Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2015 09:54 - Какви са плановете на Новия световен ред в близко бъдеще? http://illuminatibg.blogspot.com Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3665 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Планира се унищожаване на всички хора, които вярват в Библията, както и пълно премахване на Християнството. За да се постигне планът, Новият световен ред постепенно променя националните закони, имащи връзка с християнските вярвания и символи. Така например кръстът (вече в някои страни) е поставен извън закона, както и религиозните християнски празници и церемонии се подменят с Ню Ейдж фестивали по целия свят. Провежда се елиминиране и пълно унищожаване на всички тайни общества и братства, храмове и светилища, които са извън контрола на служителите (т.е. не са в духа) на Новия световен ред, считани от тях за сериозна заплаха, особено след като бъде приложена единната световна религия и единното световно управление.

image

  
Новият световен ред планира също и премахване на националните валути (и въобще, забрана на парите в наличност!), както и въвеждане на трансфер по електронен път в сферата на търговията, с помощта на т. нар. високо технологични магистрали
(вкл. имплантирани чипове)
   Християните трябва да се откажат от вярванията си, за да бъдат приети в Новия ред, следователно така както те заявяват, посвещението ще бъде върху тази основа, вътре в рамките на новата християнска църква, която ще бъде реорганизиран и стриктно контролиран масонски храм, окултна организация, изградена върху Луциферианското просвещение. Трябва да разберем, че никой няма да остане свободен да поддържа старото си вярване и в същото време да влезе в Ню Ейдж религията - няма да бъде възможно. За тези, които не приемат Новия световен ред и го отхвърлят, неговите служители са подготвили преобразователни (поправителни) концентрационни лагери, влизащи в общата класификация, според символичния цвят от дъгата, към който е причислен затворникът. Дъгата се счита като мост, водещ към Сатанинската империя на Новия световен ред. Ние вече знаем, че всеки трябва да направи поклон пред Луцифер, за да може да премине по моста към Новата епоха. Всички, които отхвърлят това посвещение ще бъдат изпратени в местата за задържане, където ще бъдат разделени на различни категории, познати като ,,тип затворници от съответния цвят на дъгата..."

   И още:
   ,,...Планира се класификация на децата според жертвоприношенията, осъществявани по време на масовите черни церемонии, в които някои деца ще бъдат използвани (за сатанински жертвоприношения, и) като сексуални роби.
   Планира се класификация на затворниците според медицинските експерименти, където наркотици и нови технологии ще бъдат тествани върху хора. Класификация на здравите затворници, според нуждите на международен център на донорите, за предоставне на органи от телата им, след като в тях самите (евентуално) ще бъдат монтирани механични устройства заместващи истинските..."

    Още:


1. Планира се здравна система за всичките подземни работници. Новият световен ред е изграден върху диктатура, основана на Луциферианска религия, диктатура която дава илюзия за демокрация. И за да се поддържа тази илюзия за демокрация лагерите и робския труд ще бъдат скрити под земята под формата на масивни колонии, изграждащи се в момента, докато четете този доклад.
2. Планира се класификация на т.нар. ,,несигурни затворници". В международния ,,преквалификационен" център, политическите и религиозни затворници ще бъдат пре-обучавани със съответните мерки според случая, така че да станат способни да възприемат международната телевизионна програма, възхваляваща добродетелите на световното правителство в името на благото на цялото човечество:

3. Планира се класификация на международните екзекуторски центрове.
   ,,...Ние все още очакваме подробности върху тази класификация и очакваме да бъдат потвърдени цветовете по скалата на дъгата, класифициращи затворниците, но това е план на тези, които планират бъдещето. Вие трябва да разберете, че когато реших да напусна 6 месеца по-рано, имайки предвид всички тези планове и информации относно значителен проект, като проекта на НАСА ,Синият лъч" (Скоро ще има публикация и за Синия лъч), бях сигурен, че няма да оцеля, за да видя приложението на всичко това за световната култура и религия. Но сега следвайки дълбоката си убеденост в Христовото учение, както и дълбоката ми любов към всички мои непознати братя и сестри в Америка, аз просто съм готов да отдам своя живот, ако се наложи за истината в името на Исус Христос, само и само да бъде спрян този проект - т. нар. ,,Четири основни стъпки" в осъществяването на сатанинския Син лъч. Аз питам всеки, който чете следващите описания, дали няма да се парализира от страх, но за да се разпространи до всеки съдържанието на този доклад, както и за да се организира начинът за оцеляване от това зловещо шоу, подготвено от Новия световен ред, трябва да разберем, че Новото световно правителство не е нещо безсмъртно, нито постоянно, а само краткотраен период. Онова което трябва да направим е да помислим как да се организираме, за да оцелеем пред тези Сатанински планове..."



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347342
Постинги: 4297
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930