и нас в България. Затова е нужно време и пренастройване на икономическите и финансови фундаменти на Русия за да може да не бъде засегната от този срив, когато му дойде времето да се случи.

Разбира се в България никой не се подготвя за такова нещо и не можем да очакваме ни най-малко на държавно ниво да се случи подобна подготовка. Остава всеки индивидуално да се подготви, защото рухването на западната финансова система в която е омотан като в паяжина целия свят е практически неизбежно.

Ето защо мисля, че времето, което Русия ни откупува със своите неимоверни дипломатически усилия и огромната си военна сдържаност е изключително скъпоценно и за нас в България. От нас зависи да разпознаем тия последни капки "благодатно време" и да извлечем максимална полза от тях.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3759061
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930