Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2020 13:57 - Американският режисьор, носител на "Оскар" Оливър Стоун, представя своя филм "Интервю с Путин" - 3 част
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 2750 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.02.2020 16:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Наскоро моите помощници ме изненадаха с нещо, което не очаквах.
Оказа се, че в Блог.бг имало хора, които искат да наложат цензура върху материалите, които се публикуват. Тоест, да се публикуват само такива, които те харесват - и да не се публикуват, които те не харесват.
Отначало не повярвах, но ми показаха скрийн-шотове и се оказа, че наистина е така.
Явно някои хора все още си живеят в комунизма с неговата цензура, като само малко са разменили цветовете и някои думички: вместо червена цензура - искат да има синя цензура, вместо комунистическа цензура - демократична, вместо да не споменаваме Роналд Рейгън или Маргарет Татчър - да не споменааваме Путин.
Особено една госпожичка (или госпожище), дето осмърдява целия сайт с неприятната миризма от една своя област, която явно не използва по предназначение.
Е, ако е така, за какво е тогава цялата демокрация? Тогава комунистите налагаха своята цензура. Сега демократите искат да наложат своята, че дори призовават модераторите на Блог. бг да сторят това вместо тях.
А какво стана със свободата на словото? Или тя свършва там, където някой иска да й сложи ограда от бодлив тел? Тя свършваше така при комунизма - но защо въпросните персони искат да върнат комунизма под названието "демокрация"?
А какво стана с правото на информация? И с него същото - значи, според тези недорасли демократчета информация трябва да получаваме само, каквато и колкото те решат и каквато и колкото те разрешат?
Но това е очевидно тоталитарно, комунистическо заболяване, което дали си го носят още от времето на Живков (ама и тогава нямаше толкова нагла, безочлива и гнусна цензура, тогава се опитваха да я замаскирват поне за пред хората, а не да призовават открито към нея!) или сега са се заразили по соросоидна линия - това пък си е техен проблем.
А ние ще трябва активно да лекуваме тези активни психопати! Всеки постинг за Президента на Руската федерация Владимир Владимирович Путин - хапче против самозваната цензура!
Ще им се наложи да гълтат - колкото и да се гърчат, да плюят и да ритат!
А пък ако продължат да буйстват - ще се наложи да увеличим дозата до 2, че и до 3 хапчета дневно.
Пък в случай, че и това не помогне, ще приложим радикална терапия. За Другаря Ръководител на Корейската народно-демократична република (Северна Корея) Ким Чен-ун също има много видео-клипове в Ю Туб. Много!
И пак да подчертаем - много!
Тогава вече самозваните кандидати за цензори ще започнат да си мечтаят за Путин!




Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3749311
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031