Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2013 13:48 - САЩ УЗАКОНЯВАТ ПЕДОФИЛИЯТА, ИНЦЕСТА, ЗООФИЛИЯТА И НЕКРОФИЛИЯТА
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 18095 Коментари: 13 Гласове:
21

Последна промяна: 07.02.2013 11:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image

САЩ се готвят да узаконят 30 вида полови извращения, които фигурират в медицината като психически разстройства. Според института Gallup сред американците във възрастовата група над 65 години 1,9%  заявяват, че имат хомосексуална ориентация, от 30 до 49 години - 3,2%, а сред младежите от 18 до 29 години - вече 6,4%.

Според данни на фондация "Победа на гейовете и лесбийките", финансираща кандидати за органите на управление, които открито показват своята "нетрадиционна сексуална ориентация", още през 2006 г. в Конгреса и като губернатори на щати са се настанили над 200 политици, "поддържащи правата на педерасите и лесбийките". Пред 2012 г. за пръв път в историята на САЩ беше избрана за сенаторка открита лесбийка - 50-годишната Тами Болдуин, която дотогава представяше щата Уисконсин в Палатата на представителите.


image

В момента законодателните органи на САЩ се готвят да легализират 30 видове "сексуални ориентации", които са в списъка на психическите разстройства, изготвен от Американската асоциация на психиатрите. Правозащитната организация "Американска семейна асоциация" (American Family Association) издигна лозунга: "Бъди готова, Америка!" (Get ready, America!), защото в края на декември Конгресът на САЩ пристъпи към предоставяне на юридическа и федерална защита на сексуални перверзии като инцест (секс между деца и родители, между братя и сестри), некрофилия (секс с мъртъвци), зоофилия (секс с животни), педофилия (секс с деца).

Педофилията (сексът с деца) още сега е получила защитен статус от федералното правителство. Според приетия през 2009 "Закон против хомофобите", словосъчетанието "сексуална ориентация" (без изобщо да се определя какво означава като съдържание този термин) е включено в юридически защитените категории. Белият дом директно поощри педофилията, като заяви буквално следното:

"Всъщност, не става дума само за закони - а за това, кои сме ние".

Представители на организацията "Американска мисия" (Mission America) твърдят, че пропагандата и окуражаването на педофилията ще стават все по-агресивни, защото "всичко това е част от плана за внедряване и узаконяване на секса с деца от съвсем малка възраст".

Този процес се развива отдавна и планомерно в САЩ.

Отначало беше създадена "научна база" за преразглеждане на педофилията със същите "аргументи", с които през 1973 г. Американската асоциация на психиатрите изключи хомосексуализма от списъка на психическите разстройства. Същата тази организация (да не забравяме, че от 10 хиляди лекари, които всяка година завършват образованието си в САЩ, 8 хиляди принадлежат към НЕхристиянска религиозна деноминация - ето защо може да се предполагат определени религиозни влияния в тези процеси), която наброява 150 хиляди членове, отново подпомогна психосексуалните дегенерати, като през 1998 г. заяви буквално следното:

"Отрицателното въздействие на педофилията върху децата е преувеличено. Повечето мъже и жени, които са били подложени на сексуално насилие в детството си, не си спомнят за отрицателни ефекти от това сексуално насилие".

Почти едновременно с това в масова продажба в магазините за детски играчки беше пусната куклата "Приятелят на Барби" - пластмасовият хомосексуалист Бил.

Пак тогава католическите епископи в САЩ заявиха, че всички забрани спрямо хомосексуалистите трябва да отпаднат (към 1995 г. в католическия клир и епископат над 3 хиляди свещенослужители бяха обвинявани в сексуални гаври с деца).

По същото време Централната конгрегация на американските равини (Central Conference of American Rabbis) с официално решение, което има задължителен характер, одобри браковете между педераси.

Също и значителна част от протестанските секти в САЩ (които са няколко хиляди) одобри содомията.

През 2012 г. група американски психиатри заедно с организацията B4U-Act, която официално защитава интересите на педофилите и декларира, че нейната цел е "да помогне на психиатрите да узнаят повече за сексуалното влечение към деца", предложиха нова дефиниция за педофилията в диагнозния справочник по психически разстройства - като обозначиха педофилите с невинното словосъчетание "хора, обичащи децата".

Едновременно с това канадски психолози заявиха в парламента, че педофилията е "съвсем нормална сексуална ориентация, както и всяка друга".

 

image

През септември 2012 г. законодателите на щата Калифорния приеха закон, забраняващ (под страх от лишаване от лекарски права!) на психотерапевтите да лекуват децата и юношите от хомосексуалност. Този закон обхваща всички психолози, семейно-брачни консултанти, както и социалните служители от медицински учреждения, "които са способни с медицински методи да променят хомосесксуалната ориентация на лица под 18-годишна възраст".

Освен това в Калифорния, Джорджия, Айова и други щати бяха оспорени законите, които защитават децата от насилниците. Причината беше следната: местните сексуални насилници заявиха, че законът, който им забранява да живеят близо до училища и паркове, бил НЕСПРАВЕДЛИВ.

Директорът на Тихоокеанския център за секс и общество, професорът в Хавайския университет и в Института за специални изследвания на човешката сексуалност в Сан-Франциско, Милтън Даймънд, заяви следното:

"Детската порнография е полезна за обществото, защото потенциалните изнасилвачи я използват като замяна на секса с деца".

През 2012 г. на военослужещите от силовите структури на САЩ официално бе разрешено да правят секс с животни. За целта бяха внесени съответни поправки в Единния кодекс за военно правосъдие, чиято 125-та алинея, приета през 1867 г., забраняваше хомосексуализма и половия акт с животни.

По този случай Пентагонът обяви, че има намерение да устрои празничен педерас-парад в чест на първата годишнина от закона за пълната отмяна на въведените още от "бащите-основатели" на САЩ ограничения за служба на хомосексуалистите в армията.

А президентът Барак Обама не само се изказа "за" узаконяване на т. нар. "еднополови бракове" - но и със специална директива обяви: "Борбата за правата на сексуалните малцинства в чужбина е приоритет във външната политика на САЩ".

При четенето на речта по време на встъпване на Обама във втория му мандат става ясно, че главната мисия на Америка в сегашния момент е защитата на правата на хомосексуалистите вече не само в САЩ, но и в целия свят:

image


"Нашият път не може да се смята за извървян, докато законът не се отнася с нашите братя-педераси наравно както и с другите хора. Ние ще обновяваме институтите, които разширяват нашите възможности за управление на кризи в чужбина. Ние ще подкрепяме демокрацията от Азия до Африка, от Америка до Близкия изток - защото нашите интереси и нашата съвест ни карат да действаме от името на онези, които се стремят към свобода".

Е, поне става ясно, че за САЩ педерастията и педофилията са символ на свободата и демокрацията. Това е твърде ценна информация за ориентацията на съвременното американско мислене.

А кой и как води борбата за тези "демократични" (или може би все пак без кавички - просто наистина демократични?!) идеи по целия свят, показва скандалното дело на генерал Джефри Синклер, служил в армията на САЩ над 27 години, а сега обвиняем за престъпления от сексуален характер - содомия (хомосексуално изнасилване), съхранение и разпространение на порнография, насилия и жестоки гаври над подчинени му жени.

Може да се добави и информацията от края на 2012 г., че ЦРУ започва да набира за агенти "представители на гей-общността" - т. е. педераси и лесбийки.

image

 

По този начин американските специални служби вече подготвят цели легиони перверзници за разпространение на демократичните ценности по цял свят.

Любомир Чолаков

По материали от интернет


И за умствено мързеливите, дето много настояват да видят линкове по темата, защото явно поради компютърна неграмотност не умеят да използват Гугъл - ето няколко линка (макар, че източниците са посочени в текста):

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1143720

И за началото на легализацията на педофилията в САЩ :

http://www.imperiya.by/news.html?id=100126

И за общата позиция на психолозите в Канада и САЩ за узаконяването на педофилията:

http://www.imperiya.by/news.html?id=100126

И за сащофилите - относно речите на Обама:

Obama lauds progress on gay civil rights in inaugural address // Reuters, 21.01.2013; Obama"s inaugural speech gives hope to gay marriage supporters // Los Angeles Times, 21.01.2013). 

Е, а за другите данни си има търсачки, както вече обясних. Достатъчно е да се пишат думичките.

 
Гласувай:
22


Вълнообразно


1. dedenze - Скоро сащофилите и у нас ще въведат същите морални норми !
06.02.2013 14:12
Даже вече много от тях са въведени! Ботев звучи напълно актуално и днес:
"Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита
колко е души изгорил живи,
сироти колко той е ограбил
и пред олтарят бога измамил
с молитви, с клетви, с думи лъжливи.
И на обществен тоя мъчител
и поп, и черква с вяра слугуват;
нему се кланя дивак учител,
и с вестникарин зайдно мъдруват,
че страх от бога било начало
на сяка мъдрост... "
Боговете изчезнаха ужасени и направиха път на парите ! Със сексуалните ненормалности и извращения върви огромна, печаливша индустрия, плюс екзалтиран електорат ...
цитирай
2. sistemite - Колега Любомирчолаков ..ти на какви "измислени" сайтове се....
06.02.2013 14:36
позоваваш (от Интернет) ?? Защо не ги посочиш ? 90 % (сигурен съм) са пълен фалшификат и ... им се "връзваш" като юноша - бледен.
цитирай
3. lyubomircholakov - до 2. sistemite
06.02.2013 14:58
Колега системите:
1. Ако още веднъж си позволиш просташки начин на общуване, ще се лишиш от правото да коментираш в моя блог:
2. Ако си въобразяваш, че заради тебе специално ще ровя в интернет, за да търся информация, от която буквално гъмжи - лъжеш се. Ако се интересуваш от проблема - има си търсачки. Ако не се интересуваш - недей, това си е твое право.
3. Това, че ти 90% си сигурен, че всичко това е пълен фалшификат, си е лично твой проблем. Добре е все пак, че си оставяш 10% за мислене, дано не ти е малко.
4. Източниците на информация са цитирани в текста; специално пък умотворенията на Обама пълнят постоянно световните новини.
5. Това, ако си пропуснал да забележиш, е сборен дайджестов материал. Както виждаш, нито твърдя, че всичко е вярно, нито твърдя, че не е вярно. Просто съобщавам каква информация е налице - с позоваване на съответните институции и организации. Всеки с поне малко мозъчни гънки може да влезе в интернет и да провери верността на твърденията в материала. Но да чака наготово да му се смила и да му се слага в устенцата - това е подходящо за мозъчна храна за олигофрени, но не и за нормални в умствено отношение хора.
6. Радвам се, че ти се вижда невероятно - значи, си напълно съгласен, че подобна държавна политика е пълне идиотизъм. Мога само да приветствам тази ти позиция.
7. Когато коментираш в моя блог, спазвай правилата на доброто възпитание - иначе вж. т. 1.
8. Не забравяй, че тук както комунистическата, така и демократичната пропаганда са забранени.
цитирай
4. sistemite - Колега Любомирчолаков ... твое право е да изтриеш коментара ми, но....
06.02.2013 15:27
преди така "разпалено" да ми точкуваш отговора си - ще ти дам един съвет. Ако искаш - го приеми, ако искаш не ! Постът ти е от днес - нали така ? И си още завладян явно от емоции. Утре (сутринта) отново - си го прочети и започни от заглавието. ЗАГЛАВИЕТО ти е ТВЪРДЕНИЕ, приятел ?! А, в началното изречение (още) ми говориш, че "..САЩ се ГОТВЯТ да.... и т.н.
Такава публикация не се чете само от "обръгнали катили" като мен, а от млади хора, при което заглавието се набива на очи. На мен може и да не ми го смилаш и да ми го поднасяш, ама на тях им го дължиш ?! Капиш, ил* не капиш - кое не ми пасна в цялата тази схема ?
Като не ти харесва някой коментар - трий бе приятел ! това е гаранция, че няма да ти влизам в блога. Ама си запазвам правото, ако по моя лична преценка, усетя проба да ме манипулират - да реагирам в моя блог.
цитирай
5. lyubomircholakov - Колега системи,
06.02.2013 17:03
поне да беше прочел заглавието на материала, преди да се решиш да коментираш! Заглавието е изрично и много точно: "УЗАКОНЯВАТ", а не "УЗАКОНИХА" - тоест, тече процес по узаконяване, който процес все още не е завършил; и именно това, че е в ход такъв процес, става ясно от целия материал. Дали ще завърши, тоест дали тези неща действително ще бъдат узаконени - никой не знае, защото това означава да се занимаваме с врачуване. Но механизмът по това узаконяване е включен.
Какво кому "дължа" - това аз решавам за себе си, а не някой друг. Както и ти решаваш същото за себе си - и аз също не мога да ти обяснявам това.
Ще се радвам да влизаш в блога ми, както и всички други, при условие, че спазваш правилата на доброто възпитание и на добрия речник - както и всички други (впрочем, коментари извън тези правила, автоматично се смятат за изтрити). Засега относно речника ти имам известни съмнения, но правя компромис в името на доброто аналитично общуване.
Естествено, че те манипулирам - всеки един автор на този свят, с какъвто и материал да излезе презд публиката - от дописка до роман, се опитва да внуши някакви идеи на тази пубика, тоест да я манипулира. Ти също се опитваш да ме манипулираш с твоите коментари, но, както забелязваш, аз не се сърдя - такива са правилата на играта. Можеш да реагираш когато, където и както искаш - това очевидно е нещо, което не ме касае, защото сам забелязваш, че си е твое право, което запазваш.

На бърза ръка само един линк, щом толкова държиш да ти разкрия източниците си на информация: по повод узаконяването на секса с животни в американската армия, което е споменато в постинга:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1143720

И за началото на легализацията на педофилията в САЩ :

http://www.imperiya.by/news.html?id=100126

И за общата позиция на психолозите в Канада и САЩ за узаконяването на педофилията:

http://www.imperiya.by/news.html?id=100126

И за сащофилите - относно речите на Обама:

Obama lauds progress on gay civil rights in inaugural address // Reuters, 21.01.2013; Obama's inaugural speech gives hope to gay marriage supporters // Los Angeles Times, 21.01.2013).


Е, а за другите данни си има търсачки, както вече обясних. Достатъчно е да се пишат думичките.
цитирай
6. kostadin - Красота Ей, тези хоране са хри...
06.02.2013 19:21
Красота
Ей, тези хоране са християни!
цитирай
7. pachangel - Това е само част от истината
06.02.2013 20:06
Да извиняват всички засегнати педераси и лизбийки защото те наистина не са се родили такива и са жертви.Само за информация за която няма да давам обяснение на всеки изнервен педал от къде я имам ще напомня че при евреите кръвосмешението е позволено на всички нива.При кръвосмешение ефекта на генетични изменения е доказан.Като се има в предвид че САЩ е еврейска колония в която се замислят и налагат на света "демокрации" които нямат нищо общо с морала.Ще съм доволен ако успея да запазя децата си от тази напаст наречена "демокрация" по чифутски.
цитирай
8. audan - САЩ, Европата и ние
06.02.2013 20:13
Кога ще ги стигнем американците?

Ми по някои неща, дано не скоро (а най-добре изобщо)!

Единственото, което ми харсва в САЩ, е, че можеш да имаш оръжие в дома си и да гръмнеш евентуален крадец. Колко имот в България можеше да се спаси?! Колко мъка можеше да се спести на обикновения чоек ..
цитирай
9. sbong - Поздравления
06.02.2013 20:57
за хубавия постинг !
цитирай
10. tomcat2 - Най-изродската държава!
06.02.2013 23:21
Най-изродската държава!
цитирай
11. minevv - Поздравления
07.02.2013 11:56
за хубавия постинг !
цитирай
12. jivi93 - Ужас!
08.02.2013 11:20
Тези (американците) наистина са ненормални
цитирай
13. ribarev - Интересно
11.02.2013 16:33
Според данните по- горе, ако сравним възрастовите групи, за 40 години броя на хомосексуалистите е нараснал 3 пъти. Предполагам - дължи се на медийна обработка, както и на модифицираните храни (най- вече соята). Да узаконяват това, вместо да се борят с проблема е най- тъпото нещо което едно правителство може да направи за собствения си народ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3328767
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Януари, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31