Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2013 14:33 - СЕКСУАЛНИЯТ КОМУНИЗЪМ В СЪВРЕМЕННА ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 10199 Коментари: 3 Гласове:
20

Последна промяна: 18.04.2013 20:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 

ЕВРОПА ВЪВЕЖДА КАТО "СВРЪХДЕМОКРАТИЧНИ" СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕТОДИ НА МАНИПУЛАЦИЯ 

 

Светлана Сметатина
 

В началото на 20-те години в Москва открили детски дом-лаборатория, където се възпитавали децата на високопоставени комунисти, сред тях и един от синовете на Сталин - Василий. Главната идея при възпитанието на "новите хора" била сексуалната просвета, а по-точно - свободната проява на всички сексуални инстинкти.

Подир няколко години експериментът бил оценен като крайно неуспешен...

Но днес се опитват да го внедрят в цяла Европа като последна дума на педагогиката.

 

  

 

След като взели властта през октомври 1917 г., комунистите най-напред започнали да разрушават традиционното семейство. Още през декември бил отменен църковният брак и се въвела гражданска регистрация. Бил приет декрет "За разторгването на брака", който направил развода прост и лесен. Едновременно били узаконени всички видове брачни връзки - хомосексуални, тройни. Появили се също семейства-комуни, където нямало съпрузи, а само "свободни граждани", които правели секс по установен график и имали общо домакинство.

През 1920 г. било прието постановление, с което се узаконили абортите.

В резултат от тази "свобода" рязко нараснал броят на нерегистрираните бракове, а броят на абортите, които при това се правели безплатно, станал толкова голям, че медицинските учреждения не се справяли с потока от желаещи.

Но именно това и била целта на "строителите на светлото комунистическо бъдеще". Главният идеолог на съветската власт Лео Бронщайн (Троцки) писал:

"Революцията трябва да разруши т. нар. "семейно огнище".

В списанията от онези години семейството било заклеймявано като остаряло и изживяло времето си. Авторите на пропагандните статии били безпощадни:

"Пролетариатът трябва незабавно да започне унищожаване на семейството".

 

image


На брака се отреждала роля като чисто "физиологическа връзка между работника-мъж и работничката-жена". А децата, родени от тази връзка, трябвало незабавно да бъдат отнети и предадени на държавата, за да не отвличат вниманието на родителите от работата и професията им.

На самите деца се отреждала специална роля при разрушаването на предишното общество. Именно те трябвало да израснат като "нови хора", необременени от традиционни, битови и всякакви други предразсъдъци. Ето защо било връх на глупостта възпитанието им да бъдело оставено на традиционното семейство.

Затова било взето важно решение: децата да бъдат отнемани от родителите и предавани на идеологически правилно ориентирани възпитатели.

Един такъв експеримент по възпитанието на "новия човек" бил реализиран през 1921 г. В Москва открили психо-аналитически детски дом-лаборатория. Неговата роля за подготовката на бъдещите съветски хора се оценявала толкова високо, че на дома бил предоставен огромният национализиран дом на банкера Рябушински (сега в него се намира Домът-музей "Максим Горки").

Директорка на детския дом-лаборатория станала Вера Шмид, съпруга на бъдещия знаменит полярник Ото Шмид. Сред възпитаниците бил и синът на самото семейство Шмид, децата на високопоставени комунисти, сред тях и синът на Сталин - Василий. Общо в психо-аналитическия детски дом били приети 30 деца на възраст до 5 години.

 

image

Детският дом-лаборатия,

днес Музей "Максим Горки"

В основата на възпитанието на "новия човек" били поставени идеите на Зигмунд Фройд за сексуалните фантазии от детството, които с времето могат да се превърнат в нервни разстройства, ако възрастните не вземат необходимите мерки. Тези мерки се състоят в това, сексуалната просвета да започне от най-ранна възраст, като се осигури свободна проява на сексуалните инстинкти. В този случай, смятали комунистическите последователи на Фройд, детето ще израсте като хармонична личност, освободена от неврози и комплекси.

Възгледите на самата Вера Шмид са изложени в нейния доклад пред Международния психо-аналитичен конгрес във Виена през 1924 г. Екземпляри от този доклад почти не са запазени. Един от тях - публикуван на италиански език, се оказа на разположение на съдебния медицински експерт и член на италианската професионална Лига на психолозите и психотерапевтите Лариса Сазанович. Именно тя го преведе на руски.

Ето какво пише Вера Шмид:

"Психоанализата показва, че е недопустима грешка да се отказва на детето сексуален живот и да се смята, че сексуалността започва едва в пубертетната възраст заедно с развитието на половите органи. Възпитаниците на нашия детски дом задоволяват своите сексуални нужди спокойно и без страх пред очите на възпитателите; по този начин тези нужди се изравняват с такива като задоволяване на глада, жаждата или преодоляване на умората".

 


Нищо чудно, че скоро след откриванеуто на детския дом из Москва плъзнали странни слухове. Самата Вера Шмид потвърждава: "Казват, че в нашия институт се извършват ужасни неща и, че с цел експериментално наблюдение ние преждевременно възбуждаме сексуално децата; и много подобни неща".

Проверките фактически потвърдили тези слухове:

"Сексуални прояви и онанизъм се наблюдават при повечето от децата в Детския дом. При децата, току-що постъпили в него от семействата си, не се наблюдава онанизъм".

За 3 години работа в детския дом се сменили 50 възпитателки.

"Какво ги е карало така бързо да напускат една толкова престижна работа, в разкошна сграда в центъра на Москва - и при това в онези страшни години на масова гладна смърт?" - пита се Лариса Сазанович.

Според нея, като специалист по психоанализа, възможното обяснение е само едно: свободното сексуално възпитание на децата, при липсата на елементарни правила за поведение с цел ограничаване и задръжки, предизвиквало у възпитателите дълбоки вътрешни конфликти.

Като резултат неограничаваната от никакви рамки сексуална просвета довела до "неуправляема автоеротика на децата, която изплашила не само възпитателите, но даже такива искрени привърженици на психоанализата като съпрузите Шмид".

(Синът на Сталин - Василий, във всички други отношения израснал като нормален млад човек, при това не се криел зад гърба на баща си: през войната като летец-изтребител участвал в немалко въздушни боеве и лично свалил 3 немски самолета. Както пише Виктор Суворов: "Ако всички съветски летци-изтребители бяха свалили по 3 вражески самолета, немците нямаше да стигнат и на половината разстояние до Москва". Но Василий Сталин бил запомнен главно с друго: с шокиращите сексуални оргии, разврат и гуляи по нощните заведения на Москва, явно сексуалното възпитание в детския дом-лаборатория дало своите резултати - б. пр.).

В резултат от неуспешния експеримент върху детската психика домът-лаборатория бил закрит през 1925 г....

Но ето, че почти 100 години по-късно идеите за "детска сексуална свобода" някак "неочаквано" възкръснаха чрез усилията на днешните европейски "експерти по деца".

 

image


През 2010 г. Европейското бюро на Световната здравна организация  разработи програмата "Стандарти за сексуалното възпитание", според която сексуалнаа просвета трябва да започва още в бебешка възраст. В нея се казва, че целта й е:

"... усвояването на навици, необходими, за да могат децата и юношите сами да определят своята сексуалност и взаимоотношенията си на различни етапи от развитието си. Това ще им позволи да разширят своите възможности с цел пълноценно да получават удоволствие от своята сексуалност и от отношенията си".

Например: на децата от 0 до 4 години трябвало да се дава информация за "чувството на радост и удоволствие от докосването до собственото тяло и от мастурбацията в ранна възраст. Детето трябва да знае, че насладата от физическата близост е нормална част от живота на всеки човек".

И ето как днес тези постулати се сервират като някакъв "прогресивен метод" и "нова дума" в науката за детската психология.

Въобще старателно се премълчава горчивия опит от миналото - може би, за да не се направят от него съответните изводи.

 

Превод: Л. Чолаков

Този превод е обект на авторско право. Препубликуването се разрешава само с линк към източника и посочване името на преводача.

 
Гласувай:
22
2


Вълнообразно


1. aliya - Развращавайки децата от толкова ...
19.04.2013 11:36
Развращавайки децата от толкова ранна и сексуално незряла и неразвита детска възраст е оръжие в ръцете на отколешните претенденти за власт над човечеството. Едно дете, което от съвсем малко е приучвано на заострено внимание към получаване на физически удоволствия, няма да има други цели в живота си и няма да отиде по-далеч от зависимостта си от сексуалните удоволствия и от физическите нужди на тялото си. Възпитаването на психологическа обсесия от сексуалните удоволствия възпитава роби на перверзията, на изкуствено развитата и заострена до болестен предел зависимост от получаване на физически удоволствия.
Правени са опити с мишки, към чийто мозък са включени специални електроди, предизвикващи сексуален оргазъм в мишката. Освен това мишката е била приучена как сама да натиска бутона, задвижващ тези електроди и по този начин сама да предизвиква своя оргазъм. За учудване на самия експериментиращ, мишката не преставала да натиска бутона, забравила да се храни и да спи и не след дълго умряла от изтощение и сексуална превъзбуда!
Това е и целта на световните кукловоди по отношение на нашите деца – да ги превърнат в сексуално зависими роби, готови да удовлетворят при това перверзните педофилски наклонности на разни чичковци с дебели портфейли, които на свой ред са загубили своята човешка естественост и способност за любов. Ето защо педофилията се узаконява тези дни в ЕС и страни като Германия и Холандия са пионерите. ЕС не случайно дава инструкции на родителите (разбирай приемните такива на отнетите от семействата им деца) да играят със своите възпитаници сексуални игри и да ги приучават от ранна зависима възраст към сексуални удоволствия. ( http://www.eutimes.net/2009/06/germany-and-eu-to-legalize-pedophilia-and-with-it-child-pornography-as-well/ )
Когато родителят е този, който приучва едно крайно зависимо от неговото благоволение дете, на сексуална перверзия, детето е по-вероятно да научи „урока“, защото то не притежава изработен защитен механизъм към своите родители. Такова дете в последствие ще е склонно да приема и други чичковци и да им позволява подобни сексуални забавления.
По този начин светът се подготвя за своя глобализаторски период на връщане към робовладелския строй на „новата демокрация“ - неолиберализма! – когато телата и душите на хората са били предадени във владение на своите господари и смисълът на човешкия живот е бил да обслужва властимеющите. Както се казва: Нищо ново под слънцето... на човешката глупост! С тази разлика, че сегашните робовладелци са гейове, самозабравили се нарцисисти, които прехвърлят своята перверзна пошлост освен върху себеподобните си, но и върху децата.
Защото крайната цел на световните кукловоди е драстично намаление на човечеството – до санитарния минимум за безпроблемно управление и безпрекусловно подчинение. Която цел обаче не може да се постигне с една всеобща световна война, поради твърде напредналите технологии на въоръжаване, които заплашват целокупния живот на Земята, включително и този на военолюбците. Световните войни не са вече обичайното средство за прочистване на човечеството и намаляване на неговата жизнена сила и способност за съпротивление на несвободата. Ето защо се налага измислянето на все по-нови средства за човешко унищожение – планово, методично, завоалирано – чрез храните, ваксините, водата и въздуха, чрез измислянето на тероризма и локалните войни по региони, чрез приучване към хомосексуализъм и педофилия, чрез настройване на мъжете срещу жените (единствените, чиито съюз може да създаде нов човешки живот на тази земя!)
Възпитаването на мъжете в гейство и прехвърлянето на мъжката похот върху децата с цел отклоняване от естественото човешко сексуално привличане между мъже и жени и раждането на живот, е откровен геноцид срещу човечеството и цели намаляването на хората по тази Земя. Такова противопоставяне на Истината на човешкото естество, такива вопиющи мерки на Лъжата срещу живота и неговото естствено разцъфтяване, човешката история не познава до сега.
Бог да пази децата ни!
цитирай
2. djani - Защо, Бог да ги пази?
20.04.2013 08:39
Именно родителите са тези, които да противостоят на наглото обсебване от държавата на собствените им деца!
цитирай
3. santimento - В съвременна Европа:
25.05.2013 10:08
http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2013/05/16/chumata-na-demokraciiata-zabi-nokti-v-decata.1110817
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3155888
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3302
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30